- 19 Mart 2017
- 277
- 139
- 23
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.701
Maşallah cnm çok sevindim belirtilerin neydi?Arkadaşlar merhaba1 aydır biraz moralim bozuktu buralarda değildim.Bugün kanda bebişimizi gördük İnşallah muaynede de görürüz.Darısı tüm isteyenlere inşallah..10 aydır aynı yollarda geçtim, her seferinde üzüldüm..Şükürler olsun ki bu anı yaşayabildim.Darısı tüm isteyenlerin başına,sizlere dua edeceğim.Sizde benim için dua edin inşallah sağlıkla görebilelim TurkuazKrampon
Aminnnn canım:) 2 hafta oluyor bende ogreneliAmin canım cok teşekkür ederim.Hepimiz sağlıkla kavusalım inşallah..sen ne zaman öğrendin?
Anladım canım belki geç döllenmedir hiç gecikme yaşıyomuydun?Pazar gün test yaptım negatif çıktı canım o yüzden biraz daha bekleyim diyorum
Canım bende nisanda çektirdim hatta onun üzerine ovulasyon günümü yakaladık ama yine hamilelik olmadı fakat dediğin gibi tüplerde ki ufacık tıkaçlar yapışıklıklar o ilaç sayesinde açıldığından dolayı hamilelik ihtimali artıyomuş tabi bu süre sadece bu ay için geçerli değil önümüzde ki 6 ay'da önemli canım inşaAllah en kısa zamanda bebişlerimiz gelirMerhaba nezamandır giremiyordum nasılsınız kızlar ben yumrtlama takibi hersey denedim 7 aydrı korunamama ragmen hamıs olamyınca korktum bir sorunmu var diye infertilite bölümüne randevu aldım adetin 3 günü gittim rahimden ulturasyonum cok temiz cıktı hersy yolunda dedi dr kan tahlili verdim ogun ac karnına butun hormon testlerim temiz cıktı 3 ncü asama olan rahim filmi icin zorda olsa devlet hastanesinden randevu aldm arastırmalarm sonucu cok agrılı bir ıslem dedikler icin korkarsk gittim normalde ilac birkere verilip tahim filmi cekiliyo ve bana 6 kere ilac veridiler 6 ncıda oldu devlet hastanesi olmasına ragmen dr ler cok iyi ilgilendi asama asama anlatrk yaptılar ilac gitmeyince tüplerm tıkalı diye korktum ama dr iki tüpünde acık canım dedi 4 gün lekelenmem oldu filmden dolayı yumurtlama gunum takvime gore gecti ama biz calısma yaptk yınedebakalım adetime 10 gün var 5 mayıs internette arastırmalarma gore rahim filmş cekidigi ay hamile kalanlar cok varmıs ama benim hic ğmidim yok artk hayırlısı Tek umudum Rabbim vaktini zamanını yazdıysa ne yapsamda bos ama o gün cabuk gelsin Allahım
Canım ben belime bardak değilde yakı yapıştırıcam çümkü benim belim çok ağrıyo sanırım bununda büyük etkisi var öyle hissediyorumAmin. Bu ay daha dikkat edicem. 5 ovu testim kaldi yumurtlamayi yakalarim insallah. Bal corekotu yapi cam. Ovulasyon zamani birlijte olunca belime bardak vurdurcam insallah tutar gelecek ay
Sen yaki yap ben bardak inşallah ikimizinkide tutar. Sen yumurtlama zamanlarina geldinmi artık?Canım ben belime bardak değilde yakı yapıştırıcam çümkü benim belim çok ağrıyo sanırım bununda büyük etkisi var öyle hissediyorum
Hayırlı olsun canım ebru destanın hangi kürlerini yaptın? Bizde eşimle 5 vakir namaz kılan insanlarız inşaAllah bu ay hamile kalırım öyle hissediyorum :)Amin canım inşallah sağolasın..Benım prolaktınım biraz yüksekti ilaç kullandım.Test yaptım düşmüştü.Bu ay sadece her gün namaz kıldık eşimle ve ebru destanın kürlerini yaptım
Canım benim bulantım yok daha. Allah ne verdiyse yiyorum
Maşallah maşallah canım hep böyle devam.eder.inşallah yemen. Ben.sıkıntıdayım vallahi ya bende tavada severim yumurtayı ama malesef yapıp da yiyemiyorum bi türlü.midem kaldırmıyor hicbir şekilde çubuk krakerle kanka oldum resmenCanım benim bulantım yok daha. Allah ne verdiyse yiyorumsabah 2 haşlanmış yumurta yiyorum zaten önceden yerdim çok seviyorum süt içemediğim için günde 2 3 kase yoğurt yiyorumm
ayyy canimm hic sormaa bn khvalti hic yapamiyorum kasar peynir ve tost hosuma gitti bu sabh sadecee. cok kusmuyorum ama hep bi bulnti halim var.. agzimin hic tadi yok. yumurtadan resmen tiksiniyorumm. diyet donemimde cok yemistimm ondan oldu galibaa. hicc asermiyorumm benn. ilk basta bsklava istemistim sadecee.. senin canin ne cekiyo merak ettimm canimm
Maşallah maşallah canım hep böyle devam.eder.inşallah yemen. Ben.sıkıntıdayım vallahi ya bende tavada severim yumurtayı ama malesef yapıp da yiyemiyorum bi türlü.midem kaldırmıyor hicbir şekilde çubuk krakerle kanka oldum resmen
Aynen canım 25in altında olmalı demişti benim doktorumBu arada kızlar prolaktin kaç olmalı ben hiç ona bakmadım yani doktor normal dediği için her şey. Ben de 14 gözüküyor referans değerler 6- 30 gösteriyor
Geldim sayılır canım flo 12.gün gösteriyo ayın 29 işte bakalım inşaAllah mübarek ezanlar yüzüsuyu hürmetine tez zamanda hamile kalırızSen yaki yap ben bardak inşallah ikimizinkide tutar. Sen yumurtlama zamanlarina geldinmi artık?
Maşallah cnm çok sevindim belirtilerin neydi?
inanır mısın hiç bir belirtim yoktu..sadece kasıklarımda ağrı vardı hatta adet olacagım diye sürekli lavaboya gittim..hani bu haberi almadan önceki aylarda daha cok belirtim vardı..Hayırlı olsun canım ebru destanın hangi kürlerini yaptın? Bizde eşimle 5 vakir namaz kılan insanlarız inşaAllah bu ay hamile kalırım öyle hissediyorum :)
Hmm anladım canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almaya nasip etsin Rabbiminanır mısın hiç bir belirtim yoktu..sadece kasıklarımda ağrı vardı hatta adet olacagım diye sürekli lavaboya gittim..hani bu haberi almadan önceki aylarda daha cok belirtim vardı..psikoloji herşey gerçekten... şu bitki çayını yaptım canım nette yazıyor ebru destan çayı diye, bide bir gece süt ile maydonozu kaynatıp buharına oturdum adet bitiminde..
ins. tutarr canimm. valla hic aklkmdan cikmiyorsunn.. net e de cok giremiyirum. girince hep sana bakiyorumm..Amin. Bu ay daha dikkat edicem. 5 ovu testim kaldi yumurtlamayi yakalarim insallah. Bal corekotu yapi cam. Ovulasyon zamani birlijte olunca belime bardak vurdurcam insallah tutar gelecek ay
hayrli olsunn canimm. ssglikla alalim kucagimiza bebeciklerimizii ins.Arkadaşlar merhaba1 aydır biraz moralim bozuktu buralarda değildim.Bugün kanda bebişimizi gördük İnşallah muaynede de görürüz.Darısı tüm isteyenlere inşallah..10 aydır aynı yollarda geçtim, her seferinde üzüldüm..Şükürler olsun ki bu anı yaşayabildim.Darısı tüm isteyenlerin başına,sizlere dua edeceğim.Sizde benim için dua edin inşallah sağlıkla görebilelim TurkuazKrampon
Benim adet olacağım gunGeldim sayılır canım flo 12.gün gösteriyo ayın 29 işte bakalım inşaAllah mübarek ezanlar yüzüsuyu hürmetine tez zamanda hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?