2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

dogru diyosun cnm zaten uyunuuyo o gobekle hamileyken alisiyo insan ama gercekten Annelik cok kutsal biseymis ...
annemin kiymetini daha daha daha iyi anliyorum..

Merak etme cnm her şey gönlünce olur inşallah. Annelik içgüdüsel bisey. Hamilelikle doğum yapıp kucagina aldığın zamanda bambaşka bi duygu ikiside. Eline aldığın zaman öpüp kolladigin zaman. Doğurduğun, suyunu verdiğin, altını temizledigin zaman uykusuz kaldigin onunla uyuyup onunla uyandigin hasta olduğunda baş ucunda beklediğini, 2 kere oksurse içinin ciz ettiğin, hasta oldugunda bas ucundan ayrilmadigin, iyilessin diye dualar ettigin işte bunlar annelik... Hamilelikte bambaşka oluyor. Eline alınca kokusunu duyunca bambaşka. Tirnaginin bi zerresine saçının bir teline hele bi zarar gelsin dünyayı yerinden oynatirsin. Çok dua ediyorum rabbim hepinize yaşatsin bu duyguyu sonra da bana..

Bana kalsa 4 çocuk istiyorum ama eşim 2 tabi hayırlısı allah'tan.. şimdi ikiz istiyorum nasip kısmet her şey elbet zamanı var beklemekten başka sabretmekten başka çare yok. Rabbim bana guc kuvvet versin yeterki 4 çocuğa da bakarım 5 cocuga da
..

Kızlar bu sitenin yemeek yarışması oluyor her ay farklı bi kategori bu Ay pilav kategorisi. 1.olana çok güzel hediyeler veriyorlar. Haberiniz var mi bilmiyorum . Katılmak isterseniz katilin heyecanlı oluyor beklemek hem de rekabet artar ne dersiniz?:)))

Noldu cnm ya.neden tartistin bi sakın ol
Bu bebek isi bizi geriyo cnm dr gittigimiz gunlerden beri surekli tartisma icindeyiz bir suru ilac kullaniyom onun yapmasi gereken cok basit bi islem yani ben olanca ilac igne kullaniyom sebebi bile belli olmadan tartismalar buyuyup gidiyo

Ben takip etmiyorum katılmadım da hiç cok iddialı olmaz lazım :)bem serbetli tatlı konusunda iddialıyım ama. Pilavı sade yaparım güzel olur ama elalem perdd pilavı kuşüzümlü falan yapar benım ki sonük kalır onların yanında

Olsun cnm perde pilavini 2 kişi yapmış zaten güzel görünüyor:) heyecanlı oluyor serbetli tatlılar yapıldı bi ara ben katılmamıştım ona

Bu bebek isi bizi geriyo cnm dr gittigimiz gunlerden beri surekli tartisma icindeyiz bir suru ilac kullaniyom onun yapmasi gereken cok basit bi islem yani ben olanca ilac igne kullaniyom sebebi bile belli olmadan tartismalar buyuyup gidiyo
Tm cnm sen biraz kafani dinle ne diyim bilemedim uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…