- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.961
Canım olmadım,sabah test yaptım negatif çıktı ama..ne adet ne baska bi belirti var beklemedeyimBugün adet olmayi bekleyenler.. 28 nisan
@Bejan19 @Kelebek090novasa just__married
kızlar oldunuz mu??
İnşAllah Can'ım ya içimde bi Ümit var bebegimi sağsalim kucagıma alacam dönüp arkama baktığımda çok şükür geçti o günler diyecem Allah'ın izniylekalbim mucizelerim mesajını görünce çoook sevindim yaa bebeğin sana tutunur inşallah cnm
Hamilelik testi pozitif bi kan versen daha kesin sonuç çıkar bence hamilesinEki Görüntüle 1988575 Eki Görüntüle 1988576
Soldaki çarşamba günkü test sağda ki bugün kü fotolarda biraz soluk çıkıyo elimdeyken daha net ama anlamadım benim halamda adet oluyorum sanıyomuş meğer hamileymiş bendemi öyleyim ki acaba :)
beKızlar ya bugün enteresan bişey oldu spora gitmiştim eve geldim duşa giricekken bi baktım günlük pedimde afedersiniz kahve rengi leke Allah Allah dedim ve bişey beni dürttü ovulasyon testi yapıyım dedim anında ikiside koyulaştı sonra peçeteyle sildiğimde hafif kan geldi sizce bu nedir anlamadım yani adetim biteli 6 gün oldu acaba döllenme hemen mi oldu yoksa ben üstüne görme dedikleri şeyimi yaşıyorum daha önce başıma hiç böyle bişey gelmemişti bana akıl verin napıyım
canimm acaba ovulasyon zamanin mii. benim bazen yumjrtlama zamanimda ki yumurta aki kivaminda gelen akintiyla kan da geliyordu. hatta bazen coook geliyorduu. oyle bisey olabilr mi acaba senindeKızlar ya bugün enteresan bişey oldu spora gitmiştim eve geldim duşa giricekken bi baktım günlük pedimde afedersiniz kahve rengi leke Allah Allah dedim ve bişey beni dürttü ovulasyon testi yapıyım dedim anında ikiside koyulaştı sonra peçeteyle sildiğimde hafif kan geldi sizce bu nedir anlamadım yani adetim biteli 6 gün oldu acaba döllenme hemen mi oldu yoksa ben üstüne görme dedikleri şeyimi yaşıyorum daha önce başıma hiç böyle bişey gelmemişti bana akıl verin napıyım
Bilmiyorum ki canım bu hafta ovulasyon haftam ama daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım anlamadım ki belkide öyle bişeydirbe
canimm acaba ovulasyon zamanin mii. benim bazen yumjrtlama zamanimda ki yumurta aki kivaminda gelen akintiyla kan da geliyordu. hatta bazen coook geliyorduu. oyle bisey olabilr mi acaba seninde
Canım bunlar ovulasyon testi gebelik değilHamilelik testi pozitif bi kan versen daha kesin sonuç çıkar bence hamilesin
Bide canım testlerimi yükledim çarşamba yaptığım ilk test daha koyuydu acaba döllenme olduda yerleşme kanamasımı diycem ama bu kadar çabukta olmaz heralde dimi gerçi Rabbim ol dedikten sonra gerisi boşta bide ben bu ay tam net olarak iki kırmızıyı ovulasyonda yakalayamadım belkide yumurtam erken çatladı ay bilmiyorum hakkımda hayırlısı bekleyim bakım yarın sabah test yapıcam hoş çıkmazda bekliycem bakalımbe
canimm acaba ovulasyon zamanin mii. benim bazen yumjrtlama zamanimda ki yumurta aki kivaminda gelen akintiyla kan da geliyordu. hatta bazen coook geliyorduu. oyle bisey olabilr mi acaba seninde
11 mayis canimB bayanbilge yeni bat nedir cnm?
Prolaktinin yuksek oldugunu nasil anladin canimAmin canım inşallah sağolasın..Benım prolaktınım biraz yüksekti ilaç kullandım.Test yaptım düşmüştü.Bu ay sadece her gün namaz kıldık eşimle ve ebru destanın kürlerini yaptım
Ovulasyon kanaması o yani yumurta atılırken bazen kan geliyor bende de oldu iki üç kereKızlar ya bugün enteresan bişey oldu spora gitmiştim eve geldim duşa giricekken bi baktım günlük pedimde afedersiniz kahve rengi leke Allah Allah dedim ve bişey beni dürttü ovulasyon testi yapıyım dedim anında ikiside koyulaştı sonra peçeteyle sildiğimde hafif kan geldi sizce bu nedir anlamadım yani adetim biteli 6 gün oldu acaba döllenme hemen mi oldu yoksa ben üstüne görme dedikleri şeyimi yaşıyorum daha önce başıma hiç böyle bişey gelmemişti bana akıl verin napıyım
Bilmiyorum olabilirOvulasyon kanaması o yani yumurta atılırken bazen kan geliyor bende de oldu iki üç kere
Canm benm miyomum var ara kanama yapiyor ara ara.dr um normal demisti.Kızlar ya bugün enteresan bişey oldu spora gitmiştim eve geldim duşa giricekken bi baktım günlük pedimde afedersiniz kahve rengi leke Allah Allah dedim ve bişey beni dürttü ovulasyon testi yapıyım dedim anında ikiside koyulaştı sonra peçeteyle sildiğimde hafif kan geldi sizce bu nedir anlamadım yani adetim biteli 6 gün oldu acaba döllenme hemen mi oldu yoksa ben üstüne görme dedikleri şeyimi yaşıyorum daha önce başıma hiç böyle bişey gelmemişti bana akıl verin napıyım
Ben daha olmadim canm ama hep aksam oldugum icin bu gece bekliyorum...Bugün adet olmayi bekleyenler.. 28 nisan
@Bejan19 @Kelebek090novasa just__married
kızlar oldunuz mu??
Canım myom olanlarda yada doğum kontrol hapı kullananlarda ara kanamalar olabilir biliyorum ama benim şuan tertemiz bişeyim yok bu ay hsg çektirdim ve netten çoğu yerde yumurtlama belirtisi arasında kanama çok az sitelerde yazıyo ama olabilirde bilmiyorum bekleyip görücezCanm benm miyomum var ara kanama yapiyor ara ara.dr um normal demisti.
Canım ben geçen ay doktora gittim adetim bittikten bi kaç gün sonra,lekelenme oldu hastaneye gittiğimde doktora sordum şimdi oldu nedendir diye yumurtlama olabilir dediKızlar ya bugün enteresan bişey oldu spora gitmiştim eve geldim duşa giricekken bi baktım günlük pedimde afedersiniz kahve rengi leke Allah Allah dedim ve bişey beni dürttü ovulasyon testi yapıyım dedim anında ikiside koyulaştı sonra peçeteyle sildiğimde hafif kan geldi sizce bu nedir anlamadım yani adetim biteli 6 gün oldu acaba döllenme hemen mi oldu yoksa ben üstüne görme dedikleri şeyimi yaşıyorum daha önce başıma hiç böyle bişey gelmemişti bana akıl verin napıyım
Canim hasta oldunmuYok cnm ya korkutmuyorum geçen ayda böyle oldu hatta ben hep kendimi hamile zannettim ama ultrasonda kist çıktı. Bayağı ağrım oldu. Aynı ı belirtileri yasadim dün gece birebir aynıydıyani eğer hamile degilsem yine var bisey eminim biliyosunuz doğru hissederim
Valla cnm hiç anlamadım ben bu işten:) ama cnm kendini çok kaptırma sonra insan üzülüyor hayırlısı olsun hakkında inşallah bebistendir:)Eki Görüntüle 1988575 Eki Görüntüle 1988576
Soldaki çarşamba günkü test sağda ki bugün kü fotolarda biraz soluk çıkıyo elimdeyken daha net ama anlamadım benim halamda adet oluyorum sanıyomuş meğer hamileymiş bendemi öyleyim ki acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?