- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.621
Geçmiş olaun canım... ay inşallah öyle birşeyim yoktur ya korkmaya başladım senin nasıldıBen varim ayni durumdayim doktora gittim kist cikti moralini bozmak gibi olmasin da ihmal etme bence dra git
Hergün yapcaksın idrarını 4 saat tutup :))allahım ne zor işler :) 2 günde bir mi herhün mü yapmam lazım :)
Huhuuu :) ben çok sü içiyorum vallahi patlatın dört saatHergün yapcaksın idrarını 4 saat tutup :))
Canım merhaba geçen gün merakımdan yaptım ovülasyon hamilelikte nasıl çıkıyo diye. İkinci çizgi daha koyuydu birinciden. İkisi aynı koyulukta yada T çizgisi daha kolu olcak. İnşallah sende hamilesindir:))
nasıl yok cnm iyi bakIslem tarihi yazıyor sadece başka bisey yok
Ay bakıyorum ya yok şimdi yine bakicam. 11e kadar cikmazsa hemsireyi ararım.nasıl yok cnm iyi bak
aynen vallahi :)Ay bakıyorum ya yok şimdi yine bakicam. 11e kadar cikmazsa hemsireyi ararım.
Ay dizi film gibi oldu ya 3 gündür aksiyon devam ediyor sizi de heyecanlandiriyom
11 13 ve 15 seatleri en ideali. Sabah idrarını yaptıktan sonra 4 saat bişey içmemeye dikkat et. Bende çok su içiyorum ondan zorlanıyodum yudum ydum içiyodum susadığımda :)Huhuuu :) ben çok sü içiyorum vallahi patlatın dört saateheheh sabah mı yapmak gerekiyor canım akşam mı
Canım üzülme sakın en yakın zamanda olcak Allhın izniyle<0.100 böyle yazıyor sanırım negatif
Hayırlısı olsunCanım üzülme sakın en yakın zamanda olcak Allhın izniyle
Malesef canımKızlar negatifmi?
Canım yazamıyorum cok ama hep aklım sendeydi takipteydim bende ben hamile olmadığını hissetmiştim ama felaket tellalı gibi yorum yazmak istemedim. Keşke yanılsaydım hislerim de cok isterdim.Siz sağlıklı bir çiftsiniz ki daha önce bebeğin olmuş yine olur o yüzden üzülme.Kızına kocaman sarıl morelin düzelsin.<0.100 böyle yazıyor sanırım negatif
Ovülasyon üstünden bu kan alınalı 10 gün geçmişti demiRabbim hayırlısini versin ne diyim
Zaten şimdi onu öpüp kokladim gerçi çok siktigim için annesini ittirdi:) ama.yinede sarildim kuzuma Rabbim sizlere de bana da nasip etsin kizima kardeş gelsin çok istiyorum. Nasip kismetCanım yazamıyorum cok ama hep aklım sendeydi takipteydim bende ben hamile olmadığını hissetmiştim ama felaket tellalı gibi yorum yazmak istemedim. Keşke yanılsaydım hislerim de cok isterdim.Siz sağlıklı bir çiftsiniz ki daha önce bebeğin olmuş yine olur o yüzden üzülme.Kızına kocaman sarıl morelin düzelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?