2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar selam napıyosunuz nasılsınız benim için bu hafta yoğun geçti bugün baya kalabalık misafirim vardı o yüzden 2 gündür fazla giremedim aslında iyide oldu kafam dağıldı ve bugün fazlasıyla dua aldım bu arada benim akıntım yumurtlamadan sonra 1-2 gün kesilir gibi oldu bugün yine başladı ay döllenme olmuş mudur acaba ya bilemedim bide göbeğime doğru bi çizgi belirdi acaba daha önceden vardıda ben yenimi farkediyorum :) bu bi belirti olabilirmi? Bide kızlar yumurtlamadan sonra kuru olunur diye biliyorum ama benim akıntı yine başladı hamile arkadaşlar siz yumurtlamadan sonra neler farketmiştiniz?

Canım hamileyken bende de çıkmıştı o çizgi ilk zamanlar sadece aynadan bakınca belli oluyordu

Ayyy gerçekten mi evet benimde aynen öyle aynada bakınca belli oluyo inşaAllah hamileyimdir ya peki sen ne zaman farketmiştin?

Gerçekten dediğin gibiyse hamilesin canım tebrik ederim. Öğrendiğim de mi daha önce miydi hatırlayamıyorum. Göbeğinden seyime kadar iniyor hala gitmedi zaten
Senin bat ne zaman

Gerçekten dediğin gibiyse hamilesin canım tebrik ederim. Öğrendiğim de mi daha önce miydi hatırlayamıyorum. Göbeğinden seyime kadar iniyor hala gitmedi zaten
Senin bat ne zaman
Ay deme öyle cidden mi yani benimde tam vajina üstünden göbek deliğime kadar uzanıyo çizgi canım benim bat 14 mayıs

Slm kızlar bugün bebeğimin kalp atışını dinlemeye gittim 7+1 olması gerekiyordu çünkü geçen hafta6+1 demişti ama bugün de yine 6+2 dedi kalp atışını da karından ultrasonla duyamayınca korktum acaba bişey mi oldu diye vajinal ultrasondan baktı kalp atışını görüyorum ama atışı çok zayıf dedi yani ben duyamadım Dr görüyorum dedi kızlar dualarınızı bekliyorum inşallah miniğime bişey olmasın sizde hep dualarımdasınız

İnşAllah canm ya şimdi eczaciyi aradm hamilelikten öncede kullanabilirnz dedi rahatladm ikisinede bugün basladm hayırlısı RABBİM den
hayrli olsunn ins. canmm.

bayanlar ben bugün doktora gittim yine. perşembe hsg çektireceğim ve yumurta geliştirici kullanmaya başladım. kistim de gitmiş. şimdi de bebek isteği değil de korkusu sardı beni dönülmez yola girdim diye
merak etme canimm o his herkeste oluyor. bi sure sonra geciyorrr.. bnde is ciddiye binince bi korku sariyor insanii.

canim bn yumurtlmadan sonra kurumustumm. ama adet gunume yakin akintim baslamistii. cok degil amaa vardi yanii..

Günaydın hanımlar , bir iki gündür çok moralim bozuk sizlerle de paylaşmak istiyorum. Eski apartmanımızdaki üst komşumla aramız iyiydi şimdiye kadar. Taşınmamıza rağmen evlerimize gider gelirdik taki iki gün önceye kadar. Biz dışarıda yemek yedik bir gün ve benim keyfim pek yoktu. Çocuk da dışarda duruyormuş mızmızlanmıyormuş ama o gün sohbet pek ettirmedi huysuz ve meraklı bir çocuktu.komşumda senin enerjini aldı galiba dedi ben de olabilir demiştim. iki gün önce de evlerine gittim kızını severim,sohbet olur diye be çocuk yaramazlık ve huysuzluk yaptı çünkü yeni şeyler öğreniyor bir buçuk yaşında sendromda başladı demişti. Eve geldikten sonra mesaj çocuk senin enerjini mi aldı bugün enerjin Nasıl gene o günkü gibi oldu ondan soruyorum diyor. Ben de onlardan sonra bir saat kadar da eski yan komşuma gittim onun kızıyla da oynadım olsa ona da olur kızının her şımarıklığını ve yaramazlığını bana yükleyemezsin alınırım buna çok yazdım.mistik güçlerim yok ve hergün beni görmüyor başkasının yanında düzeni bozuluyor olabilir ben bu kadar yorum yapabilirim dedim. Ve cevap olarak kusura bakma bekliyordum sadece ama komşum laf yetiştirdi fikir yürütmüş güya.
Asla bir daha başkasının bebeğini sevmemeye karar verdim. Ve bu komşumla uzun zamandır denediğimi ve hamiş olamadığımı da paylaşmıştım.
İnsanlar çok acımasız, kimseye güvenim kalmadı ve kalbim çok kırık....

Rabbim bebegini korusun saklasin ve sana bagislasin saglikli ve skntisiz bi gebeligin olur insallah canim...

Canım.kalp atışını 9.haftada duyanlarda var üzme kendini belki daha yeni atmaya başlamıştır kalbi ondan zayıftır inşallah düzelir durumu seninle kalır bebeğin sen 3 4 gün sonra tekrar bu kontrole git

Ayyy gerçekten mi evet benimde aynen öyle aynada bakınca belli oluyo inşaAllah hamileyimdir ya peki sen ne zaman farketmiştin?

Canım benim oldum olası o çizgi hep var.hamilelikle ilgisi yok olduğnda bile ileriki aylarda oluyomş bende senin gibi araştırıyodum bu çizgi ne diye inşallah hamilesindir ama daha yeni yumurtlaman oldu belirti için erkeen canm

Herkese merhabaaa :) hamile arkadaşlarım size bir sorum olacak. Normalde 30 günde bir adet görürüm evlendikten sonra çok aşiri adetim duzensizleşti. O yüzden ben işimi şansa bırakmamak adına adete kadar gün aşırı ilişkiye devam ediyorum. Bat ım 9 mayıs gösteriyor takvimim . Iki gündür afedersiniz hani büyüğünüz gelirde karnınızda bir ağrı oluşur ya o sekilde agrim ara ara olmaya basladi. Ozellikle sabah iliski sirasinda iliski bitine kadar devam etti sonra gecti. Sizde boyle bisey oldu mu hic oluyor mu ilk defa bu sekil oluyor bana

allh buyuk cnmm sen ferah tut icini.. rabbim tez zamnda doldurur kucaginii herssy gecer gider. benimde komsum var 7 yildr evli cocugu olmuyor. tup bebek e basliycklar durumlari yok. inanilmazz coook sever cocuklari. benim hamile oldugumu ogrenince de coook sevindii.. ama yemk yerkn bana '' cok yemk yiyrsun hic hamile gibi degilsin bulantin faln yok cok kilo alacksin bence'' dedii. halbuki daha 5. haftadaydimm. eve geldimm inanilmazz midemm bundii kusa kusa öldumm. o gun bugundur cokk kotuyum hic bisry yiyemiyrumm. nazi degdi diye dusuniyorum amaa bunu aslaa dile getiremem. kna soyleyememm. ama bazi insanlar patavtsiz hersey karsilarindaki insanlari hic dusunmeden soyluyrlarr. takma cokk.

Canım benimde öyle oldu yumurtlamadan sonra kurudum şimdi 2 gündür biraz akıntım var adetim haftaya pazar bakalım hakkımda hayırlısı olsun

:)) canım bilmiyorum ama belirtiler arasında da olunca bende bu ay öyle görünce soruyım dedim :) bakalım hakkımda hayırlısı

Canım inşaAllah Rabbim bebeğini sana bağışlar ve vakti geldiğinde sağlıkla kucağına alırsın aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…