- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.921
Hanımlar dün kanamam oldu acile gittim diyorum kanamam var 8 hafta 6 günlük hamileyim dedim doktor yokmuş ebe dedi progestan kullan Ve dinlen düşerse düşer ben bişey yapamam dedi ara ara lekelenme devam ediyor Ağrı'm yok bebeğime bişey olurmu doktor demişti kesenin altında kanama alanı var demişti o yüzdenmi oluyor kanama bebegimi kaybetmek istemiyorum
Hiç müsait doktor yok 15 mayısa kadar neyseki kanama yok şimdilik yerimden kalkmamakta çalışıyorum kızımdada böyle olmuştu 3 ay kanama sancı ile gitmiştim acile ilaç iğne derken sapasağlam doğurdum İnşallah kızım gibi minik mucizemide sagsalim kucağıma alırımCanım kadın doğum doktoruna gitsene hemen .düşerse düşsün nasıl kötü bir tabir yaa. Nasıl insanlar var
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen bak benim yakın arkadaşımın da kanaması oldu baya bi yattı dinlendi kalkmadı yerinden 3 ay boyunca sürdü şimdi 34 haftalık hamile çok.şükür kalmadı bir problem sende yat lavaboya gitmek haricinde kalkma yerinden inşallah seninle kalır bebeğin dua et bol bolHanımlar dün kanamam oldu acile gittim diyorum kanamam var 8 hafta 6 günlük hamileyim dedim doktor yokmuş ebe dedi progestan kullan Ve dinlen düşerse düşer ben bişey yapamam dedi ara ara lekelenme devam ediyor Ağrı'm yok bebeğime bişey olurmu doktor demişti kesenin altında kanama alanı var demişti o yüzdenmi oluyor kanama bebegimi kaybetmek istemiyorum
Bende yaptığım zaman hiç silik olnuyordu bekliyordum da o yüzden bence olabilir kan testi yaptırmanda fayda varHayırlı cumalar kızlar rabbim dualarinizi kabul etsin benim adet günüm yarın bugün bu test yaptım bi zaman sonra ikinci çizgi silik çıktı ama yarım saat sonra felan resim yüklemeyi beceremedim yoksa atacaktim ama geçerli mıdır sizce birde tam t noktasında değil
Bende daha önce bu testen yaptım hiç kirmizilik olmazdı beklesem bile şu an baya var ama bu geçen aydan kalma evde acaba bozuldu geçer siz ondan mi diye düşündümBende yaptığım zaman hiç silik olnuyordu bekliyordum da o yüzden bence olabilir kan testi yaptırmanda fayda var
testı atabilirsen dahı iyi yorum yapabiliriz cnmBende daha önce bu testen yaptım hiç kirmizilik olmazdı beklesem bile şu an baya var ama bu geçen aydan kalma evde acaba bozuldu geçer siz ondan mi diye düşündüm
Nasıl atabilirim acaba denedim olmadı da cnmtestı atabilirsen dahı iyi yorum yapabiliriz cnm
resım küçült
Beceremedim cnm sürekli hata veriyorresım küçült
saglık olsun inş hamilesındir cnmBeceremedim cnm sürekli hata veriyor
Şimdi doktordan geliyorum bebeğimin durumu gayet iyi kalbi gayet iyi atıyor doktor çok şiddetli kanama ve Ağrı olmadıgı sürece korkma dedi Çarşamba günü kontrol için çağırdı içim rahatladıCanım geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen bak benim yakın arkadaşımın da kanaması oldu baya bi yattı dinlendi kalkmadı yerinden 3 ay boyunca sürdü şimdi 34 haftalık hamile çok.şükür kalmadı bir problem sende yat lavaboya gitmek haricinde kalkma yerinden inşallah seninle kalır bebeğin dua et bol bol
gözün aydın cnm rabbim birdaha yasatmasın inş o korkuyuŞimdi doktordan geliyorum bebeğimin durumu gayet iyi kalbi gayet iyi atıyor doktor çok şiddetli kanama ve Ağrı olmadıgı sürece korkma dedi Çarşamba günü kontrol için çağırdı içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?