2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

canım ürünü kendim aldım
spermlri yumurtaya ulaşmasını sağlıyor diyorlar ama ben mart da kullandım olmadı bu ay hiç bir şey uygulamadım adet oldum dün bu ay inşallah bakıcaz
hımm gerçekten kafamıza çok takıntı yaptığımız için mi olmuyor bilmiyorum ki ben de her duyduğumu araştırıyorum yapıyorum ama maalesef olmuyor yinee

hımm gerçekten kafamıza çok takıntı yaptığımız için mi olmuyor bilmiyorum ki ben de her duyduğumu araştırıyorum yapıyorum ama maalesef olmuyor yinee
aynen aynen yaa ben de çok kafaya takan birisiyim ve stresli bi işim var 2 yıldır istiyoruz bi düşüğüm var 1 yıldır olmuyor bakalım

aynen aynen yaa ben de çok kafaya takan birisiyim ve stresli bi işim var 2 yıldır istiyoruz bi düşüğüm var 1 yıldır olmuyor bakalım
BENDE ÖYLE KAFAMA ÇOK TAKIYORUM EŞİMİN İŞİNDEDE SIKINTILARI VARDI KAFAMIZ YERİNDE OLMUYORDU HİÇ ŞÜKÜRLER OLSUN SAĞLIMIZ YERİNDE NAPALIM BEKLEYECEĞİZ

BENDE ÖYLE KAFAMA ÇOK TAKIYORUM EŞİMİN İŞİNDEDE SIKINTILARI VARDI KAFAMIZ YERİNDE OLMUYORDU HİÇ ŞÜKÜRLER OLSUN SAĞLIMIZ YERİNDE NAPALIM BEKLEYECEĞİZ
aynen beklemek lazım.
bi bebek kıyafeti görsem hevesleniyorum. bu dolap süsleri falan çok beğeniyorum bebek bakım çantaları onlar a bakıyorum şimdi yok ama insan kendini çekemiyor işte .

Merhaba nezamandır giremiyordum nasılsınız kızlar ben yumrtlama takibi hersey denedim 7 aydrı korunamama ragmen hamıs olamyınca korktum bir sorunmu var diye infertilite bölümüne randevu aldım adetin 3 günü gittim rahimden ulturasyonum cok temiz cıktı hersy yolunda dedi dr kan tahlili verdim ogun ac karnına butun hormon testlerim temiz cıktı 3 ncü asama olan rahim filmi icin zorda olsa devlet hastanesinden randevu aldm arastırmalarm sonucu cok agrılı bir ıslem dedikler icin korkarsk gittim normalde ilac birkere verilip tahim filmi cekiliyo ve bana 6 kere ilac veridiler 6 ncıda oldu devlet hastanesi olmasına ragmen dr ler cok iyi ilgilendi asama asama anlatrk yaptılar ilac gitmeyince tüplerm tıkalı diye korktum ama dr iki tüpünde acık canım dedi 4 gün lekelenmem oldu filmden dolayı yumurtlama gunum takvime gore gecti ama biz calısma yaptk yınede bakalım adetime 10 gün var 5 mayıs internette arastırmalarma gore rahim filmş cekidigi ay hamile kalanlar cok varmıs ama benim hic ğmidim yok artk hayırlısı Tek umudum Rabbim vaktini zamanını yazdıysa ne yapsamda bos ama o gün cabuk gelsin Allahım

Bi dahaki aya daha sıkı calisicam moral bozmak yok yola devam

gecmis olsunn canimm. enfeksiyon kolay gecer ins. merak etme.. bebis icinde takma kafanaa hep diyoruz yaa hayirli zamnda olsunn ins.

Rabbim gönlüne göre versin cnm umarım rahim filmi ise yarar. Haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…