- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.881
hımmm. Valla kızıma çok sinirliyim sabahtan beri beni bunaltti başıma gelmeyen kalmadı. Bardak kırdı cam parçası ayagima girdi. Balkondan aşağı eşyalarımı attı. Agladim aglicam o moddayim. Sabahin 8.30dan beri ayakta. Babası aldı şimdi dışarı götürdü hala çok sinirliyim. Kızım normal de çok sakin dir hep yatar istiyorum kalksın karalama yapsın biseylerle ugrassin anca zarar peşin de. Hiç el becerisi yok 3 yasini doldursun krese falan vericem evde can sikintisindan patlicak çok üzülüyorum bu haline
Cnm benim errafimda cocuk gelisimi mezunu cok tanidigim var sen bence egitici oyuncaklar almalisin karalama yapmasi surekli olmaz konusmasina da yardimci olur bence cok farkli oyunlar var kreste cocukla tek tek ilgilenim yoktur ama sen birebir ilgilenmende engel yok bence sakin olup oyun kur ama basit kelimelerle konusmasinada yardimci olabilirsin instagramda mesela akademisyenanne var mutlaka takip et iletisime bile gecebilirsin. Valla kızıma çok sinirliyim sabahtan beri beni bunaltti başıma gelmeyen kalmadı. Bardak kırdı cam parçası ayagima girdi. Balkondan aşağı eşyalarımı attı. Agladim aglicam o moddayim. Sabahin 8.30dan beri ayakta. Babası aldı şimdi dışarı götürdü hala çok sinirliyim. Kızım normal de çok sakin dir hep yatar istiyorum kalksın karalama yapsın biseylerle ugrassin anca zarar peşin de. Hiç el becerisi yok 3 yasini doldursun krese falan vericem evde can sikintisindan patlicak çok üzülüyorum bu haline
ayrıca sıkma canını yap bi çörçil kendine uzat ayaklarını ohhhh missss :). Valla kızıma çok sinirliyim sabahtan beri beni bunaltti başıma gelmeyen kalmadı. Bardak kırdı cam parçası ayagima girdi. Balkondan aşağı eşyalarımı attı. Agladim aglicam o moddayim. Sabahin 8.30dan beri ayakta. Babası aldı şimdi dışarı götürdü hala çok sinirliyim. Kızım normal de çok sakin dir hep yatar istiyorum kalksın karalama yapsın biseylerle ugrassin anca zarar peşin de. Hiç el becerisi yok 3 yasini doldursun krese falan vericem evde can sikintisindan patlicak çok üzülüyorum bu haline
Hala uyumadiCnm benim errafimda cocuk gelisimi mezunu cok tanidigim var sen bence egitici oyuncaklar almalisin karalama yapmasi surekli olmaz konusmasina da yardimci olur bence cok farkli oyunlar var kreste cocukla tek tek ilgilenim yoktur ama sen birebir ilgilenmende engel yok bence sakin olup oyun kur ama basit kelimelerle konusmasinada yardimci olabilirsin instagramda mesela akademisyenanne var mutlaka takip et iletisime bile gecebilirsin
Maalesef uzatamiyorumayrıca sıkma canını yap bi çörçil kendine uzat ayaklarını ohhhh missss :)
ne geliyorsa kafamıza bu taktıklarımızdan geliyor zaten
Çocuklar içinden ne geliyorsa onu yapmalılar mesela yemek yemek istemiyorsa zorlanmamalı ve şuan onun en asabi olma dönemi 3 yaş sendromu cinsiyet farkındalığı tuvalet alışkanlığı ve kimlik kazanma dönemi olabildiğinde daha fazla sabır gerektiren dönemdesin hatta belki daha fazla çünkü konuşamamasıda ona psikolojik anlamda baskı yapıyo her derdini anlatamamasından kaynaklı ve bir dip not: çocukların ruhsal anlamda doyumsuzluğu yani sabırsızlık yüksek sesle konuşulması durumunda çocukların ileri ki yaşlarında psikolojik olarak büyük sorun sahibi oluyolar bunlara dikkat edelim çocuk gelişimi mezunu eğitimci olarak bunlar sana tavsiyem canım sonuçta insanız bizimde sabır noktalarımız var fakat bizim gergin anlarımızda verdiğimiz tepkiler çocuklarda fazlasıyla etki bırakıyoMaalesef uzatamiyorumgitmiş yastigina yatmış yavrum uyumaya çalışıyor. Şimdi de kendime kızıyorum niye böyle bagirdim diye vicdan azabı çekiyorum
Ayy cnm sen cocuk gelisimci misinÇocuklar içinden ne geliyorsa onu yapmalılar mesela yemek yemek istemiyorsa zorlanmamalı ve şuan onun en asabi olma dönemi 3 yaş sendromu cinsiyet farkındalığı tuvalet alışkanlığı ve kimlik kazanma dönemi olabildiğinde daha fazla sabır gerektiren dönemdesin hatta belki daha fazla çünkü konuşamamasıda ona psikolojik anlamda baskı yapıyo her derdini anlatamamasından kaynaklı ve bir dip not: çocukların ruhsal anlamda doyumsuzluğu yani sabırsızlık yüksek sesle konuşulması durumunda çocukların ileri ki yaşlarında psikolojik olarak büyük sorun sahibi oluyolar bunlara dikkat edelim çocuk gelişimi mezunu eğitimci olarak bunlar sana tavsiyem canım sonuçta insanız bizimde sabır noktalarımız var fakat bizim gergin anlarımızda verdiğimiz tepkiler çocuklarda fazlasıyla etki bırakıyo
o kadina tek kelimeyle bayiliyorum Allah nasip eder de cocugum olursa bende onun gibi oyunlar yapicam insallahCnm benim errafimda cocuk gelisimi mezunu cok tanidigim var sen bence egitici oyuncaklar almalisin karalama yapmasi surekli olmaz konusmasina da yardimci olur bence cok farkli oyunlar var kreste cocukla tek tek ilgilenim yoktur ama sen birebir ilgilenmende engel yok bence sakin olup oyun kur ama basit kelimelerle konusmasinada yardimci olabilirsin instagramda mesela akademisyenanne var mutlaka takip et iletisime bile gecebilirsin
cnm benim bi tanidigimin da cocugu 3 yasinda ama konusamiyodu kizini krese verdi cocuk bi sene olmadan artik kelimelerin bazilari cok net cikariyorMaalesef uzatamiyorumgitmiş yastigina yatmış yavrum uyumaya çalışıyor. Şimdi de kendime kızıyorum niye böyle bagirdim diye vicdan azabı çekiyorum
Ya cnm çok ama çok teşekkür ederim. Ister inanın ister inanmayın kızıma ilk kez bagirip kızdım. Genel de çok sabirliyimdir. Sakın beni bağırıp çağıran sabırsız anne olarak düşünmeyinÇocuklar içinden ne geliyorsa onu yapmalılar mesela yemek yemek istemiyorsa zorlanmamalı ve şuan onun en asabi olma dönemi 3 yaş sendromu cinsiyet farkındalığı tuvalet alışkanlığı ve kimlik kazanma dönemi olabildiğinde daha fazla sabır gerektiren dönemdesin hatta belki daha fazla çünkü konuşamamasıda ona psikolojik anlamda baskı yapıyo her derdini anlatamamasından kaynaklı ve bir dip not: çocukların ruhsal anlamda doyumsuzluğu yani sabırsızlık yüksek sesle konuşulması durumunda çocukların ileri ki yaşlarında psikolojik olarak büyük sorun sahibi oluyolar bunlara dikkat edelim çocuk gelişimi mezunu eğitimci olarak bunlar sana tavsiyem canım sonuçta insanız bizimde sabır noktalarımız var fakat bizim gergin anlarımızda verdiğimiz tepkiler çocuklarda fazlasıyla etki bırakıyo
:) güldürdün beni yaa. Evet bende ruyamda gordugumde öyle yaziyordu anlami bolluk bereket diye. Hayırlara vesile olsun insallahkizlar esim bugun ruyasinda kiz bebek gormus ayni bana benziyormus.kucagina almis bebegi
hayirlisi olsun hakkimizda kizlar .
cok merak ediyorum acaba bu ruyanin anlami ne nette baktim da bolluk bereket diyo
kiz erkek fark etmez tabi ki ama Allah icimdekini biliyo ya gonlumden gecen hayirli saglikli bi kiz bebek insallah
cunku gurbetteyim kizlar bana arkadas olurdu hic akrabam yok burda kanki olurduk :)
10 mayis canim
Evet canım çocuk gelişimciyim :)) çocuklara olan sevgim hem Allahın vermiş olduğu iç güdü hemde mesleğim :)Ayy cnm sen cocuk gelisimci misinburda da fikir alacaklarimiz var aslinda sen annesin yasak koyma o uykusu gelince uyur zaten birak kendi haline sikma canini cnm TurkuazKrampon
Canım benim eminim öylesindir bundan şüphem yok ben sadece nacizane bişeyler paylaşmak istedim vee bende sana çoookkkkk teşekkür ederim inşaAllah bende bigün annelik duygusunu tadarımda dediğin gibi iyi bir anne olurum dediğin gibi sarıl kuzuna kokusunu içine çekerek uyu bence hayatın en güzel anlarından biridir bu ve birgün bende bu duyguyu tadarım Rabbim nasip eder isteyen herkeseYa cnm çok ama çok teşekkür ederim. Ister inanın ister inanmayın kızıma ilk kez bagirip kızdım. Genel de çok sabirliyimdir. Sakın beni bağırıp çağıran sabırsız anne olarak düşünmeyinetrafımdaki insanlar hep beni takdir ederler. Ben bebekliginden beri kızıma kitap okurum birr suruu tekerleme sarkimiz var hergun yaparız. Ve biliyosunuz daha önce kızımın bi sorunundan bahsetmiştim onun için çok uğrasip emek verdim ama karsiliginida aldım çok şükür. Benim bitanecik kuzum o melek yavrum annesinin prensesi .. Benim kızım konusamiyorken tuvalet egitimini aldı. Artık kendi gidip yapıyor ben sadece yanında duruyorum akıllı kızım benim. Insallah konuşur ah bi de konuşsa dünyalar benim olacak.. rabbim tüm evlatlari benim evladimi da korusun. Hayırlı ömür versin hayırlı insanlarla karsilastirsin.
Dipnot: sende mükemmel bi anne olacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?