- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.601
Canım benim de bugün yaptıgım test aynen böyleydi ovulasyonde ve dediğin gibi kremsi akıntı var ancak gebelik testi yapmadım aynı zamanda pers bat yani 4 gün varben merakla ve umutsuzlukla bekliyorum hayırlısı
Canım merhaba geçen gün merakımdan yaptım ovülasyon hamilelikte nasıl çıkıyo diye. İkinci çizgi daha koyuydu birinciden. İkisi aynı koyulukta yada T çizgisi daha kolu olcak. İnşallah sende hamilesindir:))Ayy canım benim yaa hadi hakkımızda hayırlısı :)) umutla bekle arkadaşım umutsuzluk olmasın :) inşaAllah önce senin sonra benim hamile haberimizi paykaşırız bikaç gün içinde tabi diğer bütüüüün arkadaşlarımızın da
Adet olursan haber et cnm test yaptinmi hicevet canım dün olacaktım olmadım bugün olabilirim bekliyorum kırmızılık var pedimde ama o kadar çok değil afedersin çişimi yaparken de kan gelmedi bekliyorum bakalım
Eheh harika olur şimdi ben hangi gün yapacağım onu nerden bileceğimBen sana anlatırım tecrübelerimi canım detaylı m etme sen :))
Canım senin en az 15.16.gün teste başlaman gerekiyoEheh harika olur şimdi ben hangi gün yapacağım onu nerden bileceğim
yok canım test yapmadım bi kerede bu şekilde gecikmişti 7.gün geldi o yüzden test felan yapmadım sadece şuan belirti olarak hafif ağrı giriyor sanırım gelcek adetim naz yapıyor :) :)Adet olursan haber et cnm test yaptinmi hic
Ben varim ayni durumdayim doktora gittim kist cikti moralini bozmak gibi olmasin da ihmal etme bence dra gitKızlar adetim yedi gün gecikti kahverengi akıntım var böyle uzayan anlamadım vallahi ne oluyor böyle olan var mı hiç ?
24.4.2017 de akşam kırmızıları gördüm canım yeni bat 25.5.2017Tmm cnm haber et bize hayirlisi inşallah
canım preseed nedir doktor mu önerdi kendin mi alıyorsunBu ay bal tarçın a yeniden başlıyorum 10. günden itibaren de preseed kullanacağım şans dileyin kızlar öpüldünüz
Insallah gelmezde bebis haberi alirsinyok canım test yapmadım bi kerede bu şekilde gecikmişti 7.gün geldi o yüzden test felan yapmadım sadece şuan belirti olarak hafif ağrı giriyor sanırım gelcek adetim naz yapıyor :) :)
inşallah canım rabbim nasip eder inşallah 1,5 senedir bekliyorum gebeysem inanamam zatenInsallah gelmezde bebis haberi alirsin
sen neyi bekliyorsun canımSon 26 dakika kaldi:) ama bakicam simdi
Dün kan tahlili yaptirdim sonucu bekliyorum cnm:))sen neyi bekliyorsun canım
allahım ne zor işler :) 2 günde bir mi herhün mü yapmam lazım :)Canım senin en az 15.16.gün teste başlaman gerekiyo
ayy hadi inşallah canım umarım vardır bebişşş :)Dün kan tahlili yaptirdim sonucu bekliyorum cnm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?