- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.901
İyigeceler canım :*Yeni ay yeni umutlar.....
Sanırım hepiniz uyudunuz... buralar bana kaldı.. Bende kızıma sımsıkı sarilip uyucam şimdi..
hayırlı geceleeerrrr
Amin inşallah cnm.Canım benim eminim öylesindir bundan şüphem yok ben sadece nacizane bişeyler paylaşmak istedim vee bende sana çoookkkkk teşekkür ederim inşaAllah bende bigün annelik duygusunu tadarımda dediğin gibi iyi bir anne olurum dediğin gibi sarıl kuzuna kokusunu içine çekerek uyu bence hayatın en güzel anlarından biridir bu ve birgün bende bu duyguyu tadarım Rabbim nasip eder isteyen herkese
Gunaydin tatlim bugun daha enerjigim bende herkes ole olsunAmin inşallah cnm.
Günaydın hanımlar.
gunaydın canımAmin inşallah cnm.
Günaydın hanımlar.
inşGunaydin tatlim bugun daha enerjigim bende herkes ole olsun
Flo cnm doğru gösteriyor ama döngü ayarlarini doğru gir 1 gün bile fark ediyorBayanlar bu flo uygylamasına göre yarın ovulasyon gösteriyor diğer takvimr göre pazar gösteriyo hangisi daha güvenilir kullananız var mı acaba
Arada 1 yada 2 gün oynama oluyo onun dışında doğru girdiğimi düşünüyorum ve gerçekten inofolic combi işe yarıyo bence yumurtalıklarımda ağrı hissediyorum ve büyüdüğünü düşünüyorum inş....Flo cnm doğru gösteriyor ama döngü ayarlarini doğru gir 1 gün bile fark ediyor
denk getirirsin cnm yaArada 1 yada 2 gün oynama oluyo onun dışında doğru girdiğimi düşünüyorum ve gerçekten inofolic combi işe yarıyo bence yumurtalıklarımda ağrı hissediyorum ve büyüdüğünü düşünüyorum inş....
Evet ara vermiştim ama dayanamadım gene öyle planladığım bişi yok olursa olur olmazsa yapacak bişi yok eşimle hiç konuşmuyıruzda bu konuyu oluruna bıraktık yani sadece tesadüf takvime bakınca gördüm yarın ovulasyon olduğunu yeni bat da 14 mayıs inş bakalım cuma ve haftasonu 3 gün şansımızı deneriZ kısmet artık ama ben ümitli değilim bu aydan
Iliski esnasında ve sonrasinda hiç kafana takma cnm.. kendini ayarla o günlerde bi yere git alışveriş yap kafani meşgul edecek biseyler bul. Umarım tutar:)Evet ara vermiştim ama dayanamadım gene öyle planladığım bişi yok olursa olur olmazsa yapacak bişi yok eşimle hiç konuşmuyıruzda bu konuyu oluruna bıraktık yani sadece tesadüf takvime bakınca gördüm yarın ovulasyon olduğunu yeni bat da 14 mayıs inş bakalım cuma ve haftasonu 3 gün şansımızı deneriZ kısmet artık ama ben ümitli değilim bu aydan
Zaten nişan var sonrada annem ameliyat olacak o yüzden pek düşünmeye fırsatım olmucak gibi hayırlısı artık :)Iliski esnasında ve sonrasinda hiç kafana takma cnm.. kendini ayarla o günlerde bi yere git alışveriş yap kafani meşgul edecek biseyler bul. Umarım tutar:)
ben hep erkek bebek gorurdum bi ara eskiden esim dr kiz bebek girmus:) güldürdün beni yaa. Evet bende ruyamda gordugumde öyle yaziyordu anlami bolluk bereket diye. Hayırlara vesile olsun insallah
Hadi inşallah:)Zaten nişan var sonrada annem ameliyat olacak o yüzden pek düşünmeye fırsatım olmucak gibi hayırlısı artık :)
Senin bat ne zaman? Test yapcanmi?ben hep erkek bebek gorurdum bi ara eskiden esim dr kiz bebek girmus
hayirlisi olsun insallah cnm amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?