- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.321
bende zatem cok gec basladim cnm sadece matematik ve turkce calistim matematikten de problemlere yeni geldim ztn butun konulari unutmusum o yuzden cok zmnim gitti matematige konulari bilsek test cozmede bisey yok da konulari unutunca cok zor oluyoAnladim kuzummm vala esim siradan bi memur senden farkimiz yok tek maasla cok zor cok istiyorum ama malesef cabalamadim artik cok gec deneme cozecem zaman kalmadi cunku
canimm bende inofolik kullndim ama bana magnorm faln vermedilerr. inofolik kullndigim ilk ay hamile kaldimmm. ins. sende oyle olursun canmm.Kızlar bisey sorcm ben bugün inofolik aldım inşAllah yarın baslcm. Yalnız eczacı inofolikle beraber magnorm diye bir ilac verdi magnezyum dedi folikle beraber kullansan birbirini destekler diye kullanıp kullanmamaktA kararsız kaldım çünkü genelde hamile olan kişilere doktor öneriyormus magnezyum eksikliği olduğu icin yardm edin ya
Haklisin vala kuzum yapabildigimiz kadarini yapacaz artik rabbim yardimcimiz olsunbende zatem cok gec basladim cnm sadece matematik ve turkce calistim matematikten de problemlere yeni geldim ztn butun konulari unutmusum o yuzden cok zmnim gitti matematige konulari bilsek test cozmede bisey yok da konulari unutunca cok zor oluyo
hele bi de diyorum cocuk olunca hic calisamam en iyisi cocuk yokken calisiyik rahat rahat ararim bu gunleri yoksa eminim
Insallah canimmm guzel haberlerle insallah allahim gonlumuzdekini nasip etsinpardon cnm marmara uni hastanesi galiba oyle biliyorum insallah derdimize care Allah tan sonra doktorlar sonra biz cnm
Iyi canim sen nasilsin 3 aydir inofolik kullaniyorum bu ay combi olanindan aldim ama tık yok insallah ise yarar birgun bendedegunaydinn kizlarrr..nasilsinizzz.
canimm bende inofolik kullndim ama bana magnorm faln vermedilerr. inofolik kullndigim ilk ay hamile kaldimmm. ins. sende oyle olursun canmm.
İnşAllah canm yaa inofoligi kullanma zamanı yok demi istediğim zamn baslayabilirm benim adetm 50 Günü faln hala olmadm beklesem mi bilemedimgunaydinn kizlarrr..nasilsinizzz.
canimm bende inofolik kullndim ama bana magnorm faln vermedilerr. inofolik kullndigim ilk ay hamile kaldimmm. ins. sende oyle olursun canmm.
onu bilmiyorumm canimm. bn alip direk kullndimm. bnim 28 gunde bir oluyrdum adet.. ama cok arastrmistim inkfolik i hic kullnma zamanjndan bahsetmemislerdii.İnşAllah canm yaa inofoligi kullanma zamanı yok demi istediğim zamn baslayabilirm benim adetm 50 Günü faln hala olmadm beklesem mi bilemedim
amin cnm amin insallahHaklisin vala kuzum yapabildigimiz kadarini yapacaz artik rabbim yardimcimiz olsun
Bende sana soracaktim oldun mu diye kaç gün gecti test yaptinmi?ben hala adet olmadım kızlar
3 gün gecti yapmadım kan testı yapmam gerekıyor cnmBende sana soracaktim oldun mu diye kaç gün gecti test yaptinmi?
Iidrar testinde cikmiyormu3 gün gecti yapmadım kan testı yapmam gerekıyor cnm
Iidrar testinde cikmiyormu[/QUOTE
gecen ay kurtaj oldum ya doktorumla gorustum idrar yapma kan testı yaptır dedı yarın inş yaptıracam
yok cnm saatı bile sasmaz nerdeyse:)Normalde gevikirmi cnm? Insallah hayırlı haberini aliriz
ins canimm ise yarar tez zamnda. bn inofolik combi etkisiyle mi kaldimm onuda bilemiyorumm tabii. genus kapsamli 1 yildir bebek istiyrduk olmuyotdu.Iyi canim sen nasilsin 3 aydir inofolik kullaniyorum bu ay combi olanindan aldim ama tık yok insallah ise yarar birgun bendede
ins. hamilesindirr canimm..yok cnm saatı bile sasmaz nerdeyse:)
İnşAllah canm ya şimdi eczaciyi aradm hamilelikten öncede kullanabilirnz dedi rahatladm ikisinede bugün basladm hayırlısı RABBİM dengunaydinn kizlarrr..nasilsinizzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?