2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar bu aralar yine rüyalar görüyorum inşaAllah bu ay bende hamile kalırım neden bilmiyorum ama bu ay hamile kalıcakmışım gibi bir his var içimde dua edin nolur Rabbim isteyen herkese bu duyguyu hayırlısıyla nasip etsin bide
Esselatü vesselamü aleyke ya seyyidi ya RESULALLAH .Huzbiyedi kallet hileti edrikni' 1000 defa bu salavatı cuma günü başlayıp 1 hafta boyunca hergün 1000 tane okuyun anlamı çok güzel ve fazileti büyük ben hayırlı evlat niyetiyle okuycam Rabbim kabul etsin inşaAllah

Bugün alıp yapicam artık canım yazarim hemen :)

Cnm bnm adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım fazla akıntım ve göğüs hassasiyetim vardı ki her adet döneminden bikaç gün önce göğsüm ağrır adet olunca geçerdi bu defa daha çok hassaslaşmıştı ki hala devam ediyor cnm

kızlar bende yarın doktora gideceğim. Beş gün klomenin ardından ne oldu merak ediyorum . Hafif hafif hareketlenmeler var aslında inş yumurtaların kalitesindendir:) rüya konusunda ise Burcummmmm123 aynı durumdayız . Bugün de erkek çocuğu gördüm çok seviyordum. Sanki bana aitmiş gibiydi çok değişik.

Benim adetimin gecikme lüksü yok kızlar. Çünkü ovu testi yaptim piki yakaladiktan 17 18 gün sonra adet oldum geçen ay. Bu ay da 18 gunden hesapladim nolur nolmaz diye 29 nisanda adet olmam lazım. Umarım kana gecmemistir hamileyimdir.. Umutlar...umutlar...umutlar...

Ben ovülasyon testi yaparken her zaman çift çizgiden 14 gün sonra regl oldum. Ama bu ay başka tabi klomenden dolayı . O yüzden geçerse süre bence Ümit var

Valla canım ben doğum yapmışım kızım olmuş ama o kadar güzeldi ki pembe zıbın giyinmiş falan ama o kadar güzeldi ki kardeşime benziyo falan bakalım hayırlısı

Ben ovülasyon testi yaparken her zaman çift çizgiden 14 gün sonra regl oldum. Ama bu ay başka tabi klomenden dolayı . O yüzden geçerse süre bence Ümit var
Dimi bencede:)) geçerse hemen test yapmicam ama sonra moralim bozuluyor 1 hafta beklicem bekleyebilirsem:)

Kan tahlilini ovulasyondan sonra 11.gun vermisim kızlar. Geç döllenme olduysa 9.gune falan denk geliyor. Yanılma payı var midir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…