2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Anladim kuzummm vala esim siradan bi memur senden farkimiz yok tek maasla cok zor cok istiyorum ama malesef cabalamadim artik cok gec deneme cozecem zaman kalmadi cunku
bende zatem cok gec basladim cnm sadece matematik ve turkce calistim matematikten de problemlere yeni geldim ztn butun konulari unutmusum o yuzden cok zmnim gitti matematige konulari bilsek test cozmede bisey yok da konulari unutunca cok zor oluyo
hele bi de diyorum cocuk olunca hic calisamam en iyisi cocuk yokken calisiyik rahat rahat ararim bu gunleri yoksa eminim

gunaydinn kizlarrr..nasilsinizzz.

canimm bende inofolik kullndim ama bana magnorm faln vermedilerr. inofolik kullndigim ilk ay hamile kaldimmm. ins. sende oyle olursun canmm.

Haklisin vala kuzum yapabildigimiz kadarini yapacaz artik rabbim yardimcimiz olsun

canimm bende inofolik kullndim ama bana magnorm faln vermedilerr. inofolik kullndigim ilk ay hamile kaldimmm. ins. sende oyle olursun canmm.
Iyi canim sen nasilsin 3 aydir inofolik kullaniyorum bu ay combi olanindan aldim ama tık yok insallah ise yarar birgun bendede

İnşAllah canm yaa inofoligi kullanma zamanı yok demi istediğim zamn baslayabilirm benim adetm 50 Günü faln hala olmadm beklesem mi bilemedim

İnşAllah canm yaa inofoligi kullanma zamanı yok demi istediğim zamn baslayabilirm benim adetm 50 Günü faln hala olmadm beklesem mi bilemedim
onu bilmiyorumm canimm. bn alip direk kullndimm. bnim 28 gunde bir oluyrdum adet.. ama cok arastrmistim inkfolik i hic kullnma zamanjndan bahsetmemislerdii.

Iyi canim sen nasilsin 3 aydir inofolik kullaniyorum bu ay combi olanindan aldim ama tık yok insallah ise yarar birgun bendede
ins canimm ise yarar tez zamnda. bn inofolik combi etkisiyle mi kaldimm onuda bilemiyorumm tabii. genus kapsamli 1 yildir bebek istiyrduk olmuyotdu.

yok cnm saatı bile sasmaz nerdeyse:)
ins. hamilesindirr canimm..

İnşAllah canm ya şimdi eczaciyi aradm hamilelikten öncede kullanabilirnz dedi rahatladm ikisinede bugün basladm hayırlısı RABBİM den

bayanlar ben bugün doktora gittim yine. perşembe hsg çektireceğim ve yumurta geliştirici kullanmaya başladım. kistim de gitmiş. şimdi de bebek isteği değil de korkusu sardı beni dönülmez yola girdim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…