- 18 Mayıs 2015
- 1.637
- 1.952
- 133
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.061
Aynen canım yok stres falan yapmıyorum kafamda netleştirdim pozitiften öncede kaçamak oldu pozitifi görüncede işte çarşambaya kadar bakalım hayırlısı Rabbimden artık tamamen ona teslimim bide dediğin gibi saatlerce yatmanında bi anlamı yokta işte biz kendimizce bişey yaptığımızı sanıyorum halbu ki Rabbim sadece ol desin olsun bugünkü kaçamakta bende o kadar süre yattım toplasan 15-20 dkka anca bakalım canım ya ama ben bu ay daha adetliyken bile ben bu ay hamile kalıcam hissine kapıldım bilmiyorum ama bu hissi bana yaşatanda Rabbim heycanlıyım yani kendi kendime diyorum ki adet tarihim gelsede aşkıma sürpriz haberi versem bu zamana kadar böyle şeyler hissetmemiştim dış gebeliğimde hariç :)) inşaAllah hamile kalırım bu ay
Anladım canım hayırlısı olsun yani bende öyle benden kötü durumda olan insanları akşıma getiriyorum tevekkülü elden bırakmamak lazım bende öyle yapmaya çalışıyorum dua etmekten başka çaremiz yok ondanda vazgeçmiyorum canım bakalım Rabbim tez zamanda versin inşaAllahYok canım o ay değil.geçen aydı sanırsam. O ay olmadı bu ay olduuu
bende hic yiyemiyorumm canimm. cok kotuyumm. zayflamadimm ama yemk hic yemiyrum inan ki. ama arkadaslari da dedigi gibii bugunler gecici. raht ollGünaydın kızlar sabahtan beri ağlamaktan helak oldum. Hiçbirşey yiyemiyorum yiyememekten ağladım bi posta sonra bi postada bulantidan ağladım ardından gittim tartiya çıktım 2 kilodan fazla verdigimi görünce bi postada ona ağladım.. Nasıl olacak.bilmiyorum ilk 3 ay bebek benim.yediklerimden beslenmez mis. Ama her yerde de günde mutlaka 1 yumurta yiyin falan.yazıyor ben bırakın yemek yanından dahi geçemiyorum.ilk gebeligim diye mi böyle oldum bilmiyorum Bebegim beslenemeyecek diye ödüm kopuyor bi posta da ona ağlıyorum oturup..
İnşallah geçer canım çok yemek.yiyormusum.gibi şimdi birde cırcır oldum bakalım ne olacakbende hic yiyemiyorumm canimm. cok kotuyumm. zayflamadimm ama yemk hic yemiyrum inan ki. ama arkadaslari da dedigi gibii bugunler gecici. raht oll
Canım benim hergun hurma ye tüm vücudun ihtiyacıni karşılıyor inşallah bebeğin beslenecek büyüyüp büyüyüp kucağına nasıp olur inşallah 1-3-5 günde kactane yersen busayilarda ye 7 böyle ye ceviz ye bebeğinin daha çabuk gelişirGünaydın kızlar sabahtan beri ağlamaktan helak oldum. Hiçbirşey yiyemiyorum yiyememekten ağladım bi posta sonra bi postada bulantidan ağladım ardından gittim tartiya çıktım 2 kilodan fazla verdigimi görünce bi postada ona ağladım.. Nasıl olacak.bilmiyorum ilk 3 ay bebek benim.yediklerimden beslenmez mis. Ama her yerde de günde mutlaka 1 yumurta yiyin falan.yazıyor ben bırakın yemek yanından dahi geçemiyorum.ilk gebeligim diye mi böyle oldum bilmiyorum Bebegim beslenemeyecek diye ödüm kopuyor bi posta da ona ağlıyorum oturup..
Senin bat ne zaman? Test yapcanmi?
Ceviz yiyorum canım hurmada yiyeyim o zaman teşekkür ederimCanım benim hergun hurma ye tüm vücudun ihtiyacıni karşılıyor inşallah bebeğin beslenecek büyüyüp büyüyüp kucağına nasıp olur inşallah 1-3-5 günde kactane yersen busayilarda ye 7 böyle ye ceviz ye bebeğinin daha çabuk gelişir
Canım çok uzuldum çok geçmiş olsunMerhaba kızlar bayadır yazamıyodum dr gidip gelmekten bebeğim gelişemediğinden dolayı dr gebeliğe sonlardırmamız gerektigini söyledi kalp atımı durmuş o nedenle 2 gün önce kürtaj oldum çok üzgünüm dualarınızı bekliyorum
Evet cnm hayirlisi olsun gerçektenbenim bat 3 gün sonra
klasik adet belirtilerimi yasiyorum hic bi degisik baska belirti yok .o yuzden kesin eminim hasta olcam test yapmicam
hayirlisini diliyorum Rabbimden...
Cnm bizde senden haber bekliyorduk. Çok çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin hayırlısı olsun uzulmeMerhaba kızlar bayadır yazamıyodum dr gidip gelmekten bebeğim gelişemediğinden dolayı dr gebeliğe sonlardırmamız gerektigini söyledi kalp atımı durmuş o nedenle 2 gün önce kürtaj oldum çok üzgünüm dualarınızı bekliyorum
Canmmm nasılsın. Bişey sorcam. Sen keseyi adetinden kaç hafta sonra gördünCeviz yiyorum canım hurmada yiyeyim o zaman teşekkür ederim
Canım çok uzuldum çok geçmiş olsunhayırlısı buymuş diye düşün her zaman
Günaydın canım.şimdilik iyiyim başlamadı henüz bulantılar bekliyorum :) tam 5 hafta sonra gördüm canım 5+3 tüm sanırım gördüğümdeCanmmm nasılsın. Bişey sorcam. Sen keseyi adetinden kaç hafta sonra gördün
Yani canıl tam olarak adet gününden ne kadar zaman geçmişti. Benim geç yumurtlama oldğu için ondan sordum. 6 haftalık görünüyorum ama daha adet günümden 1 hafta geçti. Bu cuma gitsem görünürmü acaba keseeGünaydın canım.şimdilik iyiyim başlamadı henüz bulantılar bekliyorum :) tam 5 hafta sonra gördüm canım 5+3 tüm sanırım gördüğümde
Son adetim 15 martta oldu canım yumurtlamam 29 mart keseyi görmem 22 nisan . görebilirsin belki canım.keseyi kalp atışını duyamayabilirsin bende henüz duyamadım cumartesi gidecegim inşallah duymak için. Sende cuma bi git baksın doktor muayene ol görürsün bence inşallah yaniYani canıl tam olarak adet gününden ne kadar zaman geçmişti. Benim geç yumurtlama oldğu için ondan sordum. 6 haftalık görünüyorum ama daha adet günümden 1 hafta geçti. Bu cuma gitsem görünürmü acaba kesee
Çok sağol canım ya cevabın içiin inşallah bakalımmSon adetim 15 martta oldu canım yumurtlamam 29 mart keseyi görmem 22 nisan . görebilirsin belki canım.keseyi kalp atışını duyamayabilirsin bende henüz duyamadım cumartesi gidecegim inşallah duymak için. Sende cuma bi git baksın doktor muayene ol görürsün bence inşallah yani
Sağol canım bende cuma gidicem 12 gün geçmiş olcak nerdeyse 2 hafta sayılıırBen 5 haftalıkken. Görmüştüm adet tarihinden
2 hafta sonra yani
Muhtemelen görürsün ben 5 haftada keseyi 6.haftada kalp atışını duymuştumSağol canım bende cuma gidicem 12 gün geçmiş olcak nerdeyse 2 hafta sayılıır
Aynen inşallah bakalım .doktor büyük ihtimal son adet tarihimi 1 hafta ileri atcak. Geç yumurtlamalarda bu şekilde yapılıyomuş. İnşallah görünürMuhtemelen görürsün ben 5 haftada keseyi 6.haftada kalp atışını duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?