- 10 Mart 2017
- 766
- 963
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.841
Bu ay gecti cnm kime gitsem bana adetin ikinci gun gel diyecek o yuzden kaldim bu ay malesef sen yumurtlama gunlerindesin demi cnmValla canım bence başka doktora git yani tüpleri açılan çok kişi var
Ben sıcak suya oturduktan sonra hamile kaldım
EvetNasıl sıcak su normal sicak su mu?
Ben de konyadayim canm sen hangi doktora gittin ?Yok cnm konya bende dr once cok sevmistim ama bu ay beni sinir etti bi de her dr degistirdigimde degiaik seyler duyup kafa patlatmaktan cok yoruldum cnm gercekten agla agla kac gundur icim parcalandi yaa kimseye diyemiyosun iyi ki varsiniz
Evet bebişim daha testte pozitifi yakalayamadım ama sanırım az kaldı çünkü sancılarım ve akıntı tipi değişti bakalım hayırlısı canım benim sende kafana takıp üzülme Rabbim ol dedikten sonra gerisi hikayeBu ay gecti cnm kime gitsem bana adetin ikinci gun gel diyecek o yuzden kaldim bu ay malesef sen yumurtlama gunlerindesin demi cnm
Cnm kizilaya gittim tup bebek merkezineBen de konyadayim canm sen hangi doktora gittin ?
Haklisin cnm ole hayirlisi rabbim buyuk elbet olacaktir bigunEvet bebişim daha testte pozitifi yakalayamadım ama sanırım az kaldı çünkü sankcılarım ve akıntı tipi değişti bakalım hayırlısı canım benim sende kafana takıp üzülme Rabbim ol dedikten sonra gerisi hikaye
Bende 6 gün varken yapmistim aldım agzimin payinison 6 gün test yapmamak için zor tutuyorum kendımı
Aynılarını geçtiğimiz ay bende yaşadım cankm beni görenler hamilemisin diyip duruyodu tabi meraklarıda var o ayrı ben şuan bi belirti aramıyorum çünkü diyorum ya daha çok çoookkk erken yumurtlama haftamdayım fakat hiç yaşamadığım bişeydi ve kendime inanamadım böyle bi yemek yok o an bişey düşünmedin sonrasında acabamı yok ya falan demeye başladım hatta anneme eşime falan anlattım onlar bile şaşırdı :)) ben bu ay hamile kalıcam diye hissediyorum fakat tamamen Rabbime teslim oldum bakalım hayırlısıBu ay şunu öğrendim kızlar. ..hiç bi belirtiye takılmicam hiç bi şekilde kendimi dinlemicem ve kan testinde pozitifı görene kadar ayyy galiba hamileyim triplerine girmicem...akintilarim kasık ağrılarım baş dönmelerim hepsi insan beyninin oyunları bunlara aldanmayın derim...bu ay en az 3 kişi sen bence hamilesin yüzün değişti şöyle görünüyorsun böyle görünüyorsun dedi ve sonuç kırmızı kartumitlendikce insan kendini sartliyor ve sonuç negatif olunca büyük hayal kırıklığı oluyor bu yüzden akışına bırakmak ve umursamamak..peşinde koştukça olmuyor çünkü Burcummmmm123
İnşaAllah canım benim üzme kendini seni o kadar iyi anlıyorum ki kafanda bir sürü soru işaretleri vardır şuan acaba öylemi böylemi diye bende senin gibiydim taki hsg çekilene kadar elhamdülillah şuan çok rahatım o yüzden sende fazla geciktirmeden iyi bir doktor bul ve kafanı rahatlatHaklisin cnm ole hayirlisi rabbim buyuk elbet olacaktir bigun
Canım senin 2 gün var adet olmana benimde yumurtlamama bakalım hakkımızda hayırlısı :)Bende 6 gün varken yapmistim aldım agzimin payini
Canim lutfen yapma moralini bozma ...benm dort gun onceden cikti ama disim agriyordu antibiyotik alicaktim.tesadufi yaptim canm.3 gun ust uste yaptim .sonra adet gunu kan verdim.o zaman cikti.eczaci bana dort gun gecmeden yapilmaz dedi.bende testlerimi gostermistim o da dr aradi erken reaksiyon direk kan testi versin demisti.o yuzden defalarca test yapmanin anlaami yok..huzun uzuntu veriyor sadece.Bende 6 gün varken yapmistim aldım agzimin payini
Çok iyi anliyorum canım çok istediğimiz için her şeyi ona yoruyoruz...böyle sartlandigimiz için olacağı vasa da olmuyo bence. ..ilk gebeliğimde 1bucuk yıl korunduk artık korunmayalim dedik 2.ayında hamile kaldım ve o zaman hiç umrumda değildi şimdiki gibi uğraşmadım yumurtlama takibi bile yapmadım ve hemen oldu...işte püf nokta bu benceAynılarını geçtiğimiz ay bende yaşadım cankm beni görenler hamilemisin diyip duruyodu tabi meraklarıda var o ayrı ben şuan bi belirti aramıyorum çünkü diyorum ya daha çok çoookkk erken yumurtlama haftamdayım fakat hiç yaşamadığım bişeydi ve kendime inanamadım böyle bi yemek yok o an bişey düşünmedin sonrasında acabamı yok ya falan demeye başladım hatta anneme eşime falan anlattım onlar bile şaşırdı :)) ben bu ay hamile kalıcam diye hissediyorum fakat tamamen Rabbime teslim oldum bakalım hayırlısı
bende hamile oldugumu ogrenmeden once alt karin kusmimda bi siskinlik ve baski hissediyordum canimm.Kızlar reglime 1 gün var karnımda daha dogrusu kasıklarımda bi siskinlik hissediyorum hamilelerde böyle his var mıydı
bn senin hamilee olduguna kesin gozuylee bakiyrdumm canimm. cook uzuldumm. hayrlisi olsun demkten baska bisey gelmiyor ki elimizdenn.Merhaba kızlar dün internet sıkıntısı yüzünden giremedim...malesef ama malesef kırmızı kartı yedim 10 dk önceyeni bat 25 mayıs
aynenn canimm cokk dinleyincd insan kndini pskolojikmen hamild hissine kapiliyor. bn de gecen ay bas donmesi bulanti aserme yasiyordum. yani dusun hamileyimm bu kadar gebe belirtimm yokk.Bu ay şunu öğrendim kızlar. ..hiç bi belirtiye takılmicam hiç bi şekilde kendimi dinlemicem ve kan testinde pozitifı görene kadar ayyy galiba hamileyim triplerine girmicem...akintilarim kasık ağrılarım baş dönmelerim hepsi insan beyninin oyunları bunlara aldanmayın derim...bu ay en az 3 kişi sen bence hamilesin yüzün değişti şöyle görünüyorsun böyle görünüyorsun dedi ve sonuç kırmızı kartumitlendikce insan kendini sartliyor ve sonuç negatif olunca büyük hayal kırıklığı oluyor bu yüzden akışına bırakmak ve umursamamak..peşinde koştukça olmuyor çünkü Burcummmmm123
biliyorum canım ama genede kendımı tutamıyorum daha onceki belirtilerin hepsını gene yasıyorum buda beni sabırsızlastırıyor ama bilinç altının oyunuda olabılırBende 6 gün varken yapmistim aldım agzimin payini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?