2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Valla cnm hiç anlamadım ben bu işten:) ama cnm kendini çok kaptırma sonra insan üzülüyor hayırlısı olsun hakkında inşallah bebistendir:)
İnşaAllah canım bakalım ama yumurtlamadan da olabilir diyolar bende bi kaç araştırma yaptım azda olsa bi kaç yerde yazıyo ama kesin bilgi değil bilmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı :)

Cnm Rabb'imin yanında zor veya az diye bişey yok bugün Dr gittim çok şükür bebişimin kesesini gördük ama Dr keseden önce aaaa sen pkoluymuşsun ama nasıl tutmuş bu diye şaşırdı hele ilaçdız olduğunu duyunca daha bi şaşırdı o yüzden biliyorum zor ama stres yapmamaya çalış Rabbim herşeyi en doğru zamanda nasip eder

TurkuazKrampon kuzum ben geldim yine çok şükür eskisine göre biraz daha iyiyim. Güzel bir hafta geçirdim ailemle cok iyi geldi. Hamilelik için bisey yapmiycm sadece ablam beni bizim köyün yaşlı bir kadını var 40 falan mı çıkarıyor bide nazari onun yanına götürdü pek inanmam ama kim gittiyse ona aynı ay bilemedin ikinci ay hamile kalmış ablam dahi ve kuzenlerm ısrar edince gittim cuma günü sela ve ezan arası. Kadın bende göz ve nazar olduğunu 40 olduğunu söyledi pek anlamadm ama birileri ben evlendigimde biseyler yapmış dedi herneyse nazarda fare çıktı ne anlama geldiğini bilmiyorum. Sonra yumurtaliklarima baktı çocuk rahminde büyük bir kist oluştuğunu söyledi o yuzden ne yaparsan yapym cocuk olmuyormus yumurtalikladimi çekti bundan sonra hamile kalmazsan dikkat et kalmış olabilirsn dedi ve adet olursam da doktora git dedi ya ameliyat yada ilaclarla bu kisti alsinlar dua edin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…