- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.861
Canım maleseff seninle birlikte bi kaç kişi daha kesin gözüyle bakıyodu ben de böylelikle hamile moduna girmiştim taa ki bugüne kadarbende hamile oldugumu ogrenmeden once alt karin kusmimda bi siskinlik ve baski hissediyordum canimm.
bn senin hamilee olduguna kesin gozuylee bakiyrdumm canimm. cook uzuldumm. hayrlisi olsun demkten baska bisey gelmiyor ki elimizdenn.
aynenn canimm cokk dinleyincd insan kndini pskolojikmen hamild hissine kapiliyor. bn de gecen ay bas donmesi bulanti aserme yasiyordum. yani dusun hamileyimm bu kadar gebe belirtimm yokk.
Öyle cnm doğru diyon. Hamile falan değilim de işte umut dunyasiCanim lutfen yapma moralini bozma ...benm dort gun onceden cikti ama disim agriyordu antibiyotik alicaktim.tesadufi yaptim canm.3 gun ust uste yaptim .sonra adet gunu kan verdim.o zaman cikti.eczaci bana dort gun gecmeden yapilmaz dedi.bende testlerimi gostermistim o da dr aradi erken reaksiyon direk kan testi versin demisti.o yuzden defalarca test yapmanin anlaami yok..huzun uzuntu veriyor sadece.
Belkide ne gibi belirtiler yasamistinbiliyorum canım ama genede kendımı tutamıyorum daha onceki belirtilerin hepsını gene yasıyorum buda beni sabırsızlastırıyor ama bilinç altının oyunuda olabılır
sol kasıgım gun içersinde agrıyodu ozellıkle hareket ederken. Bıde goguslerım arada sızlıyor ,kasıntı oluyordu bel agrısı bıde gene aynı seylerı yasıyorum 3/4 gundurBelkide ne gibi belirtiler yasamistin
İyidir siz nasılsınızKızlar merhaba nasılsınız ?
Iyi kötü arası gidip geliyorum sen?Kızlar merhaba nasılsınız ?
Benim normal de yumurta catlarken akintim olur sonra birden kesilir. Ama Bu bay catladigindan beri hiç geçmedi o islaklik hep varilk gebeliğimdede sol kasık agrımdan anlamıstım ayrıca hergun akıntım olmuştum hep adet oldum sanıyordum ama akıntıydı sadece şimdide öyleyim kafayı yemek üzereyim az kaldı sabırsızlıktan
Ben adet olacakmiyim 2 gün sonra çok merak ediyorum eğer olmazsam ne zaman test yapmaliyim
kan mı idrar mı yapacaksınBen adet olacakmiyim 2 gün sonra çok merak ediyorum eğer olmazsam ne zaman test yapmaliyim
bende öyleyimBenim normal de yumurta catlarken akintim olur sonra birden kesilir. Ama Bu bay catladigindan beri hiç geçmedi o islaklik hep var
çok şükür ben de iyiyim maşalllah hamilesiniz :) Allah Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahİyidir siz nasılsınız
ço şükür canım hayırdır böyle bi defrasif havan var canımIyi kötü arası gidip geliyorum sen?
Amin inşallah minik mucizemi sagsalim kucagıma alırımçok şükür ben de iyiyim maşalllah hamilesiniz :) Allah Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
inşallahhhAmin inşallah minik mucizemi sagsalim kucagıma alırım
Yok canım ben artık takmıyorum bu ayda adet olunca üzülmedim bakalım bu sefer nolucak ama olursamda yine üzülmem Rabbim ne zaman izin verirse o zaman olucakÇok iyi anliyorum canım çok istediğimiz için her şeyi ona yoruyoruz...böyle sartlandigimiz için olacağı vasa da olmuyo bence. ..ilk gebeliğimde 1bucuk yıl korunduk artık korunmayalim dedik 2.ayında hamile kaldım ve o zaman hiç umrumda değildi şimdiki gibi uğraşmadım yumurtlama takibi bile yapmadım ve hemen oldu...işte püf nokta bu bence
Idrarkan mı idrar mı yapacaksın
Idrar[/Günün geçtikten 2 gün sonra falan yap canım bence
çok şükür ben de iyiyim maşalllah hamilesiniz :) Allah Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?