2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bugün adet olmayi bekleyenler.. 27 nisan

@Mertege123 M maviturna @Eylul41213
Selam arkadaşlar. Ben bu ay rahim filmi çektirmiştim. Doktorum bu ay korunmamı söylediği için korundum. Ve bugün açık kahverengi lekeler gelmeye başladı. Adet oluyorum yani:) Mayıs ayından umutluyum. Doktor yumurtalarımda pco görünümü olduğunu söyledi ve klomen tedavisiyle devam edeceğim. İnşallah bir dahaki ay gelir güzel haber.. Yeni bat 26 mayıs:)

Insallah cnm:) mayıs ayında hamile haberini alırız yeni bat nedir?

Merhaba kızlar dün internet sıkıntısı yüzünden giremedim...malesef ama malesef kırmızı kartı yedim 10 dk önce yeni bat 25 mayıs

Son 10 kızlar, 5 gündür garip haller yaşıyorum, gerçi koca ay 2 gün deneme oldu yumurtlamaya denk getirmeye calıstım ama umutlanmak istemiyorum beklicez bakalım. Ramazan öncesi bol bol bebişli haberler alalım inşallah :))

Benimde yumurtanin catlamasinin üzerinden 15 gün geçmiş. Son 2 gün kaldı adete benim geç kalma luksum yok bakalım olacakmiyim merakla bekliyorum:)

Sende de mi bulantılar var canım.. Korkuyorum bu yemek yiyememek zarar verir mi diye.. Birde gece ağrılarından hic uyuyamiyorum malesef.
Bulantı çok değil ama herşey kokuyor bana en sevdiğim şeyleri bile yiyemez oldum ama razıyım yeterki bebeğim sağlıklı doğsun sagsalim kucağımıza alalım anne olmak kolay değil

Bulantı çok değil ama herşey kokuyor bana en sevdiğim şeyleri bile yiyemez oldum ama razıyım yeterki bebeğim sağlıklı doğsun sagsalim kucağımıza alalım anne olmak kolay değil
Katılıyorum sana canım eğer sağlıklıysa hic problem değil ağrıysa çekerim uykuysa uyumam

Canım ilk üç ay kandan besleniyor tedirgin olmayın güzel düşünün gülücük saçın bebişlerin şuan sadece buna ihtiyacı var :))
Doktor da yiyemedigin zaman sakın zorlama kendini dedi bende zorlamıyorum bakalım inşallah düzelir 1 kilo vermişim bile

Aramızda 2 hafta var rabbim sagsalim 2 hafta arayla doğurmayı nasip etsin

Kizlar sizlere bisey danismak istiyoeum ben ayin 7sinde rahim filmi cektirmistim cok sancili falan oldugunu da yazmistim size o gun dr ile gorustugumuzde hersey guzel hic sikinti yok demisti ben iki gun once tekrar dr kontrolune gitmistim orda bana sag tup tikali dedi ama siz bisey olmadigini solemistiniz dedim cok kotu oldum burdan baya arastirdim ama hala icim huzursuz bi maydonozla sut buharini yapayim sogan kuruyle diyorum bi taraftan da klomen kullaniyom bu sekilde olanlar gebe kalma sansi cok mu az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…