- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.101
Tabiki var cnm. Kendini tanitirmisin? Bat?[/QUOTE
Tesekkurler canim
Bat 1 mart heyecanla bekliyorum :)
Yok ablacim. Istiyorum nasipse yeni basladik istemeye kızım var 33 aylikSağol canım benim çok teşekkür ederim
Bu arada sen hamilemisin
Tabiki var cnm. Kendini tanitirmisin? Bat?[/QUO
Teşekkür ederim canim
Bat 1 mart :)
Maşallah Allah bağışlasın rabbimYok ablacim. Istiyorum nasipse yeni basladik istemeye kızım var 33 aylik
Kızlar bnm adetim 32/33 günde bir olur geçen ay bi hafta gecikmem oldu doktora gittim rahim duvarımın kalınlaştığını 19 mm olduğunu söyledi adet olunca gel dedi adet olunca gittim ve yumurtaların var ilaçvermiycem kendiliğinden büyümesini takip edicem dedi bu gün kontrole gittim ultrason baktı yine kalınlaşması var dedi 11 mm pko olabileceğimi söyledi kan aldılar sizce 11 mm fazlamı gerçekten
HoşbuldukkkkSizde hosgeldiniz:)
Ne zamandır istiyorsunuz?
Canım batın 28 indeymiş daha 6 gün var çıkmayabilir sen en iyisi mi adetini bekle bence adet gününde olmazsan o günü yap derimCanlar bu ay ki umut sayfami kapatmis bulunuyorum beta hcg negatif cikti oysaki belirtilere gore kendimi gebe hissediyordum rabbimden gelene boynum bukuk ama aylardir o silik cizgiyi gormek icin didiniyorum olmayinca olmuyo iste bat 28inde birsey olsaydi kanda cikardi dimi
Kürlere hiç inanmıyorum ama bende gidip hemen adaçayı alıcamKizlarrr burda bi arkadaş yazmış adacayinin hamile kalmayı kolaylaştırdığını internetten araştırdım gerçekten adaçayı içmeye baslayipta o ay hamile kalan sayısı gerçekten fazla hem de adet duzensizligini falan da dengeliyomus bi denemek lazım bakalım ben bu akşam başlıyorum içmeye
Adet olmazsan bat günü umudunu kaybetme canım geç döllenme olabilir bu sitede bi arkadaşımızın da kanda çıkmamış 15 gün adeti geçikmiş o zaman çıkmış Rabbim hayrlısını eylesin kuzumCanlar bu ay ki umut sayfami kapatmis bulunuyorum beta hcg negatif cikti oysaki belirtilere gore kendimi gebe hissediyordum rabbimden gelene boynum bukuk ama aylardir o silik cizgiyi gormek icin didiniyorum olmayinca olmuyo iste bat 28inde birsey olsaydi kanda cikardi dimi
Kuzum ilk önce soğan kürünü öneriyor saraçoğlu rahimi temizleyin sonra incir havuç kürü yapın diyor ben öyle yaptım ilk önce soğan kürü sonra incir havuç kürü yaptım o ay hamiş kaldım ama düşük oldu çok faydalı inşallah sende hamiş kalırsın hayrlısı ileben de incir ve havuç kürü yapıyorum bu ay inanmıyorum ama yapıyorum
32 yaşındayım canım 1 mart batım ilk çocuğum olacak inşallah geç evlenenlerdenim 6 aylık evliyim hiç korunmadık Rabbim tez vakitte bana da isteyen bütün kardeşlerime de nasip etsin hayrlısı ile inşallah beklemek çok zorT
Batin ne zaman cnm seni de eklicem.
Kaç yaşındasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?