2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Soldaki çarşamba günkü test sağda ki bugün kü fotolarda biraz soluk çıkıyo elimdeyken daha net ama anlamadım benim halamda adet oluyorum sanıyomuş meğer hamileymiş bendemi öyleyim ki acaba :)

be
canimm acaba ovulasyon zamanin mii. benim bazen yumjrtlama zamanimda ki yumurta aki kivaminda gelen akintiyla kan da geliyordu. hatta bazen coook geliyorduu. oyle bisey olabilr mi acaba seninde

be
canimm acaba ovulasyon zamanin mii. benim bazen yumjrtlama zamanimda ki yumurta aki kivaminda gelen akintiyla kan da geliyordu. hatta bazen coook geliyorduu. oyle bisey olabilr mi acaba seninde
Bilmiyorum ki canım bu hafta ovulasyon haftam ama daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım anlamadım ki belkide öyle bişeydir

be
Bide canım testlerimi yükledim çarşamba yaptığım ilk test daha koyuydu acaba döllenme olduda yerleşme kanamasımı diycem ama bu kadar çabukta olmaz heralde dimi gerçi Rabbim ol dedikten sonra gerisi boşta bide ben bu ay tam net olarak iki kırmızıyı ovulasyonda yakalayamadım belkide yumurtam erken çatladı ay bilmiyorum hakkımda hayırlısı bekleyim bakım yarın sabah test yapıcam hoş çıkmazda bekliycem bakalım

Ovulasyon kanaması o yani yumurta atılırken bazen kan geliyor bende de oldu iki üç kere

Canm benm miyomum var ara kanama yapiyor ara ara.dr um normal demisti.

Canm benm miyomum var ara kanama yapiyor ara ara.dr um normal demisti.
Canım myom olanlarda yada doğum kontrol hapı kullananlarda ara kanamalar olabilir biliyorum ama benim şuan tertemiz bişeyim yok bu ay hsg çektirdim ve netten çoğu yerde yumurtlama belirtisi arasında kanama çok az sitelerde yazıyo ama olabilirde bilmiyorum bekleyip görücez

Canım ben geçen ay doktora gittim adetim bittikten bi kaç gün sonra,lekelenme oldu hastaneye gittiğimde doktora sordum şimdi oldu nedendir diye yumurtlama olabilir dedi

Canim hasta oldunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…