2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bu arada kızlar prolaktin kaç olmalı ben hiç ona bakmadım yani doktor normal dediği için her şey. Ben de 14 gözüküyor referans değerler 6- 30 gösteriyor

Maşallah cnm çok sevindim belirtilerin neydi?

Canım bende nisanda çektirdim hatta onun üzerine ovulasyon günümü yakaladık ama yine hamilelik olmadı fakat dediğin gibi tüplerde ki ufacık tıkaçlar yapışıklıklar o ilaç sayesinde açıldığından dolayı hamilelik ihtimali artıyomuş tabi bu süre sadece bu ay için geçerli değil önümüzde ki 6 ay'da önemli canım inşaAllah en kısa zamanda bebişlerimiz gelir

Amin. Bu ay daha dikkat edicem. 5 ovu testim kaldi yumurtlamayi yakalarim insallah. Bal corekotu yapi cam. Ovulasyon zamani birlijte olunca belime bardak vurdurcam insallah tutar gelecek ay
Canım ben belime bardak değilde yakı yapıştırıcam çümkü benim belim çok ağrıyo sanırım bununda büyük etkisi var öyle hissediyorum

Amin canım inşallah sağolasın..Benım prolaktınım biraz yüksekti ilaç kullandım.Test yaptım düşmüştü.Bu ay sadece her gün namaz kıldık eşimle ve ebru destanın kürlerini yaptım
Hayırlı olsun canım ebru destanın hangi kürlerini yaptın? Bizde eşimle 5 vakir namaz kılan insanlarız inşaAllah bu ay hamile kalırım öyle hissediyorum :)

Canım benim bulantım yok daha. Allah ne verdiyse yiyorum sabah 2 haşlanmış yumurta yiyorum zaten önceden yerdim çok seviyorum süt içemediğim için günde 2 3 kase yoğurt yiyorumm

Canım benim bulantım yok daha. Allah ne verdiyse yiyorum sabah 2 haşlanmış yumurta yiyorum zaten önceden yerdim çok seviyorum süt içemediğim için günde 2 3 kase yoğurt yiyorumm
Maşallah maşallah canım hep böyle devam.eder.inşallah yemen. Ben.sıkıntıdayım vallahi ya bende tavada severim yumurtayı ama malesef yapıp da yiyemiyorum bi türlü.midem kaldırmıyor hicbir şekilde çubuk krakerle kanka oldum resmen

ayyy canimm hic sormaa bn khvalti hic yapamiyorum kasar peynir ve tost hosuma gitti bu sabh sadecee. cok kusmuyorum ama hep bi bulnti halim var.. agzimin hic tadi yok. yumurtadan resmen tiksiniyorumm. diyet donemimde cok yemistimm ondan oldu galibaa. hicc asermiyorumm benn. ilk basta bsklava istemistim sadecee.. senin canin ne cekiyo merak ettimm canimm

Hadi yaa kıyamamm. Bide çok su içmeye başladım. 10 dkda bir lavabodayım. Yeni mekanım orası artıık

Cnm valla ne desm bilmiyorum ki normal yaşantıma devam ediyorum şuan bulantılarım yok daha ama mide yanması bitiriyor beni yediğim herşey midemi yakıyor
Bulantım olmaması beni de düşündürmüyor değil aslında

Maşallah cnm çok sevindim belirtilerin neydi?

Hayırlı olsun canım ebru destanın hangi kürlerini yaptın? Bizde eşimle 5 vakir namaz kılan insanlarız inşaAllah bu ay hamile kalırım öyle hissediyorum :)
inanır mısın hiç bir belirtim yoktu..sadece kasıklarımda ağrı vardı hatta adet olacagım diye sürekli lavaboya gittim..hani bu haberi almadan önceki aylarda daha cok belirtim vardı..psikoloji herşey gerçekten... şu bitki çayını yaptım canım nette yazıyor ebru destan çayı diye, bide bir gece süt ile maydonozu kaynatıp buharına oturdum adet bitiminde..

Hmm anladım canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almaya nasip etsin Rabbim

Amin. Bu ay daha dikkat edicem. 5 ovu testim kaldi yumurtlamayi yakalarim insallah. Bal corekotu yapi cam. Ovulasyon zamani birlijte olunca belime bardak vurdurcam insallah tutar gelecek ay
ins. tutarr canimm. valla hic aklkmdan cikmiyorsunn.. net e de cok giremiyirum. girince hep sana bakiyorumm..

hayrli olsunn canimm. ssglikla alalim kucagimiza bebeciklerimizii ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…