2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

ins. tutarr canimm. valla hic aklkmdan cikmiyorsunn.. net e de cok giremiyirum. girince hep sana bakiyorumm..

hayrli olsunn canimm. ssglikla alalim kucagimiza bebeciklerimizii ins.
Teşekkür ederim cnm.benim ya:) maalesef bu ay tirt çıktım gelecek aya insallah maceralar devam edecek

Aynen ya bende bugün pideyle peynir yedim zorla birde açık çay içtim saat 2ydı anca yapabildim kahvaltıyı bütün.gündüz bulantidan yattım kaldım öyle midem ağzıma tırmanıyor sürekli.. Çiğ köfte midye koruk çekiyor canım birbiriyle alakası olmayan şeyler yani çiğ köfte zaten yiyemem kabuklu deniz canlısı da zarrali bu dönemde koruk ta bulamıyoruz malesef
Hadi yaa kıyamamm. Bide çok su içmeye başladım. 10 dkda bir lavabodayım. Yeni mekanım orası artıık
Aynen valla ya bende hayatımın hicbir döneminde bu kadar taşınmadım lavaboya dışarı çıkarken aklima ilk gelen şey ya cisim gelirse de tuvalet bulamazsam

Canım bende geçen hafta çok mide yanması yaşadım bulan tim yoktu son 2 gündür çıktı ortaya ben tam.oh bulan tim olmayacak.heralde dedim ki başladı her hamile de olmuyor zaten çok.çok rahat geçiren var umarım sende çok rahat geçirirsin

sagolasin cnm insallah Allah im gonlumuzen geceni hakkimizda hayirli eyler

Rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin insallah canim

benimde adetime 9 gun var ama umutsuz vakayim hic belirtim yok
adetim de duzenr girdiki halbuki 22 gun arayla adet olmustum
19 nisanda da asiri bi sag kasigimda batma olmustu yumurtlamistim hayorlisi

Amiiin inşAllah hepimize isteyen herkese nasip etsin rabbim :)

Rabbim gönlüne göre versin cnm umarım rahim filmi ise yarar. Haberlerini bekliyoruz
Nasipten ötey köy yok olucagı varsa rahim filmi bahanede tabiki canı gönülden inanıyorumki rabbim hepimizin bebeşinin gelecegi günü saati en hayırlı vakte zamana yazmıstır ona ne şüphe bizi isyana düsürmesin Allah ogüne kadr beklene sabrı versin insAllah

Amin inşallah... Ne güzel dua etmişsin

Canim bol bol sarki soyle..ve sira sende haydi de ne oldu nasil oldu gibi sorular sor.ve bir sey istemesine izin ver canim...anneler genelde istemeden her seyi hazir ettigi icin dayanamayip cocukta konusma geregi duymuyor...not:11 yillik egitimciyim arastrmalarim ve velilerimden cok duydugum bir konu ...nacizane yardimci olmak istedim kendine cok iyi bak...cok saril yavruna

J jeway melikeecgl kızlar sizin de sarı akıntınız olmuş muydu ?
Günaydın.kızlar. TurkuazKrampon canım coknihmal etme.bizi ilgilen monnosunla:). Zeze493 canım benim şuanda bile var sarı akintim hatta sapsarı bazen.koyu sarı bazen beyaz sari olduğunda genelde koyu kıvamlı oluyor ama gün içinde mutlaka 1 2 kere oluyor o renk akıntı ve bende adet olmayı beklerken hep sarı akintim olmuştu aynı senin gibi hastalandım sanıp bakıyordum sarı akıntı geliyordu. Ama su da var o sarı akıntı şubat ayında benim adet dönemin de yine olmuştu az bisey sen test yapmış miydin

bnde cok uyudumm valla hatta bayilmk bile denebilirr uyanamiyordummm. ama 2gundur daha iyiyim. ugras yaratiyorum kndime hepp. kizimla parka gidiyorumm.uykumu kaciriyorumm. uyudukcaaa daha cok uykum geliyor cunkuu

arada bir ugraa canimm merakta birakmaa bizii.. kizindanda haberler ver bizee.
J jeway melikeecgl kızlar sizin de sarı akıntınız olmuş muydu ?
benim cok az oluyor canimm.

Sagolun kızlar inşallah bu yaz konuşur çok üzülüyorum . Hergun dışarı çıkarıp cocuklarla bir arada olmasini saglicam bu yaz konuşur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…