2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

TurkuazKrampon moralini bozma canım Allah ne zaman isterse o zaman gelecek bebişler hepimize, çalışmaya devam :) Bu ay benim de umudum yok saçma sapan belirtilere yine takılıyorum ama kendimi zorluyorum takılmamak için, çalışırken bile aklımda :) son 12 gün

Desteginiz için sagolun kızlar. Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun.
Tatlım buarada tsh biraz yüksek cıkmıs benim de 5.04 tü doktpra gittim gebelik icin 2 nin altında olması gerekiyor dedi ilaca basladım bi dahiliyeye ugra derim cünkü tiroid yumurtayı kalitesizleştiriyor

Tatlım buarada tsh biraz yüksek cıkmıs benim de 5.04 tü doktpra gittim gebelik icin 2 nin altında olması gerekiyor dedi ilaca basladım bi dahiliyeye ugra derim cünkü tiroid yumurtayı kalitesizleştiriyor
Evet farkettim bnde ne olduğunu bilmiyordum sagol:)

Geçmiş olaun canım... ay inşallah öyle birşeyim yoktur ya korkmaya başladım senin nasıldı
7 gun geciktim ustune bi de kahverengi akinti basladi dra gittim yumurtam buyumus catlamamis kist olmus basit bisey kendiliginden de sokulebilir dedi ilac da verdi ama hala adet olamadim

Ya yemin ederim yok böyle bisey ya halime gulsem mi aglasammi bilemedim. Kızlar ben sık idrara cikiyorum idrar yaparken yanma oluyor. Kasigim agriyor belime bacagima vuruyor demiştim ya bu ay da idrar yolu enfeksiyonu oldum:) geçen ay belirti ustune belirti sonuç kıst bu ayda ağrı, belirti sonuç idrar yolu enfeksiyonu...

Anasini satayım bu zamana kadar bisey olmadı bebek istemeye basladik her ay bi hastalık

Ama size demistim bebek yoksa bisey var diye:) buyur burdan yak hislerim yine beni yaniltmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…