2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar şimdi ben dün kanlı yumurtlama akıntısı yaşadım ya yani şimdi dün mü yumurtlamış oluyorum? Lütfen cevaaapppppp

Kızlar muska , büyü bu tur konular konuşulması yasak editorler görürse konum kapanabilir. Dikkatli olalım lutfen:)

Canm ben bile neler olduğunu bilmiyorum ki büyüye nazara elbetteki inanırım hamilelik için olani soylemedim ben zaten ama umarim bu yaptığım olurda bu ay kalırım çünkü ilaç falan kullanmayi düşünmüyorum bende de nazar göz vardı onun üstüne okudu üfledi dedi bisey kalmadı inşAllah kalırsin kim gittiyse hamilelik haberlerini vermiş kadın baya yaşlı biliyor yani hayirlisi ama

Canım daha bende duyamadım ve özele gidiyorum. Banada aynısını dedi haftaya cumartesi randevum var inşallah o zaman duyarız
Aynen canım o dediğin yerde zaten şişlik başlamış o kısım sert inmez gibime geliyor ama.karnımdaki şişkinlik yani şişkinlik olduğu belli oluyor karnımın

Yumurta çatlatmış olduğu için lekeler oluşmuş olabilir
Aynen canım çünkü ben dün ovulasyon testi yaptım leke ve kanamalı akıntıda sonrasında gelmişti ama test pozitif değildi ne çok silik ne çok koyu tam ortasıydı yani :) demek ki çatlamış dün geceyi değerlendirdik hakkımızda hayırlısı bakalım

İnşallah canım inşallah mayıs ayı bizim olur :)

Günaydın kızlar sabahtan beri ağlamaktan helak oldum. Hiçbirşey yiyemiyorum yiyememekten ağladım bi posta sonra bi postada bulantidan ağladım ardından gittim tartiya çıktım 2 kilodan fazla verdigimi görünce bi postada ona ağladım.. Nasıl olacak.bilmiyorum ilk 3 ay bebek benim.yediklerimden beslenmez mis. Ama her yerde de günde mutlaka 1 yumurta yiyin falan.yazıyor ben bırakın yemek yanından dahi geçemiyorum.ilk gebeligim diye mi böyle oldum bilmiyorum Bebegim beslenemeyecek diye ödüm kopuyor bi posta da ona ağlıyorum oturup..

Cnm.benim üzülme bunlar geçici. Ilerde hatirlayip guleceksin bu hallerine merak etme:) bende de bulantı oldu bende 2 kilodan fazla verdim. 12. Haftadan sonra yavaş yavaş toparlanacaksin senin yediklerinin bebeğe bi yararı yok suan kanindan besleniyor. Dünya da bi sürü kadın bulanti yaşıyor hiç bisey yiyemiyor ama bebisler gayet saglikli doğuyor merak etme içini ferak tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…