- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.581
Bende usuyorum titriyorum hatta. Ay bilmiyorum ya Ama ben umidi kestim artıkcanimm bendede olmustu birazcik kanamaa. saglikocaginda doktora sordum yerlesme olmustur dedi.. ama ynede dikkattli olmak lazimm tabiiki.
uzme kndini allh herseyin hayrlisinii versin ins. hayrliysa olsunn.
bennn de olabilirimm o. cunku halâ bile donuyorumm. kisin boyle usumedim. gece gunduz kombi calisiyor. kizim terliyor ben usuyorumm.
Benimde 4 5 gün var bakalım nolcakCanım benim de bugün yaptıgım test aynen böyleydi ovulasyonde ve dediğin gibi kremsi akıntı var ancak gebelik testi yapmadım aynı zamanda pers bat yani 4 gün varben merakla ve umutsuzlukla bekliyorum hayırlısı
Bende olmuştu canım hatırlıyo musun yanıyorum demiştim bi yanıyodum bi üşüyodumBenimde 11 gün sonra:) peki yanma oldumu hiç bi usume bi yanma
Aa gerçekten mi bende de öyle bi durum var yaniyorum hirkami cikariyorum atletle geziyorum bi donuyorum hemen battaniyeye sariniyorum bu moddayim yaniBende olmuştu canım hatırlıyo musun yanıyorum demiştim bi yanıyodum bi üşüyodum
Selam canım benim hatırlarsan 24 yazmıştım sonrada 3 gün sonra sökuldugum için 26 yazdırmıştım 24 muş regli günüm bugün lekelendim bilgine yarına sokulurum inşallah yeni bat ı haber vereceğim
Ablacim sen mayısta baslayacagiz eşim yok demistin sanki. Yanlış mı hatırlıyorum?Selam canım benim hatırlarsan 24 yazmıştım sonrada 3 gün sonra sökuldugum için 26 yazdırmıştım 24 muş regli günüm bugün lekelendim bilgine yarına sokulurum inşallah yeni bat ı haber vereceğim
O da iyiymişKızlar günaydın
Baktım hala belli olmamış sonuçlar. 2 saate belli olur. Rüyamda 4.66 ciktigini gördüm
Canım anca sökülüyodur. Sen mutlaka ovülasyon testinden alıp yap. Adet oluncada bi doktora git mutlaka kontrol amaçlı. Benim 32ydi döngüm 3, 4 aydır 35 36 gün olduKızlar adetim yedi gün gecikti kahverengi akıntım var böyle uzayan anlamadım vallahi ne oluyor böyle olan var mı hiç ?
Sökülme de gitti vallahi iki gündürCanım anca sökülüyodur. Sen mutlaka ovülasyon testinden alıp yap. Adet oluncada bi doktora git mutlaka kontrol amaçlı. Benim 32ydi döngüm 3, 4 aydır 35 36 gün oldu
Sökülme de gitti vallahi iki gündürVallahi benim şuan 41 oldu ilk defa Sen gitmiş miydin
Şimdi 35 36 gün adet görmek düzensiz mi bende öyleyim çünküGitmiştim hiçbirşey çıkmadı. Hormon hapı verdi adeti düzenleyen 3 aylık. 1 ay kullandım çünkü kullandığım ay yumurtalarım büyümemimş. Bende ondan kaynaklandığını düşündüm bıraktımm
Şimdi 35 36 gün adet görmek düzensiz mi bende öyleyim çünkü
evet canım dün olacaktım olmadım bugün olabilirim bekliyorum kırmızılık var pedimde ama o kadar çok değil afedersin çişimi yaparken de kan gelmedi bekliyorum bakalım
Doğru diyorsun canım sipariş ettim zaten dün her türlü ihtimale karşı :) Ama ben bunu ne zaman yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum sen nasıl yaptın canım35e kadar normalmiş ama yumurtlama önemli işte dedğim gibi ovülasyon kullan bu ay
Ben sana anlatırım tecrübelerimi canım detaylı m etme sen :))Doğru diyorsun canım sipariş ettim zaten dün her türlü ihtimale karşı :) Ama ben bunu ne zaman yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum sen nasıl yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?