- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.741
aynen canım bende öyle kıyafetlere bakıyorum tokalara bakıyorum ne bilim insan hevesleniyor valla inşallah bizde anne oluruz o duyguyu tadarızaynen beklemek lazım.
bi bebek kıyafeti görsem hevesleniyorum. bu dolap süsleri falan çok beğeniyorum bebek bakım çantaları onlar a bakıyorum şimdi yok ama insan kendini çekemiyor işte .
aynen canım bende öyle kıyafetlere bakıyorum tokalara bakıyorum ne bilim insan hevesleniyor valla inşallah bizde anne oluruz o duyguyu tadarız
inşallah canım inşallah bende bekliyorum valla kanama geliyor gib duruyor gibi anlamadım gittiamin inşallah Rabbim tez zaman da bize de nasip etsin inşallah
hakkında hayırlısı benim de 3 günüm bugün dün bal tarçın çörek otuna başladım :) haftaya da kaplıcaya gidecem pazar günüinşallah canım inşallah bende bekliyorum valla kanama geliyor gib duruyor gibi anlamadım gitti
şifa olsun inşallah :)hakkında hayırlısı benim de 3 günüm bugün dün bal tarçın çörek otuna başladım :) haftaya da kaplıcaya gidecem pazar günü
Canım testin varsa yapsana :)Ayyy hafi inşallah hamileliktendir bu sarı akıntıadetime 2 gün kala yapmıştım test negatifti bugün de adetimin 4.günü J jeway melikeecgl
Bugün alıp yapicam artık canım yazarim hemen :)Canım testin varsa yapsana :)
İnşallah bebisin seninledir canım heyecanla bekliyorum sonucunu :)Bugün alıp yapicam artık canım yazarim hemen :)
Canm 9.haftandasin..3 hafta sonra gideceksin...Hanımlar doktor beni 12 haftada çağırdı şimdi8+5 günlük hamileyim 12 hafta ne zaman doluyorki bi türlü hesaplayamadım bi yardımcı olsanız
Geç döllenme olamazmı bence gün gecikmeden yanılma payı her testte olabilirYanılma payı yoktur herhalde. Adete 5 gün vardı yaptirdigimda
Valla canım o kadar farklı şeyler duyup ysşıyoruz ki ben senin yerinde olsam kan tahlili yaptırır içimi rahatlarım sonuçta gününde geçmiş varsada yoksada çıkar bide böyle gecikmelerinin sebebi nedir araştırdınmı hiç canımGeçen ay da gecikmiştim canım...bide bugün sarı akıntı başladı adet oldum sanıyorum bakıyorum akıntı ama sarımsı nedendir acaba
Yapabilir canım ve testlerde yanılma payı oluyo bence sen bi kan verKızlar ya çok üzgünüm bugün 5. gün oldu adet günüm geçeli dün sabah test yaptım negatif ama benim hiç şaşmaz 30.gün adet olurum testlerde negatif olup kan tahlilinde pozitif olan varmı? Ya da başka bi problem olabilir mi kist vs varsa eğer o da gecikme yapar mı?
canimm test yap bncee. bizi de hzberdar ett.. ✌Ayyy hafi inşallah hamileliktendir bu sarı akıntıadetime 2 gün kala yapmıştım test negatifti bugün de adetimin 4.günü J jeway melikeecgl
canim umutlandirmak istemem ama benim yengeminde sadece kanda ogrenebilirdi. evdekilerde hep negatif cikiyormus..Kızlar ya çok üzgünüm bugün 5. gün oldu adet günüm geçeli dün sabah test yaptım negatif ama benim hiç şaşmaz 30.gün adet olurum testlerde negatif olup kan tahlilinde pozitif olan varmı? Ya da başka bi problem olabilir mi kist vs varsa eğer o da gecikme yapar mı?
Tamam canım Yarını da beklicem o zaman eğer olmazsa akşam özelde test yaptırıcamYapabilir canım ve testlerde yanılma payı oluyo bence sen bi kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?