2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar bilgisi olan yok mu yaa çok cnm sıkıldı 11 mm kalın mı gerçekten bugün adetimin 18 günü

Kizlarrr burda bi arkadaş yazmış adacayinin hamile kalmayı kolaylaştırdığını internetten araştırdım gerçekten adaçayı içmeye baslayipta o ay hamile kalan sayısı gerçekten fazla hem de adet duzensizligini falan da dengeliyomus bi denemek lazım bakalım ben bu akşam başlıyorum içmeye

Canım batın 28 indeymiş daha 6 gün var çıkmayabilir sen en iyisi mi adetini bekle bence adet gününde olmazsan o günü yap derim

Kürlere hiç inanmıyorum ama bende gidip hemen adaçayı alıcam

Poşet çayları onermiyolarmis cnm yalnız bilgin olsun aktardan alicam bende adetinin 3. Günü falan basliyomussun içmeye yumurtlama tarihine kadar iciyomussun

Adet olmazsan bat günü umudunu kaybetme canım geç döllenme olabilir bu sitede bi arkadaşımızın da kanda çıkmamış 15 gün adeti geçikmiş o zaman çıkmış Rabbim hayrlısını eylesin kuzum

ben de incir ve havuç kürü yapıyorum bu ay inanmıyorum ama yapıyorum
Kuzum ilk önce soğan kürünü öneriyor saraçoğlu rahimi temizleyin sonra incir havuç kürü yapın diyor ben öyle yaptım ilk önce soğan kürü sonra incir havuç kürü yaptım o ay hamiş kaldım ama düşük oldu çok faydalı inşallah sende hamiş kalırsın hayrlısı ile

T

Batin ne zaman cnm seni de eklicem.
Kaç yaşındasin?
32 yaşındayım canım 1 mart batım ilk çocuğum olacak inşallah geç evlenenlerdenim 6 aylık evliyim hiç korunmadık Rabbim tez vakitte bana da isteyen bütün kardeşlerime de nasip etsin hayrlısı ile inşallah beklemek çok zor

Kızlar ben regl oldum maalesef Sabahtan beri ağrı çekiyorum hiç bu kadar çok ağrım ve sancım olmazdı hala geçmedi ağrıdan dayanamadım ağladım hatta. Bi sorun falan mı var acaba diye düşünüyorum 6 ay önce gitmiştim doktora bişeyin yok demişti ama bu kadar ağrı normal değildir diye düşünüyorum.akıl verin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…