2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

her ay bugun diyorum ki umut etmicem kendimi kaptirmicam yok yok yok beceremiyorum
herkes takma takmayinca oluyo diyo nasil beceriyolar anlamiyorum demesi kolay ..

Insallah kuzum tukenmislik sendromuna girdim iyice
bem daha yeni basladim cnm ne tarih biliyor ne cografya rezalet guncel konulari da hic bilmiyorum basladim ama bi umut yasim geciyo diye cnm
evde bos bos oturmak istemiyorum artik
zamaninda bundan bisey ollmaz dediklerimden bazilari memur oldu benimde agzim acik kaldi anca

cnm infertilite bölümunden randevu aldim hep kadin dogumdan alirdim daha iyidir belki diye dogru mu biliyomusun cnm
benim bildigim sadece cocugu olmayanlarla ilgileniyolar gebelerle ilgilenmiyolar degil.mi ??

cnm infertilite bölümunden randevu aldim hep kadin dogumdan alirdim daha iyidir belki diye dogru mu biliyomusun cnm
benim bildigim sadece cocugu olmayanlarla ilgileniyolar gebelerle ilgilenmiyolar degil.mi ??
Daha bir hafta once oradaydim evet cocugu olmayanlarla ilgileniyorlar ben cok memnun kaldim acikcasi bugune kadar gittigim en ilgili dr diyebilirim zaten esinle beraber bakiyorlar hem cok kalabalikta olmuyor rahatlikla merak ettigim tum sorularima cevap verdi fazlasiyla rahatlatti bana direk tup bebek diyenlerde oldu cocuk olmaz diyenlerde tup bebek merkezi olmasina ragmen onermedi tup bebegi cunku esiminde benimde degerlerimde siknti yoktu bizde morfoloji ve sayi skntimiz vardi basta rabbim snra k.boynuzu kuru ve evicapla 3 katina cikardik suanlik sknti gorunmuyor elhamdulillah tamamen rabbime biraktik ramazan snrasi olmazsa asilama yapicaz

Ah deme ya valla canim olmaz dediklerim benim agzimi acik birakti ben o konularin hic birine bakmadim kitabin yuzunu acmadim desem yeridir

Ah deme ya valla canim olmaz dediklerim benim agzimi acik birakti ben o konularin hic birine bakmadim kitabin yuzunu acmadim desem yeridir
o zmn basla cnm bi yerden baslamamiz sart inan ki esinin maddi durumu iyiyse sen bilirsin cnm ama benim esim 2 milyar aliyo ve de yarisi borca ve faturalara gidiyo hadi simdi idare ediyorum cocuk olucna onu bunu isticek alamicam diye somdiden uzuluyorum onjn icin calismak lazim baslamak lazim cnm ben bu kpssye gitcem amasorukari gormek icin.o yuzden sadece biraz iyi oldugum matematige calisiyorim bakiyim nasil net yapicam ona gore sinavdam sonra tarih cografya falan da caliscam mecbur baslicam cnm

cnm sen hangi hastaneden bahsediyosun
ben marmara hastanesinden randevu aldim

Anladim kuzummm vala esim siradan bi memur senden farkimiz yok tek maasla cok zor cok istiyorum ama malesef cabalamadim artik cok gec deneme cozecem zaman kalmadi cunku

Kızlar bisey sorcm ben bugün inofolik aldım inşAllah yarın baslcm. Yalnız eczacı inofolikle beraber magnorm diye bir ilac verdi magnezyum dedi folikle beraber kullansan birbirini destekler diye kullanıp kullanmamaktA kararsız kaldım çünkü genelde hamile olan kişilere doktor öneriyormus magnezyum eksikliği olduğu icin yardm edin ya

Internetten bi arastir cnm benim hiç bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…