- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.761
Tamam canım bizide bilgilendir hadi inşaAllah hamilesindir :)Tamam canım Yarını da beklicem o zaman eğer olmazsa akşam özelde test yaptırıcam
Belirsiz çok kötü bi durum ya inşallah bebiş yüzünden adet olmuyorumdur ☺canimm test yap bncee. bizi de hzberdar ett.. ✌
canim umutlandirmak istemem ama benim yengeminde sadece kanda ogrenebilirdi. evdekilerde hep negatif cikiyormus..
İnşallah canım hepimiz inşallah en kısa zamanda bebişli oluruzTamam canım bizide bilgilendir hadi inşaAllah hamilesindir :)
Bugün alıp yapicam artık canım yazarim hemen :)
3 hafta 2 gün sonra gitcen cnmHanımlar doktor beni 12 haftada çağırdı şimdi8+5 günlük hamileyim 12 hafta ne zaman doluyorki bi türlü hesaplayamadım bi yardımcı olsanız
Umutlar tukenmiyor desene:) kirmizilari gorene kadar bi ümit var:)Geç döllenme olamazmı bence gün gecikmeden yanılma payı her testte olabilir
Ben ovülasyon testi yaparken her zaman çift çizgiden 14 gün sonra regl oldum. Ama bu ay başka tabi klomenden dolayı . O yüzden geçerse süre bence Ümit varBenim adetimin gecikme lüksü yok kızlar. Çünkü ovu testi yaptim piki yakaladiktan 17 18 gün sonra adet oldum geçen ay. Bu ay da 18 gunden hesapladim nolur nolmaz diye 29 nisanda adet olmam lazım. Umarım kana gecmemistir hamileyimdir.. Umutlar...umutlar...umutlar...
Aynen canım ben böyle diretiyorum kırmızıları görene kadar :)))Umutlar tukenmiyor desene:) kirmizilari gorene kadar bi ümit var:)
Valla canım ben doğum yapmışım kızım olmuş ama o kadar güzeldi ki pembe zıbın giyinmiş falan ama o kadar güzeldi ki kardeşime benziyo falan bakalım hayırlısıkızlar bende yarın doktora gideceğim. Beş gün klomenin ardından ne oldu merak ediyorum . Hafif hafif hareketlenmeler var aslında inş yumurtaların kalitesindendir:) rüya konusunda iseBurcummmmm123 aynı durumdayız . Bugün de erkek çocuğu gördüm çok seviyordum. Sanki bana aitmiş gibiydi çok değişik.
Dimi bencede:)) geçerse hemen test yapmicam ama sonra moralim bozuluyor 1 hafta beklicem bekleyebilirsem:)Ben ovülasyon testi yaparken her zaman çift çizgiden 14 gün sonra regl oldum. Ama bu ay başka tabi klomenden dolayı . O yüzden geçerse süre bence Ümit var
Yaaaaa gerçekten mi canimm inşallah hislerin dogrudurYazışmaları okurken de nedenseZeze493 hamile olduğuna dair hisse kapıldım inş doğru hisse kapılmışımdır .
Bize haber et aksamleyin kizzYaaaaa gerçekten mi canimm inşallah hislerin dogrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?