- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.801
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki ay inşallah olur demek.ki bu ay olmaması gerekiyormusKızlar günaydınnnn ben kırmızı kartı yedim yine
Yeni bat sanırım 27 mayıs
Haklısın canım sizlerden iyi haberler aldıkça umut doluyoruz bizdeHayırlısı olsun canım önümüzdeki ay inşallah olur demek.ki bu ay olmaması gerekiyormus
Ultrason goruntusu gormeyi ozlemisim:)) iyiyiz çok şükür siz nasilsiniz minnakla:)Hayırlı günler hanımlar nasılsınız
Selam arkadaşlar. Ben bu ay rahim filmi çektirmiştim. Doktorum bu ay korunmamı söylediği için korundum. Ve bugün açık kahverengi lekeler gelmeye başladı. Adet oluyorum yani:) Mayıs ayından umutluyum. Doktor yumurtalarımda pco görünümü olduğunu söyledi ve klomen tedavisiyle devam edeceğim. İnşallah bir dahaki ay gelir güzel haber.. Yeni bat 26 mayıs:)
Insallah cnm:) mayıs ayında hamile haberini alırız yeni bat nedir?Selam arkadaşlar. Ben bu ay rahim filmi çektirmiştim. Doktorum bu ay korunmamı söylediği için korundum. Ve bugün açık kahverengi lekeler gelmeye başladı. Adet oluyorum yani:) Mayıs ayından umutluyum. Doktor yumurtalarımda pco görünümü olduğunu söyledi ve klomen tedavisiyle devam edeceğim. İnşallah bir dahaki ay gelir güzel haber.. Yeni bat 26 mayıs:)
26 Mayıs canım..Insallah cnm:) mayıs ayında hamile haberini alırız yeni bat nedir?
İyiyiz Allah'a şükür iştahsız ve sürekli uykuluyuzUltrason goruntusu gormeyi ozlemisim:)) iyiyiz çok şükür siz nasilsiniz minnakla:)
Sende de mi bulantılar var canım.. Korkuyorum bu yemek yiyememek zarar verir mi diye.. Birde gece ağrılarından hic uyuyamiyorum malesef.İyiyiz Allah'a şükür iştahsız ve sürekli uykuluyuz
Hayırlısı olsun canım ya acaba gecikmelerinin sebebi ne onu öğren istersen bi doktora gidipMerhaba kızlar dün internet sıkıntısı yüzünden giremedim...malesef ama malesef kırmızı kartı yedim 10 dk önceyeni bat 25 mayıs
Bulantı çok değil ama herşey kokuyor bana en sevdiğim şeyleri bile yiyemez oldum ama razıyım yeterki bebeğim sağlıklı doğsun sagsalim kucağımıza alalım anne olmak kolay değilSende de mi bulantılar var canım.. Korkuyorum bu yemek yiyememek zarar verir mi diye.. Birde gece ağrılarından hic uyuyamiyorum malesef.
Katılıyorum sana canım eğer sağlıklıysa hic problem değil ağrıysa çekerim uykuysa uyumamBulantı çok değil ama herşey kokuyor bana en sevdiğim şeyleri bile yiyemez oldum ama razıyım yeterki bebeğim sağlıklı doğsun sagsalim kucağımıza alalım anne olmak kolay değil
Doktor da yiyemedigin zaman sakın zorlama kendini dedi bende zorlamıyorum bakalım inşallah düzelir 1 kilo vermişim bileCanım ilk üç ay kandan besleniyor tedirgin olmayın güzel düşünün gülücük saçın bebişlerin şuan sadece buna ihtiyacı var :))
Aramızda 2 hafta var rabbim sagsalim 2 hafta arayla doğurmayı nasip etsinKatılıyorum sana canım eğer sağlıklıysa hic problem değil ağrıysa çekerim uykuysa uyumam
Doktor da yiyemedigin zaman sakın zorlama kendini dedi bende zorlamıyorum bakalım inşallah düzelir 1 kilo vermişim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?