- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.721
Teşekkür ederim cnm.benim ya:) maalesef bu ay tirt çıktım gelecek aya insallah maceralar devam edecekins. tutarr canimm. valla hic aklkmdan cikmiyorsunn.. net e de cok giremiyirum. girince hep sana bakiyorumm..
hayrli olsunn canimm. ssglikla alalim kucagimiza bebeciklerimizii ins.
Aynen ya bende bugün pideyle peynir yedim zorla birde açık çay içtim saat 2ydı anca yapabildim kahvaltıyı bütün.gündüz bulantidan yattım kaldım öyle midem ağzıma tırmanıyor sürekli.. Çiğ köfte midye koruk çekiyor canım birbiriyle alakası olmayan şeyler yaniayyy canimm hic sormaa bn khvalti hic yapamiyorum kasar peynir ve tost hosuma gitti bu sabh sadecee. cok kusmuyorum ama hep bi bulnti halim var.. agzimin hic tadi yok. yumurtadan resmen tiksiniyorumm. diyet donemimde cok yemistimm ondan oldu galibaa. hicc asermiyorumm benn. ilk basta bsklava istemistim sadecee.. senin canin ne cekiyo merak ettimm canimm
Aynen valla ya bende hayatımın hicbir döneminde bu kadar taşınmadım lavaboya dışarı çıkarken aklima ilk gelen şey ya cisim gelirse de tuvalet bulamazsamHadi yaa kıyamamm. Bide çok su içmeye başladım. 10 dkda bir lavabodayım. Yeni mekanım orası artıık
Canım bende geçen hafta çok mide yanması yaşadım bulan tim yoktu son 2 gündür çıktı ortaya ben tam.oh bulan tim olmayacak.heralde dedim ki başladı her hamile de olmuyor zaten çok.çok rahat geçiren var umarım sende çok rahat geçirirsinCnm valla ne desm bilmiyorum ki normal yaşantıma devam ediyorum şuan bulantılarım yok daha ama mide yanması bitiriyor beni yediğim herşey midemi yakıyor
Bulantım olmaması beni de düşündürmüyor değil aslında
sagolasin cnm insallah Allah im gonlumuzen geceni hakkimizda hayirli eylerNe güzel dua etmişsin amin cnm amiin. Helal olsun ne demek. Sende kendine göre haklısın. Ama benim niyetim asla buraya mesaj atsınlar degil. Bende başka topiklere yaziyorum:) herkes istedigini yapmakta özgür. Kafana ne takılırsa sor istedigin gibi elimden geldigince yardımcı olmaya calisirim:)
Rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin insallah canimArkadaşlar merhaba1 aydır biraz moralim bozuktu buralarda değildim.Bugün kanda bebişimizi gördük İnşallah muaynede de görürüz.Darısı tüm isteyenlere inşallah..10 aydır aynı yollarda geçtim, her seferinde üzüldüm..Şükürler olsun ki bu anı yaşayabildim.Darısı tüm isteyenlerin başına,sizlere dua edeceğim.Sizde benim için dua edin inşallah sağlıkla görebilelim TurkuazKrampon
İnşaAllah olmazsın canım dur bakalımBenim adet olacağım gun
Yanılma payı yoktur herhalde. Adete 5 gün vardı yaptirdigimdaİnşaAllah olmazsın canım dur bakalım
Geçen ay da gecikmiştim canım...bide bugün sarı akıntı başladı adet oldum sanıyorum bakıyorum akıntı ama sarımsı nedendir acabaAnladım canım belki geç döllenmedir hiç gecikme yaşıyomuydun?
usutmeden kaynaklanmis olabilir cnm sari akinti
Canım tsh 2.5 civarı olması lazım gebelik için doktora gittin mi bununla ilgili?
Amiiin inşAllah hepimize isteyen herkese nasip etsin rabbim :)Canım bende nisanda çektirdim hatta onun üzerine ovulasyon günümü yakaladık ama yine hamilelik olmadı fakat dediğin gibi tüplerde ki ufacık tıkaçlar yapışıklıklar o ilaç sayesinde açıldığından dolayı hamilelik ihtimali artıyomuş tabi bu süre sadece bu ay için geçerli değil önümüzde ki 6 ay'da önemli canım inşaAllah en kısa zamanda bebişlerimiz gelir
Nasipten ötey köy yok olucagı varsa rahim filmi bahanede tabiki canı gönülden inanıyorumki rabbim hepimizin bebeşinin gelecegi günü saati en hayırlı vakte zamana yazmıstır ona ne şüphe bizi isyana düsürmesin Allah ogüne kadr beklene sabrı versin insAllahRabbim gönlüne göre versin cnm umarım rahim filmi ise yarar. Haberlerini bekliyoruz
Nasipten ötey köy yok olucagı varsa rahim filmi bahanede tabiki canı gönülden inanıyorumki rabbim hepimizin bebeşinin gelecegi günü saati en hayırlı vakte zamana yazmıstır ona ne şüphe bizi isyana düsürmesin Allah ogüne kadr beklene sabrı versin insAllah
Canim bol bol sarki soyle..ve sira sende haydi de ne oldu nasil oldu gibi sorular sor.ve bir sey istemesine izin ver canim...anneler genelde istemeden her seyi hazir ettigi icin dayanamayip cocukta konusma geregi duymuyor...not:11 yillik egitimciyim arastrmalarim ve velilerimden cok duydugum bir konu ...nacizane yardimci olmak istedimKızlar ben artık eskisi gibi sık sık giremicem zaten bebis de yok bu aykızım konuşamıyor demiştim ya kızımla ilgilenicem konuşma egzersizleri yaptiricam kızımla bol bol ilgilenmem laZım. Insallah bu yaz konuşur dua edin nolur
Günaydın.kızlar.
bnde cok uyudumm valla hatta bayilmk bile denebilirr uyanamiyordummm. ama 2gundur daha iyiyim. ugras yaratiyorum kndime hepp. kizimla parka gidiyorumm.uykumu kaciriyorumm. uyudukcaaa daha cok uykum geliyor cunkuuAynen ya bende bugün pideyle peynir yedim zorla birde açık çay içtim saat 2ydı anca yapabildim kahvaltıyı bütün.gündüz bulantidan yattım kaldım öyle midem ağzıma tırmanıyor sürekli.. Çiğ köfte midye koruk çekiyor canım birbiriyle alakası olmayan şeyler yaniçiğ köfte zaten yiyemem kabuklu deniz canlısı da zarrali bu dönemde koruk ta bulamıyoruz malesef
Aynen valla ya bende hayatımın hicbir döneminde bu kadar taşınmadım lavaboya dışarı çıkarken aklima ilk gelen şey ya cisim gelirse de tuvalet bulamazsam
Canım bende geçen hafta çok mide yanması yaşadım bulan tim yoktu son 2 gündür çıktı ortaya ben tam.oh bulan tim olmayacak.heralde dedim ki başladı her hamile de olmuyor zaten çok.çok rahat geçiren var umarım sende çok rahat geçirirsin
arada bir ugraa canimm merakta birakmaa bizii.. kizindanda haberler ver bizee.Kızlar ben artık eskisi gibi sık sık giremicem zaten bebis de yok bu aykızım konuşamıyor demiştim ya kızımla ilgilenicem konuşma egzersizleri yaptiricam kızımla bol bol ilgilenmem laZım. Insallah bu yaz konuşur dua edin nolur
benim cok az oluyor canimm.
Yok gitmedim henuzCanım tsh 2.5 civarı olması lazım gebelik için doktora gittin mi bununla ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?