- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.641
12 gün gecmistiOvülasyon üstünden bu kan alınalı 10 gün geçmişti demi
Bi adet olayım deneyeceğim bunu :)11 13 ve 15 seatleri en ideali. Sabah idrarını yaptıktan sonra 4 saat bişey içmemeye dikkat et. Bende çok su içiyorum ondan zorlanıyodum yudum ydum içiyodum susadığımda :)
Canım benim üzülme bak geçen ay kistinde temizlendi rahmin tertemiz.çok.şükür sadece sabır gerekiyor olur inşallah moral.bozma rabbim hayırlısı ni nasip etsin her zaman hepimizeBi dahaki aya daha sıkı calisicam moral bozmak yok yola devam
Tatlım buarada tsh biraz yüksek cıkmıs benim de 5.04 tü doktpra gittim gebelik icin 2 nin altında olması gerekiyor dedi ilaca basladım bi dahiliyeye ugra derim cünkü tiroid yumurtayı kalitesizleştiriyorDesteginiz için sagolun kızlar. Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun.
Evet farkettim bnde ne olduğunu bilmiyordum sagol:)Tatlım buarada tsh biraz yüksek cıkmıs benim de 5.04 tü doktpra gittim gebelik icin 2 nin altında olması gerekiyor dedi ilaca basladım bi dahiliyeye ugra derim cünkü tiroid yumurtayı kalitesizleştiriyor
Hayrlisini vericek insallah sakin uzulme kuzum vardir mevlamin bir bildigi sen guclu bi kadinsin ve anne olabilmissin tekrarinida nasip edecek insallahhhRabbim hayırlısini versin ne diyim
canım ürünü kendim aldımcanım preseed nedir doktor mu önerdi kendin mi alıyorsun
7 gun geciktim ustune bi de kahverengi akinti basladi dra gittim yumurtam buyumus catlamamis kist olmus basit bisey kendiliginden de sokulebilir dedi ilac da verdi ama hala adet olamadimGeçmiş olaun canım... ay inşallah öyle birşeyim yoktur ya korkmaya başladım senin nasıldı
Aynen kuzum tam motivasyonla yola devam üzülmeBi dahaki aya daha sıkı calisicam moral bozmak yok yola devam
Hamilelige mi hazirlaniyor yoksa sorunmu cikariyor bilemedim cnm:)TurkuazKrampon canim vucudun hamilelige hazirlaniyor olabilir canim..hicc moralini bozma ...707 tane ya varis cekebilirsin her gun ...guzel dusun guzel yasa
Acaba anlamama anlamadı Başka doktora da gitseydin keşke7 gun geciktim ustune bi de kahverengi akinti basladi dra gittim yumurtam buyumus catlamamis kist olmus basit bisey kendiliginden de sokulebilir dedi ilac da verdi ama hala adet olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?