- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.081
Evet su an öyle oluyor:)Canim bu topikteki ilk hamile olan sen misin?
Ney dondurulmuş cnm?kızlar bu ay 9 mart batım dondurulmuşlarım var onları da mayısta düşünüyorum.
Saol bitanem :)))) çok seviniyim idrar testiyle belli oldu zaten belliydi belirtiler vardı 10 gün sonra hastaneye gidecem :)Aaaaaaa
Nasıl oldu ayyy çok sevindim yaa hele şükür ilk hamilemiz belli oldu hemen resim koyucam karşına ayy çok sevindim. Hadi hayırlı olsun. Nasıl belli oldu??
Batin ne zaman cnm seni de eklicem.Rabbim sabrını veriyor kuzum inşallah tez vakitte hamişlik müjdesi alırız beraber az çok bilirsin canım etraf baskısını kafa bir türlü rahat olmuyo bide hamişleri görünce içim tuhaf oluyo Rabbim hiç bir kadını başka bir kadının karnına kucağına baktırmasın bu yolda sınamasın canım
Amin ablacim. Çok geçmiş olsun.Şuan bende adet tarihimi bilmiyorum 28 ocakda Kürtaj oldum iyi olamadım kanamam devam etti haftasına acile gittim yatırdılar beni hastaneye kan birikmiş deyip yeniden operasyon geçirdim
Adet kürtajla birlikte 15 günü buldu nezaman olurum bilmiyorum oldugum zaman eklersiniz şuan takipte kalayım
İstersen 28 ocak ve 28 Şubat yazabilirsin Kürtaj imin olduğu tarih inşallah hamiş olur kucamiza nasıp olur inşallah
Ne güzel olur hep birlikte bebeklerimizin gelisimlerini takip ederiz. Dertlesiriz. Hamissin diye bizi bırakıp gitmeDualarım sizlerle canimmmm inş bu süreci beraber atlatmak dileğiyle pesimden gelin istiyorum allahın izniyle
Büyük ihtimal çıkardı cnm ya hayırlısı olsun inşallah marta:)Canlar bu ay ki umut sayfami kapatmis bulunuyorum beta hcg negatif cikti oysaki belirtilere gore kendimi gebe hissediyordum rabbimden gelene boynum bukuk ama aylardir o silik cizgiyi gormek icin didiniyorum olmayinca olmuyo iste bat 28inde birsey olsaydi kanda cikardi dimi
Evet cnm allah bağışlasın evlatlarimizi. Ne zamandır istiyorsun?Büyüğüm 10 küçüğüm 8 yaşında bat tarihi dediğiniz adet tarihi mi o ise 6 Şubat
Hosgeldin tatlimmmm:))))Benide ekleyin kizlar. Bu ay ovulasyon testi kullandim ayni zamanda ates takibi yapiyorum. Bat mart 3. Insallah bu ay hamis kaliriz.
Benim de 1 mart mervebil belirti var mi sende hic :)MerhabalarBende varım beni de ekler misiniz bat 27 şubat
Evet cnm allah bağışlasın evlatlarimizi. Ne zamandır istiyorsun?
Sizde hosgeldiniz:)MerhabalarBende varım beni de ekler misiniz bat 27 şubat
Hosbulduk canmmmm :)Hosgeldin tatlimmmm:))))
Sağol canım benim çok teşekkür ederimAmin ablacim. Çok geçmiş olsun.
Belkide bu gece senle miladimiz olur
Rabbim saglicakla kucağına almayı da nasip etsin..Saol bitanem :)))) çok seviniyim idrar testiyle belli oldu zaten belliydi belirtiler vardı 10 gün sonra hastaneye gidecem :)
Tabiki var cnm. Kendini tanitirmisin? Bat?Bana da yer var mi kizlaarr selamm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?