- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.021
Bi fijrim yok cnm ama olabilir:)Kızlar şimdi ben dün kanlı yumurtlama akıntısı yaşadım ya yani şimdi dün mü yumurtlamış oluyorum? Lütfen cevaaapppppp
Fikri olanları bekliyorum canım :) eğer öyleyse dün ilişki oldu bu sefer inşaAllah tutmuştur diye sevinicemde onun için soruyorum :)Bi fijrim yok cnm ama olabilir:)
Anladım zaten:))))))))))Fikri olanları bekliyorum canım :) eğer öyleyse dün ilişki oldu bu sefer inşaAllah tutmuştur diye sevinicemde onun için soruyorum :)
Canım sen yaşadığın için sana soruyorum bu kanamalı akıntı geldiği gün çatlamışmı oluyo?Herhangi bi ilaç kullanmıyorum normal dedi çünkü doktor
Canım sanada soruyım kanamalı yumurtlama akıntısı geldiği gün yumurtlama olmuş demek mi?Ovulasyon kanaması o yani yumurta atılırken bazen kan geliyor bende de oldu iki üç kere
Evet okudum canm hayırlısı olsun yaa bizim taziye var o yüzden giremiyorum pekDoğru cnm:) bende adet oldum haberin varmı bilmem bugün 2.gunum
Canm ben bile neler olduğunu bilmiyorum ki büyüye nazara elbetteki inanırım hamilelik için olani soylemedim ben zaten ama umarim bu yaptığım olurda bu ay kalırım çünkü ilaç falan kullanmayi düşünmüyorum bende de nazar göz vardı onun üstüne okudu üfledi dedi bisey kalmadı inşAllah kalırsin kim gittiyse hamilelik haberlerini vermiş kadın baya yaşlı biliyor yani hayirlisi amaCanım yazdıklarını pek anlamadım ama bana çok fena nazar değiyodu ve dış gebelik yaşadıktan sonra hocaya baktırdık nazar vücuduma işlemiş bel karın kasık bölgeme işlemiş ve bundan dolayı ben bunu yaşamışım ki evlendiğimden beri 1 senedir doğru düzgün gece uykularım yoktu sonra bana muska yaptırdık bide başka şeyler öylelikle rahatladım canım ben inanırım yani böyle şeyler dinimizde var Rabbim şifa versin
Tamam cnmEvet okudum canm hayırlısı olsun yaa bizim taziye var o yüzden giremiyorum pek
Canım daha bende duyamadım ve özele gidiyorum. Banada aynısını dedi haftaya cumartesi randevum var inşallah o zaman duyarızkizlar benimm bu hastaneden doktrlardan cektigim nedir yaa.. dun hastaneye gittim tahlil faln istedi yine. ultrasondan bakti. kese olusmus dedi. 14 mm dedi. kalp atisi icin erken dedi. 15 gun sonra gel kalp atisi dinleyelimm dedi. hamile arkadaslar siz dinlediniz dimi kalp atislarini.. aCaba devlet hastanesi diye mi boyle yapiyrlar. . haftaya ozel e gitmeyi dusunuyorummm.
Aynen canım o dediğin yerde zaten şişlik başlamış o kısım sert inmez gibime geliyor ama.karnımdaki şişkinlik yani şişkinlik olduğu belli oluyor karnımınIlk baş hani kasigim agriyor diyoruz ya pit pit atma oluyor. Işte ilk baş orası büyümeye başlıyor biraz göbek varsa çok tipsiz duruyor:) bende öyle olmuştu. 4 5 aylıkken buyumeye başlıyor onun oncesinde büyüme olmaz canlar
Bende olduğunda ovulasyon testin çift cizgiyfi yani henüz yumurtam catlamamistiCanım sanada soruyım kanamalı yumurtlama akıntısı geldiği gün yumurtlama olmuş demek mi?
Evet evet bak doktorda aynı şeyi söylemiş sana :) herşey normalse içimizi rahat tutalım elbet bi gün gelir bebişlerimizAnladım tamam canım ama bu iyi bişey dimi :)
Yumurta çatlatmış olduğu için lekeler oluşmuş olabilirCanım sen yaşadığın için sana soruyorum bu kanamalı akıntı geldiği gün çatlamışmı oluyo?
Benim o kadar koyu değildi sanırım çatlamıştı ve dün geceyi değerlendirdik bakalım hayırlısı artıkBende olduğunda ovulasyon testin çift cizgiyfi yani henüz yumurtam catlamamisti
Aynen canım çünkü ben dün ovulasyon testi yaptım leke ve kanamalı akıntıda sonrasında gelmişti ama test pozitif değildi ne çok silik ne çok koyu tam ortasıydı yani :) demek ki çatlamış dün geceyi değerlendirdik hakkımızda hayırlısı bakalımYumurta çatlatmış olduğu için lekeler oluşmuş olabilir
İnşallah canım inşallah mayıs ayı bizim olur :)Aynen canım çünkü ben dün ovulasyon testi yaptım leke ve kanamalı akıntıda sonrasında gelmişti ama test pozitif değildi ne çok silik ne çok koyu tam ortasıydı yani :) demek ki çatlamış dün geceyi değerlendirdik hakkımızda hayırlısı bakalım
Günaydın kızlar sabahtan beri ağlamaktan helak oldum. Hiçbirşey yiyemiyorum yiyememekten ağladım bi posta sonra bi postada bulantidan ağladım ardından gittim tartiya çıktım 2 kilodan fazla verdigimi görünce bi postada ona ağladım.. Nasıl olacak.bilmiyorum ilk 3 ay bebek benim.yediklerimden beslenmez mis. Ama her yerde de günde mutlaka 1 yumurta yiyin falan.yazıyor ben bırakın yemek yanından dahi geçemiyorum.ilk gebeligim diye mi böyle oldum bilmiyorum Bebegim beslenemeyecek diye ödüm kopuyor bi posta da ona ağlıyorum oturup..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?