- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.821
Aminnnn inşallah canımAramızda 2 hafta var rabbim sagsalim 2 hafta arayla doğurmayı nasip etsin
Cnm bi bilgim yok ama rabbim ol deyince olur. Bol bol dua et bende bu ay hem bal corekotu kuru yapicam hemde süt maydonoz bu harika oturucam nasıl yapılır bilmiyorum araştırıp yapicamKizlar sizlere bisey danismak istiyoeum ben ayin 7sinde rahim filmi cektirmistim cok sancili falan oldugunu da yazmistim size o gun dr ile gorustugumuzde hersey guzel hic sikinti yok demisti ben iki gun once tekrar dr kontrolune gitmistim orda bana sag tup tikali dedi ama siz bisey olmadigini solemistiniz dedim cok kotu oldum burdan baya arastirdim ama hala icim huzursuz bi maydonozla sut buharini yapayim sogan kuruyle diyorum bi taraftan da klomen kullaniyom bu sekilde olanlar gebe kalma sansi cok mu az
Henüz gelen giden yok :)
Ben sıcak suya oturduktan sonra hamile kaldımCnm bi bilgim yok ama rabbim ol deyince olur. Bol bol dua et bende bu ay hem bal corekotu kuru yapicam hemde süt maydonoz bu harika oturucam nasıl yapılır bilmiyorum araştırıp yapicam
Nasıl yaptın onu canım ben süt maydanoz yapmıştım ama buharı yakmıştı biraz bide kaç gün yaptın?Ben sıcak suya oturduktan sonra hamile kaldım
Canım ben anlamadım ya dr.bi problem var yada film çektirdiğin yerde bi sıkıntı var bende bu ay film çektirdim ama sonuçtada bi sıkıntı olmadığı yazıyo doktorumda aynı şeyi söyledi bence sonuçlarını alıp başka bi doktora git canım bide şöyle bişey var benim çektirdiğim yerde bana 2 işlem yapıldı sadece film çekilmedi ben dış gebelik geçirdiğim için sağ tarafta bi tıkanıklık var gibi gördüler sonra selektif salpingografi uygulandı ve onun sonunda tüpteki tıkanıklık ve yapışıklıklar açıldı son olarakta çekim esnasında hiç bir ağrı bişey hissetmedim sonrasında adet sancısı gibi biraz sancım oldu ama sonunda çok şükür ki ameliyata gerek kalmadı sen nerde çektirmiştin?Kizlar sizlere bisey danismak istiyoeum ben ayin 7sinde rahim filmi cektirmistim cok sancili falan oldugunu da yazmistim size o gun dr ile gorustugumuzde hersey guzel hic sikinti yok demisti ben iki gun once tekrar dr kontrolune gitmistim orda bana sag tup tikali dedi ama siz bisey olmadigini solemistiniz dedim cok kotu oldum burdan baya arastirdim ama hala icim huzursuz bi maydonozla sut buharini yapayim sogan kuruyle diyorum bi taraftan da klomen kullaniyom bu sekilde olanlar gebe kalma sansi cok mu az
Nasil yaptin cnmBen sıcak suya oturduktan sonra hamile kaldım
Ozelde cektirdim cnm ama kendi cekti dr zaten cikista esime de sorun yok demis snr odasina gittik ben bayildim falan snr cikabildim cunku o zmn da bisey yok demisti ama gecen gun filme bakinca tikali hatta acilmaz ameliyat olmaz falan dedi ben internetten bakiyom acilabilir yaziyo yani ameliyatla falan anlamadim zaten cok moralim bozuk surekli agliyom evdeyim bi de aksama kadar ders bile calisamiyomCanım ben anlamadım ya dr.bi problem var yada film çektirdiğin yerde bi sıkıntı var bende bu ay film çektirdim ama sonuçtada bi sıkıntı olmadığı yazıyo doktorumda aynı şeyi söyledi bence sonuçlarını alıp başka bi doktora git canım bide şöyle bişey var benim çektirdiğim yerde bana 2 işlem yapıldı sadece film çekilmedi ben dış gebelik geçirdiğim için sağ tarafta bi tıkanıklık var gibi gördüler sonra selektif salpingografi uygulandı ve onun sonunda tüpteki tıkanıklık ve yapışıklıklar açıldı son olarakta çekim esnasında hiç bir ağrı bişey hissetmedim sonrasında adet sancısı gibi biraz sancım oldu ama sonunda çok şükür ki ameliyata gerek kalmadı sen nerde çektirmiştin?
Suyu kaynattım kovaya döktüm altımdaki kıyafetleri çıkarıp oturdum yanma gibi bi his oluyor o yanma hissinden sonra intihap düşebiliyor benim düşmüştüNasil yaptin cnm
Suan adetliim bitince onu da sut maydinoz kurunude yapmayi dusunuyom artik bitkisele yonelmek istiyom suanda kullandigim klomen o kadar yan etkisi fazla ki cok hissediyorum bunuSuyu kaynattım kovaya döktüm altımdaki kıyafetleri çıkarıp oturdum yanma gibi bi his oluyor o yanma hissinden sonra intihap düşebiliyor benim düşmüştü
Suyu kaynatıp kovaya döktüm altımdaki kıyafeti çıkarıp oturdum 3 gün yapıyorlAr ama ben 2 gün yaptım intihap düşebiliyor bende düştüNasıl yaptın onu canım ben süt maydanoz yapmıştım ama buharı yakmıştı biraz bide kaç gün yaptın?
Dene bi zararı yok ama sakın üşütme çorapsız gezmeSuan adetliim bitince onu da sut maydinoz kurunude yapmayi dusunuyom artik bitkisele yonelmek istiyom suanda kullandigim klomen o kadar yan etkisi fazla ki cok hissediyorum bunu
Anladkm canım tamam teşekkür ederimSuyu kaynatıp kovaya döktüm altımdaki kıyafeti çıkarıp oturdum 3 gün yapıyorlAr ama ben 2 gün yaptım intihap düşebiliyor bende düştü
Hic eksik etmem cnm corap ceket evimde kuzeyde soguk oldugu icin tsk ederim bilgin icin saol vallaDene bi zararı yok ama sakın üşütme çorapsız gezme
Valla canım benden sana tavsiye başka doktora git senin doktorun saçmalamış hem kendisi çekiyo çekim esnasında bişey olmadığını anlıyo ki önemli olan o an sonra sonucu zaten çeken kişi yazıyo sonrasında nasıl tıkalı açılmaz diyo sen boşu boşuna üzüyosun kendini benimde dış gebelikten dolayı ultrasonda bi kitle görünüyodu tıkalı gibi dr.her ihtimale karşı film çektirelim sonuca göre laparoskopi olabilir demişti ama film esnasında yapılan işlemden sonra ona bile gerek kalmadı sen nerdesin istanbuldamı?Ozelde cektirdim cnm ama kendi cekti dr zaten cikista esime de sorun yok demis snr odasina gittik ben bayildim falan snr cikabildim cunku o zmn da bisey yok demisti ama gecen gun filme bakinca tikali hatta acilmaz ameliyat olmaz falan dedi ben internetten bakiyom acilabilir yaziyo yani ameliyatla falan anlamadim zaten cok moralim bozuk surekli agliyom evdeyim bi de aksama kadar ders bile calisamiyom
Yok cnm konya bende dr once cok sevmistim ama bu ay beni sinir etti bi de her dr degistirdigimde degiaik seyler duyup kafa patlatmaktan cok yoruldum cnm gercekten agla agla kac gundur icim parcalandi yaa kimseye diyemiyosun iyi ki varsinizValla canım benden sana tavsiye başka doktora git senin doktorun saçmalamış hem kendisi çekiyo çekim esnasında bişey olmadığını anlıyo ki önemli olan o an sonra sonucu zaten çeken kişi yazıyo sonrasında nasıl tıkalı açılmaz diyo sen boşu boşuna üzüyosun kendini benimde dış gebelikten dolayı ultrasonda bi kitle görünüyodu tıkalı gibi dr.her ihtimale karşı film çektirelim sonuca göre laparoskopi olabilir demişti ama film esnasında yapılan işlemden sonra ona bile gerek kalmadı sen nerdesin istanbuldamı?
Bizlere cok dua wdin nolur cnmİnşallah yakın Zaman'da isteyen herkes evlat sahibi olur bi canı karnında tasıma duygusu bambaşka
Dualarım sizinle rabbim önce göbişinizi sonra kucağınızı doldursunBizlere cok dua wdin nolur cnm
Valla canım bence başka doktora git yani tüpleri açılan çok kişi varYok cnm konya bende dr once cok sevmistim ama bu ay beni sinir etti bi de her dr degistirdigimde degiaik seyler duyup kafa patlatmaktan cok yoruldum cnm gercekten agla agla kac gundur icim parcalandi yaa kimseye diyemiyosun iyi ki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?