2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım maleseff seninle birlikte bi kaç kişi daha kesin gözüyle bakıyodu ben de böylelikle hamile moduna girmiştim taa ki bugüne kadar ama dersimi aldım ben canım bundan sonra bambaşka bi modda olucam

Öyle cnm doğru diyon. Hamile falan değilim de işte umut dunyasi

ilk gebeliğimdede sol kasık agrımdan anlamıstım ayrıca hergun akıntım olmuştum hep adet oldum sanıyordum ama akıntıydı sadece şimdide öyleyim kafayı yemek üzereyim az kaldı sabırsızlıktan

ilk gebeliğimdede sol kasık agrımdan anlamıstım ayrıca hergun akıntım olmuştum hep adet oldum sanıyordum ama akıntıydı sadece şimdide öyleyim kafayı yemek üzereyim az kaldı sabırsızlıktan
Benim normal de yumurta catlarken akintim olur sonra birden kesilir. Ama Bu bay catladigindan beri hiç geçmedi o islaklik hep var

Ben adet olacakmiyim 2 gün sonra çok merak ediyorum eğer olmazsam ne zaman test yapmaliyim

Yok canım ben artık takmıyorum bu ayda adet olunca üzülmedim bakalım bu sefer nolucak ama olursamda yine üzülmem Rabbim ne zaman izin verirse o zaman olucak

çok şükür ben de iyiyim maşalllah hamilesiniz :) Allah Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

. Valla kızıma çok sinirliyim sabahtan beri beni bunaltti başıma gelmeyen kalmadı. Bardak kırdı cam parçası ayagima girdi. Balkondan aşağı eşyalarımı attı. Agladim aglicam o moddayim. Sabahin 8.30dan beri ayakta. Babası aldı şimdi dışarı götürdü hala çok sinirliyim. Kızım normal de çok sakin dir hep yatar istiyorum kalksın karalama yapsın biseylerle ugrassin anca zarar peşin de. Hiç el becerisi yok 3 yasini doldursun krese falan vericem evde can sikintisindan patlicak çok üzülüyorum bu haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…