2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Çok sağol canım ya :)) inşaAllah kopkoyu olur ovulasyon testim de genelik testim de :))

Ay kızlar çıkmış ben bakmayi becerememisim bakamiyorum ya heyecandan olcem yok bakamicam ben buna offffffff

Huhuuu :) ben çok sü içiyorum vallahi patlatın dört saat eheheh sabah mı yapmak gerekiyor canım akşam mı
11 13 ve 15 seatleri en ideali. Sabah idrarını yaptıktan sonra 4 saat bişey içmemeye dikkat et. Bende çok su içiyorum ondan zorlanıyodum yudum ydum içiyodum susadığımda :)

<0.100 böyle yazıyor sanırım negatif
Canım yazamıyorum cok ama hep aklım sendeydi takipteydim bende ben hamile olmadığını hissetmiştim ama felaket tellalı gibi yorum yazmak istemedim. Keşke yanılsaydım hislerim de cok isterdim.Siz sağlıklı bir çiftsiniz ki daha önce bebeğin olmuş yine olur o yüzden üzülme.Kızına kocaman sarıl morelin düzelsin.

Zaten şimdi onu öpüp kokladim gerçi çok siktigim için annesini ittirdi:) ama.yinede sarildim kuzuma Rabbim sizlere de bana da nasip etsin kizima kardeş gelsin çok istiyorum. Nasip kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…