2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Cnm bi bilgim yok ama rabbim ol deyince olur. Bol bol dua et bende bu ay hem bal corekotu kuru yapicam hemde süt maydonoz bu harika oturucam nasıl yapılır bilmiyorum araştırıp yapicam

Canım ben anlamadım ya dr.bi problem var yada film çektirdiğin yerde bi sıkıntı var bende bu ay film çektirdim ama sonuçtada bi sıkıntı olmadığı yazıyo doktorumda aynı şeyi söyledi bence sonuçlarını alıp başka bi doktora git canım bide şöyle bişey var benim çektirdiğim yerde bana 2 işlem yapıldı sadece film çekilmedi ben dış gebelik geçirdiğim için sağ tarafta bi tıkanıklık var gibi gördüler sonra selektif salpingografi uygulandı ve onun sonunda tüpteki tıkanıklık ve yapışıklıklar açıldı son olarakta çekim esnasında hiç bir ağrı bişey hissetmedim sonrasında adet sancısı gibi biraz sancım oldu ama sonunda çok şükür ki ameliyata gerek kalmadı sen nerde çektirmiştin?

Ozelde cektirdim cnm ama kendi cekti dr zaten cikista esime de sorun yok demis snr odasina gittik ben bayildim falan snr cikabildim cunku o zmn da bisey yok demisti ama gecen gun filme bakinca tikali hatta acilmaz ameliyat olmaz falan dedi ben internetten bakiyom acilabilir yaziyo yani ameliyatla falan anlamadim zaten cok moralim bozuk surekli agliyom evdeyim bi de aksama kadar ders bile calisamiyom

Suyu kaynattım kovaya döktüm altımdaki kıyafetleri çıkarıp oturdum yanma gibi bi his oluyor o yanma hissinden sonra intihap düşebiliyor benim düşmüştü
Suan adetliim bitince onu da sut maydinoz kurunude yapmayi dusunuyom artik bitkisele yonelmek istiyom suanda kullandigim klomen o kadar yan etkisi fazla ki cok hissediyorum bunu

Nasıl yaptın onu canım ben süt maydanoz yapmıştım ama buharı yakmıştı biraz bide kaç gün yaptın?
Suyu kaynatıp kovaya döktüm altımdaki kıyafeti çıkarıp oturdum 3 gün yapıyorlAr ama ben 2 gün yaptım intihap düşebiliyor bende düştü

Valla canım benden sana tavsiye başka doktora git senin doktorun saçmalamış hem kendisi çekiyo çekim esnasında bişey olmadığını anlıyo ki önemli olan o an sonra sonucu zaten çeken kişi yazıyo sonrasında nasıl tıkalı açılmaz diyo sen boşu boşuna üzüyosun kendini benimde dış gebelikten dolayı ultrasonda bi kitle görünüyodu tıkalı gibi dr.her ihtimale karşı film çektirelim sonuca göre laparoskopi olabilir demişti ama film esnasında yapılan işlemden sonra ona bile gerek kalmadı sen nerdesin istanbuldamı?

Yok cnm konya bende dr once cok sevmistim ama bu ay beni sinir etti bi de her dr degistirdigimde degiaik seyler duyup kafa patlatmaktan cok yoruldum cnm gercekten agla agla kac gundur icim parcalandi yaa kimseye diyemiyosun iyi ki varsiniz

Yok cnm konya bende dr once cok sevmistim ama bu ay beni sinir etti bi de her dr degistirdigimde degiaik seyler duyup kafa patlatmaktan cok yoruldum cnm gercekten agla agla kac gundur icim parcalandi yaa kimseye diyemiyosun iyi ki varsiniz
Valla canım bence başka doktora git yani tüpleri açılan çok kişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…