- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.281
1.60 cnm:) oylecene kaldım ah bi verebilsemGüzelmiş :) boyun kaçta 53 kilo olmaya calısıyorsun :)
1.60 cnm:) oylecene kaldım ah bi verebilsem
Uzulme lutfen kuzum herkes birseyle sinaniyor bizimde sinavimiz buymus sabirli ve inancli olmak zorundayiz dua etmekten baska birsey gelmiyor elimizden ne yapalim yalniz degilsin bizim gibi olanlarin sayisi cok rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinbendr bazen oyle dusunuorum cnm hatta ilgi alaka konusunda cok mu ileri giderim yoksa bikarmiyim rahata aliskin oldugum icin
evlenip 5 6 ay sonra bebegim olsaydi keske diyorum simdi alisma surecim olmadan o heyecanla yeni evlilivin tadini cikara cikara bakardim.ama simdi evlilikte de heyecan bitti tek eksik bebek esim de bende rahata alistik korkuyorum acikcasi
ama korkmaya da gerek kalmadi malesef adet oldum malesef cnm
yorumun icin de cok teaekkur ederim cnm
Yaslarimiz ayni atanamadim sen gibi dusundum basta ama yastan dolayi korunmadim benimde 10 ay oldu ama tık yokk hayatimin en guzel yillarini egitime adadim derslerimde oldukca basariliydim bolumu 1.likle bitirdim ama bak 2 yildir issizim ve atanamiyorum ne isim var ne bebegim kimi zaman isyanlara dusuyorum rabbim affetsin biraktim ders calismayi kpss den zerre umudum kalmadi insallah atanirsn bi insan bu kadarmi sanssiz olur diyorm tuttugum dali kurutuyorum resmen 2 uni bitirdim asgari ucretli is yerlerine basvurdum adami olan giriyor ona bile cagirilmadim gercekten zorlu bi sinavdayiz ama inaniyorum birgun hersey cok guzel olacakmasallah mutlulugunhz daim olsun cnm
sendeki ikinci bebek istegini de alkisliyorum.ben heralde bu kadar isteyemem ikinciyi diye dusunuyorum 3 yaşinda bi cocugum olsa heralde ertelerdim hatta oatemezdim belki mecburoyetten kardrs olsun diye iaterdim
hatta esim insallah 4 5 tane olur diyo bende aman aman diyorum hem ben bakamam hetalde ikinciye hem de maddi gucumuz yetmez
cocuk tabi ki cok istiyorum hevesleniyorum ama hersey gulluk gulistanlik olmicak biliyorum sosyal medyada goruyorum bazen cok uzuluyorum bizim de ortamizda bi bebek olsaydi keske de tam aile olabilseydik diyorum.cunku sanki esim bana daha cok baglancak gibi geliyo nedense cocuklari cok sevdigi icin heralde
zaten hasta oldum
yani nedense hamile olsaydim sevinirdim sevinmezmiydim yasamadigim icin bilemitorum ama dun bile korktum acaba dedim hamileysem bakabilcemmi diye suphe ettik kendimden
bugun de hasta oldum malesef uzuldum o kadar bosuna dusundun yine dedim kendime
cok arada hissediyorum kendimi
ama cidden keske evlenip 5 6 ay sonra cocuk calismasi yapsaydik cok pismanim ciddi ciddi calisiyim biraz nasilsa olur cocuk dedim iatemedim.ama ne oldu isten ciktim kpss calisiyorum.biz de evleneli 2 yil oldu ve 26 yasindayim gec kalmak istemiyorum daha fazla
Cokkk teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun..Çookk geçmiş olsun 2 sene önce aynı bende senin gibi oldum birden büyümüştü kist normal ultrasonla 5 cm olan kist renkli dooplerde 7,5 cm çıktı ve ameliyat olmuştum inşaAllah senin böyle çıkmaz
insallah gonlumuzden gecen hakkimizda hayirlidir da olur cnmMerak etme cnm her şey gönlünce olur inşallah. Annelik içgüdüsel bisey. Hamilelikle doğum yapıp kucagina aldığın zamanda bambaşka bi duygu ikiside. Eline aldığın zaman öpüp kolladigin zaman. Doğurduğun, suyunu verdiğin, altını temizledigin zaman uykusuz kaldigin onunla uyuyup onunla uyandigin hasta olduğunda baş ucunda beklediğini, 2 kere oksurse içinin ciz ettiğin, hasta oldugunda bas ucundan ayrilmadigin, iyilessin diye dualar ettigin işte bunlar annelik... Hamilelikte bambaşka oluyor. Eline alınca kokusunu duyunca bambaşka. Tirnaginin bi zerresine saçının bir teline hele bi zarar gelsin dünyayı yerinden oynatirsin. Çok dua ediyorum rabbim hepinize yaşatsin bu duyguyu sonra da bana..
Bana kalsa 4 çocuk istiyorum ama eşim 2tabi hayırlısı allah'tan.. şimdi ikiz istiyorum nasip kısmet her şey elbet zamanı var beklemekten başka sabretmekten başka çare yok. Rabbim bana guc kuvvet versin yeterki 4 çocuğa da bakarım 5 cocuga da
..
Canım bu tartışmalar benzer şekilde hepimizin evinde oluyo inan geçen ay eşim yeter artık cocuk falan istemiyorum üzülmekten evde huzur kalmadı diyordu ama sonra düzeliyor çünkü karşılıklı aynı sebepten dertlisiniz cok üstündr durma bu konu hepimizi geriyor inanBu bebek isi bizi geriyo cnm dr gittigimiz gunlerden beri surekli tartisma icindeyiz bir suru ilac kullaniyom onun yapmasi gereken cok basit bi islem yani ben olanca ilac igne kullaniyom sebebi bile belli olmadan tartismalar buyuyup gidiyo
aynen cnm ayni durumdayiz bende kaliteli bi unide okudum iibf mezunuyum ama gel gor ki bi kiytirik yerler bile beni gorusmeye cagirmadiYaslarimiz ayni atanamadim sen gibi dusundum basta ama yastan dolayi korunmadim benimde 10 ay oldu ama tık yokk hayatimin en guzel yillarini egitime adadim derslerimde oldukca basariliydim bolumu 1.likle bitirdim ama bak 2 yildir issizim ve atanamiyorum ne isim var ne bebegim kimi zaman isyanlara dusuyorum rabbim affetsin biraktim ders calismayi kpss den zerre umudum kalmadi insallah atanirsn bi insan bu kadarmi sanssiz olur diyorm tuttugum dali kurutuyorum resmen 2 uni bitirdim asgari ucretli is yerlerine basvurdum adami olan giriyor ona bile cagirilmadim gercekten zorlu bi sinavdayiz ama inaniyorum birgun hersey cok guzel olacak
amin cnm hepimizin cok sagol.Uzulme lutfen kuzum herkes birseyle sinaniyor bizimde sinavimiz buymus sabirli ve inancli olmak zorundayiz dua etmekten baska birsey gelmiyor elimizden ne yapalim yalniz degilsin bizim gibi olanlarin sayisi cok rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
aynen biz de daha demin telde taristik esimle cnmCanım bu tartışmalar benzer şekilde hepimizin evinde oluyo inan geçen ay eşim yeter artık cocuk falan istemiyorum üzülmekten evde huzur kalmadı diyordu ama sonra düzeliyor çünkü karşılıklı aynı sebepten dertlisiniz cok üstündr durma bu konu hepimizi geriyor inan
amin cnm semde vazgecme daha yasimiz genc deneyelim her sene belli mi olur belki atanariz cnmRabbim emegini bosa cikarmasin bende ögretmenim ama gel gorki meslegim ayak alti ozeller saat hesabi aylik 700 800 emeginin ceyregi bile degil ne yapalim bu zamanda dayin varsa adamsin degerlisin ve bi yerlerdesin torpilimiZ rabbim olsun tez zamanda is ve bebis nasip etsn
O adet günü hepimizin aynı.aynen biz de daha demin telde taristik esimle cnm
ben kendimi tutamadim agladim uzulme vs.dedi bende deim 2 sene oldu kolay mi napiyim uzuluyorum dedim oyle tartistik annesi gelcekti ben yalniz kalmak istiyorum dedim yok niye yalniz kamak iatiyomusum daha cok uzulurmusum falan filan ana kuzusu
Istanbul hakkinda bi fikrim yok ama tup bebek infertilite bolumune git cok ilgileniyorlar kuzum ve detayli bakiyorlar kadin dogumlarda bosa zaman kaybetme derim gecen aya kadar bende kadin doguma gidiyordum ama universite hastenesi infetilite bolumune gittim keske basta gitseymisim dedim hem paramla hem pskilojimle rezil oldumkizlar istanbuk anadolu yakasinda infetilite bolumu olan devlet hastanesi var mi ozel de olur
sizce infertilite bolumune mi aliyim randevu kizlar ordakiler daha mi ilgili bilgili oluyo
Allahim yinede huzurumuzu bozmasinO adet günü hepimizin aynı.
O gün gideceğin gezmek bile iptal olur adet olduğun için bi kez daha dünya başına yıkılmıştır.
Eşim eve geldiğinde benim gözlerimin ağlamktan şişmesinden ben adet oldum dememe gerek kalmaz tamam anladım ben diyo zaten.
Seni çok iyi anlıyorum kimseyi kafa kaldırmıyo o anda...yeni ovülasyon yeni umut sonra ...
Insallah kuzum tukenmislik sendromuna girdim iyiceamin cnm semde vazgecme daha yasimiz genc deneyelim her sene belli mi olur belki atanariz cnm
Haziran başı canımInşallah güzel haberler alırız. Yeni bat nedir cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?