- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.941
İnşallah Can'ım ya aklıma kötü şeyler geldi eşimi durdurmaz ettim biliyorum Onuda bunalttım ama elimde değil ben bebegimi sağsalim kucağıma almak istiyorum ablası kardeşini bekliyor anne ne olur kardeşim bizi bırakmasın diyor sürekligözün aydın cnm rabbim birdaha yasatmasın inş o korkuyu
Inşallah cnm ama hiç sanmıyorum ya o kadar çok negatif gördüm ki inancım yok olacağınasaglık olsun inş hamilesındir cnm
Çok sevindim canım inşallah biseycik olmaz Allah a emanet olsun sende yat dinlen kalkma lavaboya gittiğinde takip et kendini inşallah biter kanaman bebeğin sağlıkla buyurŞimdi doktordan geliyorum bebeğimin durumu gayet iyi kalbi gayet iyi atıyor doktor çok şiddetli kanama ve Ağrı olmadıgı sürece korkma dedi Çarşamba günü kontrol için çağırdı içim rahatladı
Inşallah cnm ama hiç sanmıyorum ya o kadar çok negatif gördüm ki inancım yok olacağına
Kanamam Ağrı'm yok çok şükür şimdilik dinlenecem bol bol progestana devam günde 3 kere içiyorum ama içimde bi umut var bebegimi sağsalim kucagıma alacagımA dairÇok sevindim canım inşallah biseycik olmaz Allah a emanet olsun sende yat dinlen kalkma lavaboya gittiğinde takip et kendini inşallah biter kanaman bebeğin sağlıkla buyur
Canm cok sevindim..ve gercekten dinlen.1 kilo bile fazla kaldirma canm.gecmis olsun...Rabbim nazar degdrmesin...Kanamam Ağrı'm yok çok şükür şimdilik dinlenecem bol bol progestana devam günde 3 kere içiyorum ama içimde bi umut var bebegimi sağsalim kucagıma alacagımA dair
Alırsın inşallah canım benim sen kendine dikkat et dinlen bende progestan içiyorum günde 2 kere sabah akşam 100 mu bende de geçenler de çok az bi kahverengi kalıntı leke gibi bisey gelmişti önlem olarak verdi.doktorKanamam Ağrı'm yok çok şükür şimdilik dinlenecem bol bol progestana devam günde 3 kere içiyorum ama içimde bi umut var bebegimi sağsalim kucagıma alacagımA dair
Canim tavugu buzluga koyup 4 ay tutabilirsin .yapabilirsin hicbir sey olmaz.sok tan cikardin sonucta...bekletmeden yapmaya calis.Kızlar şimdi biraz alakasız olacak ama sorayim bi size de. Tavuk buut vardı buzluk ta aldığım gün buzluğa atmıştım direk sonradan hic cozdurmedim bugün yemek yapayım diye çıkardım baktım son kullanma tarihi 4 gün geçmiş ben yemeyeceğim eşim için yapacağım yemeği kullanılır mi bu tavuk
Yok canım bekletmeden haşlayıp galeta unuyla kizartmayi düşünüyorum teşekkür ederimCanim tavugu buzluga koyup 4 ay tutabilirsin .yapabilirsin hicbir sey olmaz.sok tan cikardin sonucta...bekletmeden yapmaya calis.
cook gecmis olsunn canimm. gerci iyi haberleri slmissin cok sukur. bn biraz zor internete girdigim icin ancaa yazabiliyirumm.Hanımlar dün kanamam oldu acile gittim diyorum kanamam var 8 hafta 6 günlük hamileyim dedim doktor yokmuş ebe dedi progestan kullan Ve dinlen düşerse düşer ben bişey yapamam dedi ara ara lekelenme devam ediyor Ağrı'm yok bebeğime bişey olurmu doktor demişti kesenin altında kanama alanı var demişti o yüzdenmi oluyor kanama bebegimi kaybetmek istemiyorum
Cnm bende ilk kez duyuyorum bilemiyorum sen ovulasyonun yakalamismiydin? Adetinin kaçıncı günü bugün?Kızlar ya bugün enteresan bişey oldu spora gitmiştim eve geldim duşa giricekken bi baktım günlük pedimde afedersiniz kahve rengi leke Allah Allah dedim ve bişey beni dürttü ovulasyon testi yapıyım dedim anında ikiside koyulaştı sonra peçeteyle sildiğimde hafif kan geldi sizce bu nedir anlamadım yani adetim biteli 6 gün oldu acaba döllenme hemen mi oldu yoksa ben üstüne görme dedikleri şeyimi yaşıyorum daha önce başıma hiç böyle bişey gelmemişti bana akıl verin napıyım
Canım çarşamba koyulaşmıştı o günleri değerlendirdim adetim 18 nisandı 5 gün sürdü bitti sonra biz ilişkide bulunduk acaba erken yumurtladım da bu yerleşme kanamasımı ki? Bak şimdi foto yükliycem canımCnm bende ilk kez duyuyorum bilemiyorum sen ovulasyonun yakalamismiydin? Adetinin kaçıncı günü bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?