- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.261
2 mayısta geldiler sağolsunlar diğer arkadaşlardan güzel haberler bekliyorum
oldum malesef daha demin cnm
Inşallah cnm..yeni batın nedir?Ben 1 mayısta adet oldum bile :) inşAllah bekleyenler olmaz da hamiledirler
dogru diyosun cnm zaten uyunuuyo o gobekle hamileyken alisiyo insan ama gercekten Annelik cok kutsal biseymis ...ahh canimm rabbim herseyi oyle bir duzenle yaratiyorki. hamileligin son zamnkarinda zaten uyuyamiyrsun ya bunlar hep bebek gelince cekilecek olan uykusuzliga hazrlik. hersey ucgudusel kusursuz bir duzenle ilerliyor ki. insan kndine bile inanamiyor. bu kadar dayanikli miydim diyordum bn hep kndimee. benim kizim kolikti.dayansmadigim tek sey o oyle kivranip moratircasiya kadar aglarknki haliydii. bnde oturup agliyordumm. ama herseyee dayaniyor insann emin ol.
cnm araniz duzelir insallah oyle demeTurkuazKrampon cnm ben hic iyi deilim esimle tartisma falan yasadik beni cikart listeden olur mu ben artik bebek istemiyom yani
Merak etme cnm her şey gönlünce olur inşallah. Annelik içgüdüsel bisey. Hamilelikle doğum yapıp kucagina aldığın zamanda bambaşka bi duygu ikiside. Eline aldığın zaman öpüp kolladigin zaman. Doğurduğun, suyunu verdiğin, altını temizledigin zaman uykusuz kaldigin onunla uyuyup onunla uyandigin hasta olduğunda baş ucunda beklediğini, 2 kere oksurse içinin ciz ettiğin, hasta oldugunda bas ucundan ayrilmadigin, iyilessin diye dualar ettigin işte bunlar annelik... Hamilelikte bambaşka oluyor. Eline alınca kokusunu duyunca bambaşka. Tirnaginin bi zerresine saçının bir teline hele bi zarar gelsin dünyayı yerinden oynatirsin. Çok dua ediyorum rabbim hepinize yaşatsin bu duyguyu sonra da bana..masallah mutlulugunhz daim olsun cnm
sendeki ikinci bebek istegini de alkisliyorum.ben heralde bu kadar isteyemem ikinciyi diye dusunuyorum 3 yaşinda bi cocugum olsa heralde ertelerdim hatta oatemezdim belki mecburoyetten kardrs olsun diye iaterdim
hatta esim insallah 4 5 tane olur diyo bende aman aman diyorum hem ben bakamam hetalde ikinciye hem de maddi gucumuz yetmez
cocuk tabi ki cok istiyorum hevesleniyorum ama hersey gulluk gulistanlik olmicak biliyorum sosyal medyada goruyorum bazen cok uzuluyorum bizim de ortamizda bi bebek olsaydi keske de tam aile olabilseydik diyorum.cunku sanki esim bana daha cok baglancak gibi geliyo nedense cocuklari cok sevdigi icin heralde
zaten hasta oldum
yani nedense hamile olsaydim sevinirdim sevinmezmiydim yasamadigim icin bilemitorum ama dun bile korktum acaba dedim hamileysem bakabilcemmi diye suphe ettik kendimden
bugun de hasta oldum malesef uzuldum o kadar bosuna dusundun yine dedim kendime
cok arada hissediyorum kendimi
ama cidden keske evlenip 5 6 ay sonra cocuk calismasi yapsaydik cok pismanim ciddi ciddi calisiyim biraz nasilsa olur cocuk dedim iatemedim.ama ne oldu isten ciktim kpss calisiyorum.biz de evleneli 2 yil oldu ve 26 yasindayim gec kalmak istemiyorum daha fazla
Inşallah güzel haberler alırız. Yeni bat nedir cnm?2 mayısta geldiler sağolsunlar diğer arkadaşlardan güzel haberler bekliyorum
TurkuazKrampon cnm ben hic iyi deilim esimle tartisma falan yasadik beni cikart listeden olur mu ben artik bebek istemiyom yani
1 haziranInşallah cnm..yeni batın nedir?
Bu bebek isi bizi geriyo cnm dr gittigimiz gunlerden beri surekli tartisma icindeyiz bir suru ilac kullaniyom onun yapmasi gereken cok basit bi islem yani ben olanca ilac igne kullaniyom sebebi bile belli olmadan tartismalar buyuyup gidiyoNoldu cnm ya.neden tartistin bi sakın ol
Ben takip etmiyorum katılmadım da hiç cok iddialı olmaz lazım :)bem serbetli tatlı konusunda iddialıyım ama. Pilavı sade yaparım güzel olur ama elalem perdd pilavı kuşüzümlü falan yapar benım ki sonük kalır onların yanındaKızlar bu sitenin yemeek yarışması oluyor her ay farklı bi kategori bu Ay pilav kategorisi. 1.olana çok güzel hediyeler veriyorlar. Haberiniz var mi bilmiyorum . Katılmak isterseniz katilin heyecanlı oluyor beklemek hem de rekabet artar ne dersiniz?:)))
Olsun cnm perde pilavini 2 kişi yapmış zaten güzel görünüyor:) heyecanlı oluyor serbetli tatlılar yapıldı bi ara ben katılmamıştım onaBen takip etmiyorum katılmadım da hiç cok iddialı olmaz lazım :)bem serbetli tatlı konusunda iddialıyım ama. Pilavı sade yaparım güzel olur ama elalem perdd pilavı kuşüzümlü falan yapar benım ki sonük kalır onların yanında
Tm cnm sen biraz kafani dinle ne diyim bilemedimBu bebek isi bizi geriyo cnm dr gittigimiz gunlerden beri surekli tartisma icindeyiz bir suru ilac kullaniyom onun yapmasi gereken cok basit bi islem yani ben olanca ilac igne kullaniyom sebebi bile belli olmadan tartismalar buyuyup gidiyo
Ben tatlı olunca katılayım :)Olsun cnm perde pilavini 2 kişi yapmış zaten güzel görünüyor:) heyecanlı oluyor serbetli tatlılar yapıldı bi ara ben katılmamıştım ona
Tm cnm inşallah başarılı olursun:)Ben tatlı olunca katılayım :)
İnşAllah. Birinci ne zaman seciliyor :) kim belirliyor birinci olanıTm cnm inşallah başarılı olursun:)
Üyeler belirliyor cnm yani bizler. Katilim 1 mayısta basladi 22 mayısa kadar katilim var 23 mayıstan itibaren 1 haftada oylamalar yapiliyor sonra 1.belli oluyorİnşAllah. Birinci ne zaman seciliyor :) kim belirliyor birinci olanı
Üyeler belirliyor cnm yani bizler. Katilim 1 mayısta basladi 22 mayısa kadar katilim var 23 mayıstan itibaren 1 haftada oylamalar yapiliyor sonra 1.belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?