- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #10.981
Tmm cnm haber et olursanCanım olmadım,sabah test yaptım negatif çıktı ama..ne adet ne baska bi belirti var beklemedeyim
Sende benim gibi bende gece yada akşam oluyom:) haber etBen daha olmadim canm ama hep aksam oldugum icin bu gece bekliyorum...
Hasta oldum cnm. O belirtiler de idrar yolu enfeksiyonundanmis hislerimde yine yanilmadim anlican:))Canim hasta oldunmu
İnşaAllah canım bakalım ama yumurtlamadan da olabilir diyolar bende bi kaç araştırma yaptım azda olsa bi kaç yerde yazıyo ama kesin bilgi değil bilmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı :)Valla cnm hiç anlamadım ben bu işten:) ama cnm kendini çok kaptırma sonra insan üzülüyor hayırlısı olsun hakkında inşallah bebistendir:)
Anladım canım peki kullandığın her hangi bi ilaç varmı yada rahatsızlığın falan yoksa herşeyin normalmi?Canım ben geçen ay doktora gittim adetim bittikten bi kaç gün sonra,lekelenme oldu hastaneye gittiğimde doktora sordum şimdi oldu nedendir diye yumurtlama olabilir dedi
Kizlar sizlere bisey danismak istiyoeum ben ayin 7sinde rahim filmi cektirmistim cok sancili falan oldugunu da yazmistim size o gun dr ile gorustugumuzde hersey guzel hic sikinti yok demisti ben iki gun once tekrar dr kontrolune gitmistim orda bana sag tup tikali dedi ama siz bisey olmadigini solemistiniz dedim cok kotu oldum burdan baya arastirdim ama hala icim huzursuz bi maydonozla sut buharini yapayim sogan kuruyle diyorum bi taraftan da klomen kullaniyom bu sekilde olanlar gebe kalma sansi cok mu az
Evet cnm hayirlisi:)İnşaAllah canım bakalım ama yumurtlamadan da olabilir diyolar bende bi kaç araştırma yaptım azda olsa bi kaç yerde yazıyo ama kesin bilgi değil bilmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı :)
1 hafta önce oldum canımBugün adet olmayi bekleyenler.. 28 nisan
@Bejan19Kelebek090 novasa @just__married
kızlar oldunuz mu??
1 hafta önce oldum canım2 gündür rahatsızdım mide bulantısı ve halsizlikten doktor sünizit dedi ama gebelikten süphelendi, ihtimal yok dedim ama olsun biz gene de bakalım dedi ilaç bile yazmadı salı günü bakcaklar :))[/QUO canm inss mucize olur da hamile kalirsin
:)BU KADAR ERKENDEN MİHanımlAr benim bi göbeğim çıktı sanarsın5.6 aylık hamileyim
Şişkinlik herhalde ya bide diğer sezeryandan göbek var:)BU KADAR ERKENDEN Mİ
OLABİLİR CNMŞişkinlik herhalde ya bide diğer sezeryandan göbek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?