- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.001
Bebeğim çabucak büyüsede tekmeler atsa anne ben buradayım diye kızım çok merak ediyor anne kardeşim ne Zaman hareket edecek diyo bebegin ilk hareketlerini kaç haftada hissediyordukOLABİLİR CNM
Ay canım aynen ya bana büyük olan.pantolonu giydim mecburen . hadi alt karın çıkarda benim üst karın bölgem neden bu kadar dışarda duruyor onu anlamadım 4 5 aylık gebe gibiyim aynı fındık kadar şey dahaHanımlAr benim bi göbeğim çıktı sanarsın5.6 aylık hamileyim
Benimde öyle Can'ım yA olsun sağlıklı olsunlarda aynaya baktım karnım kocamam bebeklerimiz için şişkinlik hazımsızlık çekecez birazAy canım aynen ya bana büyük olan.pantolonu giydim mecburen . hadi alt karın çıkarda benim üst karın bölgem neden bu kadar dışarda duruyor onu anlamadım 4 5 aylık gebe gibiyim aynı fındık kadar şey daha
Ben oglumda 14.haftada net şekilde hissediyordum eşim elini koydugunda oda hissediyordu ama çok zayıftım belki ondan şimdi 11.haftadayım batmalar dışında bişey yok ben cinsiyeti merak ediyorum aslinda 2 hafta sonra muhtemelen öğrenirimBebeğim çabucak büyüsede tekmeler atsa anne ben buradayım diye kızım çok merak ediyor anne kardeşim ne Zaman hareket edecek diyo bebegin ilk hareketlerini kaç haftada hissediyorduk
Ben kızımda 20 haftada hissettim yattığım Zaman tekme atıyorduBen oglumda 14.haftada net şekilde hissediyordum eşim elini koydugunda oda hissediyordu ama çok zayıftım belki ondan şimdi 11.haftadayım batmalar dışında bişey yok ben cinsiyeti merak ediyorum aslinda 2 hafta sonra muhtemelen öğrenirim
Ay canım aynen ya bana büyük olan.pantolonu giydim mecburen . hadi alt karın çıkarda benim üst karın bölgem neden bu kadar dışarda duruyor onu anlamadım 4 5 aylık gebe gibiyim aynı fındık kadar şey daha
Herhangi bi ilaç kullanmıyorum normal dedi çünkü doktorAnladım canım peki kullandığın her hangi bi ilaç varmı yada rahatsızlığın falan yoksa herşeyin normalmi?
Normal kontrol için gitmiştim hormon testinde cıkıyor canım.Hormon testi yaptırıyorsunProlaktinin yuksek oldugunu nasil anladin canim
Canım muzdaribim bulantı konusunda çok şükür kusmam olmadı ama bulan tim baya var sabah küçük tost yiyorum aksam eşimin zoruyla yemek yiyorum uyku ve bulantı sorunum var baya bi. En son pazartesi gittiğimde 14 mm olmuştu büyümüştür diye tahmin ediyorum bende 7.haftanın içindeyim tabi kesemiz 14 mm olmuştu henüz bebisin boyunu bilmiyoruz :)Slm cnm nasıl gidiyor hamilelik bulantıların falan bende hiç bulantı yok ya dün Dr gittim 11.6 mm olmuş bebişim senin ne kadardı cnm
Anladım tamam canım ama bu iyi bişey dimi :)Herhangi bi ilaç kullanmıyorum normal dedi çünkü doktor
canimm benimm cooook kotuu uykum varr. hep uyumak uzanmak istiyorum. kizimda hic uykum gelmezdi. bulntim cook ama toplasan 3-4 kez ancakk kusmusumdur. aslinda kussam rahaiycmm diye dusunuyorumm. senin nasil gidiyorrt.Napıyonuz canlar hamiş arkadaşlar nasıl gidiyor durumlar nasil
ben cokk kabizlik cekiyorumm canimm. kizima hamileykn kilolu hamile kalmistimm. hamilelik boyunca 10 kilo almistim ama sonrasinda sut olsun diye 85 kilo olmustum yine. cook cektimm kilodann. bu sefer hamilelik dusununce cokk siki bi diyet uyguladim. karatay diyeti. 10 kilo verdimm. simdide acikcasi kilo almktan cok korkuyorumm. bakalim neler yasayacazz.HanımlAr benim bi göbeğim çıktı sanarsın5.6 aylık hamileyim
Ben pek inanmam böyle şeylere cnm kadın da maşallah doktor gibi bilmiş herseyi:)) hoşgeldin cnm kafana takma hayırlısı olsun hakkında. Inşallah hamile kalirsin bu ayTurkuazKrampon kuzum ben geldim yine çok şükür eskisine göre biraz daha iyiyim. Güzel bir hafta geçirdim ailemle cok iyi geldi. Hamilelik için bisey yapmiycm sadece ablam beni bizim köyün yaşlı bir kadını var 40 falan mı çıkarıyor bide nazari onun yanına götürdü pek inanmam ama kim gittiyse ona aynı ay bilemedin ikinci ay hamile kalmış ablam dahi ve kuzenlerm ısrar edince gittim cuma günü sela ve ezan arası. Kadın bende göz ve nazar olduğunu 40 olduğunu söyledi pek anlamadm ama birileri ben evlendigimde biseyler yapmış dedi herneyse nazarda fare çıktı ne anlama geldiğini bilmiyorum. Sonra yumurtaliklarima baktı çocuk rahminde büyük bir kist oluştuğunu söyledi o yuzden ne yaparsan yapym cocuk olmuyormus yumurtalikladimi çekti bundan sonra hamile kalmazsan dikkat et kalmış olabilirsn dedi ve adet olursam da doktora git dedi ya ameliyat yada ilaclarla bu kisti alsinlar dua edin ne olur
Hadi bakalim:) bizi haber et yeni bat nedir?1 hafta önce oldum canım2 gündür rahatsızdım mide bulantısı ve halsizlikten doktor sünizit dedi ama gebelikten süphelendi, ihtimal yok dedim ama olsun biz gene de bakalım dedi ilaç bile yazmadı salı günü bakcaklar :))
Ilk baş hani kasigim agriyor diyoruz ya pit pit atma oluyor. Işte ilk baş orası büyümeye başlıyor biraz göbek varsa çok tipsiz duruyor:) bende öyle olmuştu. 4 5 aylıkken buyumeye başlıyor onun oncesinde büyüme olmaz canlarAy canım aynen ya bana büyük olan.pantolonu giydim mecburen . hadi alt karın çıkarda benim üst karın bölgem neden bu kadar dışarda duruyor onu anlamadım 4 5 aylık gebe gibiyim aynı fındık kadar şey daha
Aynen bende inanmam canm ama kaynanam falan olunca sesimi çıkaramıyorum malum herşeyin hayırlısı RABBİM denBen pek inanmam böyle şeylere cnm kadın da maşallah doktor gibi bilmiş herseyi:)) hoşgeldin cnm kafana takma hayırlısı olsun hakkında. Inşallah hamile kalirsin bu ay
Doğru cnm:) bende adet oldum haberin varmı bilmem bugün 2.gunumAynen bende inanmam canm ama kaynanam falan olunca sesimi çıkaramıyorum malum herşeyin hayırlısı RABBİM den
Canım yazdıklarını pek anlamadım ama bana çok fena nazar değiyodu ve dış gebelik yaşadıktan sonra hocaya baktırdık nazar vücuduma işlemiş bel karın kasık bölgeme işlemiş ve bundan dolayı ben bunu yaşamışım ki evlendiğimden beri 1 senedir doğru düzgün gece uykularım yoktu sonra bana muska yaptırdık bide başka şeyler öylelikle rahatladım canım ben inanırım yani böyle şeyler dinimizde var Rabbim şifa versinAynen bende inanmam canm ama kaynanam falan olunca sesimi çıkaramıyorum malum herşeyin hayırlısı RABBİM den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?