- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.061
Rabbim hayrlı sağlıklı sorunsuz hamiilik nasip etsin canım sağlıkla hayrl kolay doğumla bebişini kucağına almayı nasip etsin Mevlam bizlere de dua et kuzum bizlerde tez vakitte hamiş olalımEvet hamileymisim canım bugün tam kesin öğrendim :) Rabbim sizlere de nasip etsin inş
Amin canım amin inşallahİnşallah canım benim sağol Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin hayırlısıyla sağlığıyla gelsin miniklerimiz
Rabbim şifa versin canım inşallah değerlerin düzelir her şey istediğin gibi güzel olur Rabbim hepimize tez zamanda çifter çifter bebiş nasip etsin inşallah aminamin cnm benimde 16 ay oldu tik yok ama benim amh degerim cok dusuk birazda o yuzden rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin biran once
Aaa süper çok sevindim canım hadi gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah , bize de dua etmeyi unutma hamişlerin duası kabul olurmuş :) ayy valla çok sevindim yaEvet hamileymisim canım bugün tam kesin öğrendim :) Rabbim sizlere de nasip etsin inş
amin canim insaallah hepimize yaaaRabbim şifa versin canım inşallah değerlerin düzelir her şey istediğin gibi güzel olur Rabbim hepimize tez zamanda çifter çifter bebiş nasip etsin inşallah amin
Hosgeldiniz:)
Amin. Kızlarıniz kaç yaşında? Eklememi isterseniz bat tarihinizi yazin
Hosgeldiniz:)
Amin. Kızlarıniz kaç yaşında? Eklememi isterseniz bat tarihinizi yazin
Evet kimi çocuk geç konuşuyor biliyorum ama zaman zaman kafama takiyorum. Sağlıklı olsun da konuşur inşallah rabbimin izniylecanım benim ablamın oğlu 5 yaşında konuştu, doktora götürdüler bazı çocuklarda öyle olabiliyormuş, şimdi maşallah papağan gibi, sağlığı da maşallah çok iyi , ikinci çocuğu oldu iki yıl evvel, o da erkek , yine geç konuşuyor, iki yaşında bi anne ,mama , mama bitti diyor. ablam ilkinde o kadar üzülmüştü ki korkmuştuk bayağı, ama doktorlar ailede geç konuşan var mı demiş, ablam da çok geç olmamakla beraber geç konuşmuş, özellikle erkek çocuklar geç konuşuyormuş. için rahat olsun:)
Evet cnm haklısın. Rabbim isteyenlere versin inşallah.Sağlıklı olmuyor benim işte ilk oğlum 1.5 yaşadı yoğun bakımda vafeat etti.en son 4 ay önce 10 haftalık kürtaj oldum .rabbim sağlik sihhat versin çocuklarimıza en azından çocuğumuz var önce hiç olmayan allah nasip etsin sonra bize biz o duyguyu tattık
Var ya çok güzel bi konuya değinmişsin.Çocuk isteyinve hemen olacak diye sandığımız için oluyor hep bunlar. Sonra felek bize bir çarpıyor oyle kolay mi sandin diye kendimize geliyoruz. Hicbirsey bizim elimizde degil hersey Allah in elinde o ol derse olur. Biz kendimizi ne kadar parcalasak nafile. Ilk basta çocuğumuz olsaydi hamile kalsaydik hangimiz Allah in adini alacaktik. Hamileyim diyecektik. Ama hic Alah nasip etti de öyle oldu demiyecektik. Allah in sopasi yok bize farkli türde cevaplar veriyor anlayabilirsek tabi. Allah yardimcimiz olsun.
Canım sende benim gibi bugünü atlama bence degerlendir mutlakaEki Görüntüle 1957695
Kızlar 6 gündür yapıyorum en koyusu bugün çıktı. Ve bugün herzamankinden fazla akintim var.
Eki Görüntüle 1957696
Amin güzel arkadsimAncak duygular bu kadar guzel anlatilabilir oturup tevekkul etmekten gayri elden birsey gelmiyor 7 aydir caabaliyoruz ama nafile rabbimin nasip ettigi vakit zamani bekliyoruz ama bu ay okadar belirti yasadimki kesin gozuyle bakmistim ama betahcg negatif cikti suan yikilmis durumdayimmmmm ne olur rabbim bizlerede nasip et
AaaaaaaKo
konuşur kuzum konuşur :) inş sende bana haber verirsin :) bu arada bende hamileleigim kesinleşti canım ya hayırlısı ile :)
Belkide bu gece senle miladimiz olurMelike bak ovu yaptım su an benimde 2 parmak üzüyor akintim 2.cizgi ilk defa bu kadar koyu çıktı. Eşim işte gece gelecek bu aksami boş gecmicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?