2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Evet hamileymisim canım bugün tam kesin öğrendim :) Rabbim sizlere de nasip etsin inş
Rabbim hayrlı sağlıklı sorunsuz hamiilik nasip etsin canım sağlıkla hayrl kolay doğumla bebişini kucağına almayı nasip etsin Mevlam bizlere de dua et kuzum bizlerde tez vakitte hamiş olalım

amin cnm benimde 16 ay oldu tik yok ama benim amh degerim cok dusuk birazda o yuzden rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin biran once
Rabbim şifa versin canım inşallah değerlerin düzelir her şey istediğin gibi güzel olur Rabbim hepimize tez zamanda çifter çifter bebiş nasip etsin inşallah amin

Evet hamileymisim canım bugün tam kesin öğrendim :) Rabbim sizlere de nasip etsin inş
Aaa süper çok sevindim canım hadi gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah , bize de dua etmeyi unutma hamişlerin duası kabul olurmuş :) ayy valla çok sevindim ya

Canlar bu ay ki umut sayfami kapatmis bulunuyorum beta hcg negatif cikti oysaki belirtilere gore kendimi gebe hissediyordum rabbimden gelene boynum bukuk ama aylardir o silik cizgiyi gormek icin didiniyorum olmayinca olmuyo iste bat 28inde birsey olsaydi kanda cikardi dimi

Kızlar bnm adetim 32/33 günde bir olur geçen ay bi hafta gecikmem oldu doktora gittim rahim duvarımın kalınlaştığını 19 mm olduğunu söyledi adet olunca gel dedi adet olunca gittim ve yumurtaların var ilaçvermiycem kendiliğinden büyümesini takip edicem dedi bu gün kontrole gittim ultrason baktı yine kalınlaşması var dedi 11 mm pko olabileceğimi söyledi kan aldılar sizce 11 mm fazlamı gerçekten

Evet kimi çocuk geç konuşuyor biliyorum ama zaman zaman kafama takiyorum. Sağlıklı olsun da konuşur inşallah rabbimin izniyle

Evet cnm haklısın. Rabbim isteyenlere versin inşallah.
1.5 hafta doğum yaşadı mı karnindami vefat etti?

Var ya çok güzel bi konuya değinmişsin.
Bende ilk evlendigim zaman soranlara daha düşünmüyoruz diyordum eşimle de konusuyorduk 1 sene evliliğin tadini cikaralim sonra çocuk yapalim dedik. Sonra bebek istemeye basladik korunmayı bıraktık tam 1 sene aradık her ay hüsranla sonuclaniyordu. Tövbe haşa biz kimiz ki yok düşünmüyoruz yok daha zamanı var diyoruz. Bizim kararimizla olacak şey mi ki? Rabbim ne zaman verirse o zaman olur. Aslında çok yanlış düşünüyoruz.
Korunurken hamile kalan arkadaslarim var bir sürü.
Kısacasi rabbim hakkımızda hayırlı olanı tek tek diziyordur. Bize de sabırla şükürle beklemekten gerisi düşmez.

Amin güzel arkadsim

Melike bak ovu yaptım su an benimde 2 parmak üzüyor akintim 2.cizgi ilk defa bu kadar koyu çıktı. Eşim işte gece gelecek bu aksami boş gecmicem:)

Ko
konuşur kuzum konuşur :) inş sende bana haber verirsin :) bu arada bende hamileleigim kesinleşti canım ya hayırlısı ile :)
Aaaaaaa
Nasıl oldu ayyy çok sevindim yaa hele şükür ilk hamilemiz belli oldu hemen resim koyucam karşına ayy çok sevindim. Hadi hayırlı olsun. Nasıl belli oldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…