- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.121
Sengul benim:)Ya kızlar hadi benim adım direk belli oluyorda ben sizin isimlerinizi de öğrenmek isterim
Amin ablacim cumlemizeMaşallah Allah bağışlasın rabbim
İkinciyide kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bu fikrim yok cnm internetten arastirsnaKızlar bilgisi olan yok mu yaa çok cnm sıkıldı 11 mm kalın mı gerçekten bugün adetimin 18 günü
Aa bende baslicanKizlarrr burda bi arkadaş yazmış adacayinin hamile kalmayı kolaylaştırdığını internetten araştırdım gerçekten adaçayı içmeye baslayipta o ay hamile kalan sayısı gerçekten fazla hem de adet duzensizligini falan da dengeliyomus bi denemek lazım bakalım ben bu akşam başlıyorum içmeye
Tekrar memnun oldum canımSengul benim:)
Canm adetin gecikmiş miydi acaba kimyasal gebelik geçirmiş olabilir misin? Benim öyle olmuştu daKızlar ben regl oldum maalesefSabahtan beri ağrı çekiyorum hiç bu kadar çok ağrım ve sancım olmazdı hala geçmedi ağrıdan dayanamadım ağladım hatta. Bi sorun falan mı var acaba diye düşünüyorum 6 ay önce gitmiştim doktora bişeyin yok demişti ama bu kadar ağrı normal değildir diye düşünüyorum.akıl verin :/
Amin cnm insallh32 yaşındayım canım 1 mart batım ilk çocuğum olacak inşallah geç evlenenlerdenim 6 aylık evliyim hiç korunmadık Rabbim tez vakitte bana da isteyen bütün kardeşlerime de nasip etsin hayrlısı ile inşallah beklemek çok zor
Hosgeldin aramiza:)Merhaba arkadaşlar, bende geldim umut marttan bat 16 mart
kimyasal geçirince agrılı mı oluyor? Benim de çok ağrım oluyorCanm adetin gecikmiş miydi acaba kimyasal gebelik geçirmiş olabilir misin? Benim öyle olmuştu da
Hoşbulduk bu ay hepimize Uğur getirsin inşallahHosgeldin aramiza:)
Doktora gitmedinmi cnm.neren ağrıyor?Kızlar ben regl oldum maalesefSabahtan beri ağrı çekiyorum hiç bu kadar çok ağrım ve sancım olmazdı hala geçmedi ağrıdan dayanamadım ağladım hatta. Bi sorun falan mı var acaba diye düşünüyorum 6 ay önce gitmiştim doktora bişeyin yok demişti ama bu kadar ağrı normal değildir diye düşünüyorum.akıl verin :/
Yok Canm benim hep aşırı ağrılı olur kendimi bildim bileli ama kimyasal düşük yaşadığımda daga da çok Ağrı'm oldu Dr a yalvarmıştım iğne atsın diyekimyasal geçirince agrılı mı oluyor? Benim de çok ağrım oluyor
benimde aşırı ağrılı olur ilk oldugum gündem beri asla agrı kesici içmeden duramazdım ama korunmayı bıraktıgımdan beri daha agrılı sankiYok Canm benim hep aşırı ağrılı olur kendimi bildim bileli ama kimyasal düşük yaşadığımda daga da çok Ağrı'm oldu Dr a yalvarmıştım iğne atsın diyeyoksa her ay kimyasal olcak değil ama gecikme ve belirtiler vardıysa bi ihtimal olabilir diye düşündüm
Geçen ay yaşadım belim sırtıma kadar ağrıdı canım kanamam her zamankinden daha yoğun ve çoktu herkeste aynı olmaya bilir bir çok kadın kimyasal düşük yaptığının farkına varmıyor adet geçikmesi sanıyorkimyasal geçirince agrılı mı oluyor? Benim de çok ağrım oluyor
Batlarimiz birer gün arayla benim de 2 mart :)Benim de 1 mart mervebil belirti var mi sende hic :)
Bu fikrim yok cnm internetten arastirsna
Basla tabi cnm ama hamilelikte adaçayı içmek düşüğe sebep olabiliyomus o yüzden adet başlangıcından yumurtlama gününe kadar içilmesi gerekiyomus bilgin olsun cnm..Aa bende baslican
Aynı durumdayız ağrı bütün hayatımı mahvediyor ilaç içmesem karnımı kesesin gelir yani katlanılmayan ve ağrı kesici içmeden geçmeyen bi ağrı benim korunmakla bi fark olmadı ilk olduğumdan beri ağrılı evlenince geçer dedim hiç geçmedi vallabenimde aşırı ağrılı olur ilk oldugum gündem beri asla agrı kesici içmeden duramazdım ama korunmayı bıraktıgımdan beri daha agrılı sanki( özellikle geçen ay aynen bende iğne vurdurdum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?