- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.781
Geç döllenme tahmini ne zaman olabilir ki acaba ben hiç araştırmadımKan tahlilini ovulasyondan sonra 11.gun vermisim kızlar. Geç döllenme olduysa 9.gune falan denk geliyor. Yanılma payı var midir ki
2 gün geç olabilirmis cnm. Kanda yanılma payı oluyormus ay bilemiyorum dusunmucem diyorum ama yinede araştırıyorum neyse ben en iyisimi adet olacağım günü beklemeliyim yine üzülmek istemiyorum çünküGeç döllenme tahmini ne zaman olabilir ki acaba ben hiç araştırmadım
Güzel haberim yok cnm Adet oldum
Bende cnm bendeGüzel haberim yok cnm Adet oldumyenisi 26 Mayıs bu nereye kadar böle gidecek ben de merak içindeyim
Aynen canım erken yapıldığında kanda da çıkmayabiliyo çünkü ben 1 kere kan verdiğimde hemşire kaç gğn var adetine dediğinde 4-5 gün demiştim keşke biraz daha bekleseydin demişti ondan dolayı sende de yanılma olabilir dedim ya bide neden bilmiyorum bu ay hamile kalıcakmışım gibi hissediyorum :))2 gün geç olabilirmis cnm. Kanda yanılma payı oluyormus ay bilemiyorum dusunmucem diyorum ama yinede araştırıyorum neyse ben en iyisimi adet olacağım günü beklemeliyim yine üzülmek istemiyorum çünkü
Canım benim kistlerim var demiştim doktor adetten sonra gel dedi bugün hala sokulemedim sökülüp te inşallah kistlerim adetle gider .Ablacim sen mayısta baslayacagiz eşim yok demistin sanki. Yanlış mı hatırlıyorum?
Yumurtlamayı etkiliyor tsh yüksek olması minik bi ilaç verir büyük ihtimal. Dahiliyeye gidin ihmal etmeyin benceYok gitmedim henuz
Hayırlısı bakalım moral bozmak yok benim bat 9 mayıs düşünmemeye çalışsam da beceremiyorum. Bu ay da olmazsa doktora gidip yumurta takibi yaptıracamGüzel haberim yok cnm Adet oldumyenisi 26 Mayıs bu nereye kadar böle gidecek ben de merak içindeyim
Aynen canım erken yapıldığında kanda da çıkmayabiliyo çünkü ben 1 kere kan verdiğimde hemşire kaç gğn var adetine dediğinde 4-5 gün demiştim keşke biraz daha bekleseydin demişti ondan dolayı sende de yanılma olabilir dedim ya bide neden bilmiyorum bu ay hamile kalıcakmışım gibi hissediyorum :))
Hemşire adet olmaya yakın yüksek çıkabilir dedi. Ne bilimYumurtlamayı etkiliyor tsh yüksek olması minik bi ilaç verir büyük ihtimal. Dahiliyeye gidin ihmal etmeyin bence
İnşaAllahInşallah kalirsin rabbim gönlüne göre versin
Yaptır mutlaka canım olmazsaHayırlısı bakalım moral bozmak yok benim bat 9 mayıs düşünmemeye çalışsam da beceremiyorum. Bu ay da olmazsa doktora gidip yumurta takibi yaptıracam
Belirsiz çok kötü bi durum ya inşallah bebiş yüzünden adet olmuyorumdur ☺
Ben bi kere denemisyim bu ay yine verdi dr cnmKızlar aranızda klomen tedavisi olan var mı
Olmadım kuzum kahverengi kanamam varAdet olmadnmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?