2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bende usuyorum titriyorum hatta. Ay bilmiyorum ya Ama ben umidi kestim artık

Benimde 4 5 gün var bakalım nolcak

Bende olmuştu canım hatırlıyo musun yanıyorum demiştim bi yanıyodum bi üşüyodum
Aa gerçekten mi bende de öyle bi durum var yaniyorum hirkami cikariyorum atletle geziyorum bi donuyorum hemen battaniyeye sariniyorum bu moddayim yaniesimde hasta olcan herhalde diyor. Neye yoracagimi sasirdim bu durumumu

Kizlar adetten sonra ne zaman başlıyorsunuz çalışmalara benim bugün 9.gün 7ve 9da oldu hep gün aşırı mi olsun ne zamana kadar devam edeyim böyle bide ben 28 günde bir oluyorum geçen ay 5 gün gecikti bu ay ki hesaplamam 28 güne göre mi olmalı 33 mü

Ablacim sen mayısta baslayacagiz eşim yok demistin sanki. Yanlış mı hatırlıyorum?

Kızlar günaydın
Baktım hala belli olmamış sonuçlar. 2 saate belli olur. Rüyamda 4.66 ciktigini gördüm
O da iyiymiş ay çok heyecanlııı. Yinede çok umutlanma hayal kırıklığı çok oluyo. Geçen aylarda bende senin gibi silik gördüm saatler sonra bi hevesle test yaptım. Negatif dendiğinde kaynar sular dökülürdü şok etkisi yaratırdı. Yanlış anlama hani senin iyiliğin için diyorum. Tabiki inşallah inşallah hamilesindir

Kızlar adetim yedi gün gecikti kahverengi akıntım var böyle uzayan anlamadım vallahi ne oluyor böyle olan var mı hiç ?

Kızlar adetim yedi gün gecikti kahverengi akıntım var böyle uzayan anlamadım vallahi ne oluyor böyle olan var mı hiç ?
Canım anca sökülüyodur. Sen mutlaka ovülasyon testinden alıp yap. Adet oluncada bi doktora git mutlaka kontrol amaçlı. Benim 32ydi döngüm 3, 4 aydır 35 36 gün oldu

Canım anca sökülüyodur. Sen mutlaka ovülasyon testinden alıp yap. Adet oluncada bi doktora git mutlaka kontrol amaçlı. Benim 32ydi döngüm 3, 4 aydır 35 36 gün oldu
Sökülme de gitti vallahi iki gündür Vallahi benim şuan 41 oldu ilk defa Sen gitmiş miydin

Sökülme de gitti vallahi iki gündür Vallahi benim şuan 41 oldu ilk defa Sen gitmiş miydin

Gitmiştim hiçbirşey çıkmadı. Hormon hapı verdi adeti düzenleyen 3 aylık. 1 ay kullandım çünkü kullandığım ay yumurtalarım büyümemimş. Bende ondan kaynaklandığını düşündüm bıraktımm

Şimdi 35 36 gün adet görmek düzensiz mi bende öyleyim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…