- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.681
Amin. Bu ay daha dikkat edicem. 5 ovu testim kaldi yumurtlamayi yakalarim insallah. Bal corekotu yapi cam. Ovulasyon zamani birlijte olunca belime bardak vurdurcam insallah tutar gelecek aygecmis olsunn canimm. enfeksiyon kolay gecer ins. merak etme.. bebis icinde takma kafanaa hep diyoruz yaa hayirli zamnda olsunn ins.
Canım çok sevindim hayırlı olsun nasıl öğrendinArkadaşlar merhaba1 aydır biraz moralim bozuktu buralarda değildim.Bugün kanda bebişimizi gördük İnşallah muaynede de görürüz.Darısı tüm isteyenlere inşallah..10 aydır aynı yollarda geçtim, her seferinde üzüldüm..Şükürler olsun ki bu anı yaşayabildim.Darısı tüm isteyenlerin başına,sizlere dua edeceğim.Sizde benim için dua edin inşallah sağlıkla görebilelim TurkuazKrampon
Canım hayırlı olsun bebeğin sağlıklı sıhhatli kucağına al inş. Sen nasıl gebe kaldın ne zamandır istiyordun tedavi vs oldun muArkadaşlar merhaba1 aydır biraz moralim bozuktu buralarda değildim.Bugün kanda bebişimizi gördük İnşallah muaynede de görürüz.Darısı tüm isteyenlere inşallah..10 aydır aynı yollarda geçtim, her seferinde üzüldüm..Şükürler olsun ki bu anı yaşayabildim.Darısı tüm isteyenlerin başına,sizlere dua edeceğim.Sizde benim için dua edin inşallah sağlıkla görebilelim TurkuazKrampon
Sağol canım sana da hayırlı olsunCanım çok sevindim hayırlı olsun nasıl öğrendin
Sağol canım sana da hayırlı olsunya ben feci üşüttüm iki gündür hastayım.dünde adet günümdü.ilaç içmiyorum diye gittim test aldım hani ilaç içeyim geçmiyor diye.çift çizgi gördüm ben şok erken gebelik testiydi yaptıgım.sonra normal yaptım onda çizgi belli belirsiz..Sabahta kana baktırdım 1700 çıktı..Şu an hala şaşkınım, inanamıyorum...
AA daha yeni darısı bize inş. Bize de dua et lütfen hamilelerin duası kabul olur canım
Sağol canım sana da hayırlı olsunya ben feci üşüttüm iki gündür hastayım.dünde adet günümdü.ilaç içmiyorum diye gittim test aldım hani ilaç içeyim geçmiyor diye.çift çizgi gördüm ben şok erken gebelik testiydi yaptıgım.sonra normal yaptım onda çizgi belli belirsiz..Sabahta kana baktırdım 1700 çıktı..Şu an hala şaşkınım, inanamıyorum...
Amin canım inşallah sağolasın..Benım prolaktınım biraz yüksekti ilaç kullandım.Test yaptım düşmüştü.Bu ay sadece her gün namaz kıldık eşimle ve ebru destanın kürlerini yaptımCanım hayırlı olsun bebeğin sağlıklı sıhhatli kucağına al inş. Sen nasıl gebe kaldın ne zamandır istiyordun tedavi vs oldun mu
Tabıkı edeceğim..Ben buraya ağlaya ağlaya yazıdığım günleri biliyorumAA daha yeni darısı bize inş. Bize de dua et lütfen hamilelerin duası kabul olur canım
Geçmiş olsun canım dikkat et artik.kendine doktora danış hastalığın için artik hastalanmamak lazım bebiş için :) inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Amin canım cok teşekkür ederim.Hepimiz sağlıkla kavusalım inşallah..sen ne zaman öğrendin?Geçmiş olsun canım dikkat et artik.kendine doktora danış hastalığın için artik hastalanmamak lazım bebiş için :) inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Senin de mi prolaktin sıkıntın vardı? Bende de vardı ve bu ay basında regl günümde ölctürdüğümde düsmüstü hem de 1lere kadar bakalım oyüzden belki olur diyorumAmin canım inşallah sağolasın..Benım prolaktınım biraz yüksekti ilaç kullandım.Test yaptım düşmüştü.Bu ay sadece her gün namaz kıldık eşimle ve ebru destanın kürlerini yaptım
Benimde 0,38 olmuştu.İnşallah sende muradına erersinSenin de mi prolaktin sıkıntın vardı? Bende de vardı ve bu ay basında regl günümde ölctürdüğümde düsmüstü hem de 1lere kadar bakalım oyüzden belki olur diyorum
İnşallah rabbim nasip eder isteyen herkeseBenimde 0,38 olmuştu.İnşallah sende muradına erersin
Insallah kuzumBol bol su içiyorum inşallah çabucak gecer
Allah razı olsun cnm. İnş isteyen herkesin olurTabıkı edeceğim..Ben buraya ağlaya ağlaya yazıdığım günleri biliyorumRabbim aratmasın kimseye..Çok zor bir durum..İnşallah görür doktor da ve içim rahatlar..Hala inanamıyorum, tedirginim..
Bilmiyorum bakalım gelecek aylarda ne olacak. 5 ay içinde hamile kalırım inşallah kızımla kardesinin yaş aralığı 4 yaş olacak. Daha fazla yaş aralığı olsun istemiyorum gerçi bizim isteğimizle olmuyor. Rabbim ne kararladiysa o olacak. Hayırlısıyla gelsin bebislerimizTurkuazKrampon hayırlısı olsun hakkında. Genelde böyle çok belirti yaşanınca hamile olunmuyor kendimden biliyorum . Ne zamanki hamile değilim diye düşünüyorsun o zaman oluyor yani duyduklarım öyle. Bende aslında bu aydan ümitsizim klomen ve inofolic ilk defa kullanmama rağmen artık olmamasına o kadar alıştım ki sanki hiç olamayacak gibi geliyor Allah korusun . Moral olarak bu ay hiç iyi değilim önceki aylarda her aya umudum oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?