2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

İnşallah canım Allahım en hayırlı zamanda vericek için rahat olsun. Hüsrana uğradığım aylar hep benden kötü durumda olanları 5 10 sene yada hiç çocuğu olmayanları düşünürdüm. Bu halime şükrederdim. RABBİM isteyen herkese versin inşallaah

Yok canım o ay değil.geçen aydı sanırsam. O ay olmadı bu ay olduuu
Anladım canım hayırlısı olsun yani bende öyle benden kötü durumda olan insanları akşıma getiriyorum tevekkülü elden bırakmamak lazım bende öyle yapmaya çalışıyorum dua etmekten başka çaremiz yok ondanda vazgeçmiyorum canım bakalım Rabbim tez zamanda versin inşaAllah

bende hic yiyemiyorumm canimm. cok kotuyumm. zayflamadimm ama yemk hic yemiyrum inan ki. ama arkadaslari da dedigi gibii bugunler gecici. raht oll

KizLar benim ilk hamileligimin baslangiclari mide bulantilariyla gecti bisey yiyemedim. 5 aylik olduktan sonra da mide yanmalari başladı inanın her akşam yedigimi kusuyordum. Eğer kusamazsam o gece uyuyamiyordum midem deliniyordu yanmadan sadece kahvaltilarla durdum doğurana kadar. Ama.doktorum bebegimin gelisiminin hep 2 hafta önden gittiğini söyledi. Gelisimi çok çok iyiydi. Erken doğum yaptım ama yinede saglikli bebegim oldu. Benim tanidigim arkadaş bebegine yarasin diye ne bulduysa yedi ne bulduysa yedi fayda saglasin diye bebek saglikliydi ama arkadaşım 35 kilo aldı. Demem o ki kimine çok yese de yaramayabiliyor. Kimi de benim gibi yiyemese de bebegin gelisimi iyi oluyor. Bu bizim elimizde olan bisey degil ama dikkkat etmejte fayda var tabi.

Canım benim hergun hurma ye tüm vücudun ihtiyacıni karşılıyor inşallah bebeğin beslenecek büyüyüp büyüyüp kucağına nasıp olur inşallah 1-3-5 günde kactane yersen busayilarda ye 7 böyle ye ceviz ye bebeğinin daha çabuk gelişir

Merhaba kızlar bayadır yazamıyodum dr gidip gelmekten bebeğim gelişemediğinden dolayı dr gebeliğe sonlardırmamız gerektigini söyledi kalp atımı durmuş o nedenle 2 gün önce kürtaj oldum çok üzgünüm dualarınızı bekliyorum

Ceviz yiyorum canım hurmada yiyeyim o zaman teşekkür ederim

Canım çok uzuldum çok geçmiş olsun hayırlısı buymuş diye düşün her zaman

Cnm bizde senden haber bekliyorduk. Çok çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin hayırlısı olsun uzulme

Günaydın canım.şimdilik iyiyim başlamadı henüz bulantılar bekliyorum :) tam 5 hafta sonra gördüm canım 5+3 tüm sanırım gördüğümde
Yani canıl tam olarak adet gününden ne kadar zaman geçmişti. Benim geç yumurtlama oldğu için ondan sordum. 6 haftalık görünüyorum ama daha adet günümden 1 hafta geçti. Bu cuma gitsem görünürmü acaba kesee

Son adetim 15 martta oldu canım yumurtlamam 29 mart keseyi görmem 22 nisan . görebilirsin belki canım.keseyi kalp atışını duyamayabilirsin bende henüz duyamadım cumartesi gidecegim inşallah duymak için. Sende cuma bi git baksın doktor muayene ol görürsün bence inşallah yani

Çok sağol canım ya cevabın içiin inşallah bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…