2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

İnşallah sağlıklı olur canım ya içimi rahatlatiyorsunuz siz çok sagolun ben 2 bucuk kilo verdigimi gorunce çok.uzuldum daha 7.haftada

İnşallah sağlıklı olur canım ya içimi rahatlatiyorsunuz siz çok sagolun ben 2 bucuk kilo verdigimi gorunce çok.uzuldum daha 7.haftada
Çok normal cnm. Kaç kilosun? Herkes hamilelik döneminde ilk önce verip sonra alıyor. Bence gayet normal çünkü hamile kalır kalmaz kilo almaya baslarsak oooooo 20 kilo alırız rabbim Herseyi bi dengeye koymuş.

Çok normal cnm. Kaç kilosun? Herkes hamilelik döneminde ilk önce verip sonra alıyor. Bence gayet normal çünkü hamile kalır kalmaz kilo almaya baslarsak oooooo 20 kilo alırız rabbim Herseyi bi dengeye koymuş.
İlk hamile kaldigimda 66ydı şimdi 63.5 canım inşallah düzelir en.kısa zamanda bu durum

Canlarım bu sabah 4'de ovulasyon testi yaptım ve pozitifi yakaladım demek ki kanamalı akıntıdan sonra daha yumurtam çatlamamış ve anında koyulaştı ki çok sıvı tüketmeme rağmen afedersiniz idrarım bile o kadar azdı ki ümitsiz yaptım ama anında koyulaştı bugünü değerlendirdik ama çarşambaya kadar boş geçmesin diyorum :)) sizce ne yapmalıyım ??

Bence bol bol değerlendirin canım bu haftayı komple

Bend
Canım bende öyle düşündüm bakalım hayırlısı artık sadece kafamı karıştıran şu şimdi ben bu sabah pozitifi yakaladım ya bu yumurta 24-36 saat içinde çatlıycak demek mi??
bende bunu merak ediyorum iki kırmızıyı yakalayınca çatlamış mı oluyor yoksa iki kırmızıyı yakaladıktan 24-36 saat sonra mı çatlıyor

Canım bende öyle düşündüm bakalım hayırlısı artık sadece kafamı karıştıran şu şimdi ben bu sabah pozitifi yakaladım ya bu yumurta 24-36 saat içinde çatlıycak demek mi??
Evet canım 24-36 saat içerisinde çatlayacak yumurtan bu süre içerisinde içeride sperm olmasi önemli siz.bugünü güzelce değerlendirin benim.gebe kalmam.muhtemelen bu çizgi böyle olduğu gün gerçekleşmiştir çizgi tam böyle seninki gibiyken iliski oldu mesela ondan sonrada uzun bir süre ilişki olmamıştı ben memlekete gittigim için.yani sen bugünü yarını obur günü degerlendir

Anladım canım sabah 4'te test böyleydi biz bugünü değerlendirdik Allah izin verirse akşamda olur çarşambaya kadar durmak yok :)) zaten vücut ısımda artış oldu hani diyolar ya vücut ısısında artış olunca yumurtlama olmuş demektir diye bence alakası yok yani çünkü ben pozitifi göreli daha 12 saat olduğu halde sabahtan beri resmen yanıyorum bence yumurtlama olduktan sonra vucüt ısısı düşüyo canım tecrübeyle sabitlenmiştir :))

Aynen cnm o güne kadar değerlendir bence haydi bakalim:))

Canım merhaba yazdıklarını yeni okudum. Benimde geçen aylarda oldu yum.kanaması hemen doktora gittim. 3 güne yumurtan çatlıcak demişti. Seninde yarın falan çatlar sanırım. Tavsiyem şu 2 gün hiç stres yapma rahat ol. Ben bu ay sıfır stres yaptım cok şükür oldu vede öyle saatlerce yatmadmı. Taş çatlasa 20 dk anca. Olcak oldumu oluyo. Ondan sıfır stres ve bol DUA :)

Canımmmmmm sakın ağlama bak kızıyorum ya dur daha. Geçicek bu bulantıların birkaçaya. 4 ile 7.aylar arası gebeliğin balayı dönemi en rahat dönemi oluyomuş zaten 3.aydan sonra senden beslenmeye başlıcak. Birde bi yanlış var sen hamilesin çok çok ye diye. Bunu çok araştırdım ve tvlerden duydum. Almamız gereken sadece 600 kalori fazla almamız gerekiyo. O da biraz köfte 1 kase yoğurt salata. Buna denk geliyo. Yenilen çikolatanın kızartmanın bebeğe pek faydası yok zaten. Önemli olan kalsiyumlu vitaminli şeyler yemek süt yoğurt peynir gibi. Zaten ileriki aylarda doktorlar vitamiin balık hapı tarzı şeylerde veriyomuş. Sen rahat ol. Sütünü iç hergün ben içemiyorum onun yerine yoğurt yiyorum. Hurma ye Allahın izniyle doğar annesi

Aynen canım yok stres falan yapmıyorum kafamda netleştirdim pozitiften öncede kaçamak oldu pozitifi görüncede işte çarşambaya kadar bakalım hayırlısı Rabbimden artık tamamen ona teslimim bide dediğin gibi saatlerce yatmanında bi anlamı yokta işte biz kendimizce bişey yaptığımızı sanıyorum halbu ki Rabbim sadece ol desin olsun bugünkü kaçamakta bende o kadar süre yattım toplasan 15-20 dkka anca bakalım canım ya ama ben bu ay daha adetliyken bile ben bu ay hamile kalıcam hissine kapıldım bilmiyorum ama bu hissi bana yaşatanda Rabbim heycanlıyım yani kendi kendime diyorum ki adet tarihim gelsede aşkıma sürpriz haberi versem bu zamana kadar böyle şeyler hissetmemiştim dış gebeliğimde hariç :)) inşaAllah hamile kalırım bu ay

Çok sağol canım benim inan kaşarlı domatesli tost ve mercimek çorbasıyla beslenir oldum onlarida zor bela yiyorum yani.. Yoğurt konusunu nasıl yapıyorsun canım sen hazır yogurtmu yiyorsun yoksa kendi yaptığın mi. Ben buradan süt alıp kendim yapıp yiyeyim diyorum ama süte ne kadar güvenebilirim bilmiyorum pis midir temiz midir. Çünkü kendi memleketim olmadığı için kimin sütü iyidir temizdir bilmiyorum . Süt bende icemedigim.için yoğurt tek çare

Canım bizim burda bi markette köydeen gtnlük süt geliyo ordan alıp evde yapıyorum komşularından mutlaka alan vardır sor mutlakaa. Mercimek yiyosan süpeer. İçinde en çok folik asit bulunan şeymiiiş. Kase kase yoğurt ye.

Tamam canım olmazsa eşim köy okulunda öğretmen ordan süt getirsin evde suzdurup öyle kaynatırım sağol yardımların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…