2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Aa bende baslican

Canm adetin gecikmiş miydi acaba kimyasal gebelik geçirmiş olabilir misin? Benim öyle olmuştu da

Amin cnm insallh

Doktora gitmedinmi cnm.neren ağrıyor?

kimyasal geçirince agrılı mı oluyor? Benim de çok ağrım oluyor
Yok Canm benim hep aşırı ağrılı olur kendimi bildim bileli ama kimyasal düşük yaşadığımda daga da çok Ağrı'm oldu Dr a yalvarmıştım iğne atsın diye yoksa her ay kimyasal olcak değil ama gecikme ve belirtiler vardıysa bi ihtimal olabilir diye düşündüm

benimde aşırı ağrılı olur ilk oldugum gündem beri asla agrı kesici içmeden duramazdım ama korunmayı bıraktıgımdan beri daha agrılı sanki( özellikle geçen ay aynen bende iğne vurdurdum(

kimyasal geçirince agrılı mı oluyor? Benim de çok ağrım oluyor
Geçen ay yaşadım belim sırtıma kadar ağrıdı canım kanamam her zamankinden daha yoğun ve çoktu herkeste aynı olmaya bilir bir çok kadın kimyasal düşük yaptığının farkına varmıyor adet geçikmesi sanıyor

Bu fikrim yok cnm internetten arastirsna

Araştırdım cnm yaa ama her yerde adet sıklığına ve gününe göre değişik şeyler yazıyor canımı sıktı bu durum çünkü artık çevremdeki insanlar psikolojimi bozuyor 8 sene ara verdik diye yok niye artık olmuyor yok kurudun mu acaba falan da filan sinirlerim bozuluyo

benimde aşırı ağrılı olur ilk oldugum gündem beri asla agrı kesici içmeden duramazdım ama korunmayı bıraktıgımdan beri daha agrılı sanki( özellikle geçen ay aynen bende iğne vurdurdum(
Aynı durumdayız ağrı bütün hayatımı mahvediyor ilaç içmesem karnımı kesesin gelir yani katlanılmayan ve ağrı kesici içmeden geçmeyen bi ağrı benim korunmakla bi fark olmadı ilk olduğumdan beri ağrılı evlenince geçer dedim hiç geçmedi valla senin bat Me Zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…