2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım şimdi baktım bende de var o.çizgi ama acaba hamilelikte mi.oluşuyor benim karnım.çok çok az çıktı biraz
Canım normalde her insanda olurmuş fakat hamilelik olunca hormonlardan dolayı o çizgi daha belirgin hale geliyomuş açık tenlilerde daha açık renk olurken esmer tenlilerde hamilelik ilerledikçe dahada koyulaşıyomuş ben açık tenliyim ve daha önce bu şekilde farketmemiştim bence hamilelikle kesinlikle ilgisi var inşaAllah bu ay bende hamileyimdir

Canım.kalp atışını 9.haftada duyanlarda var üzme kendini belki daha yeni atmaya başlamıştır kalbi ondan zayıftır inşallah düzelir durumu seninle kalır bebeğin sen 3 4 gün sonra tekrar bu kontrole git

Rabb'ime dayandım bekliycem iki haftaya kadar çünkü rüyalarıma bile girdi dün adet olduğumu gördüm daha çok strese giriyorum o yüzden biraz bekliycem

Rabb'ime dayandım bekliycem iki haftaya kadar çünkü rüyalarıma bile girdi dün adet olduğumu gördüm daha çok strese giriyorum o yüzden biraz bekliycem
Bekleme kalbi durursa Allah korusun niye bekledim doktora niye gitmedim diye üzülürsün benim gibi. İçebiliyorsan her gün yarım limon suyu iç. Belki kanda pıhtılaşma vardır limon kanı sıvılaştırıyor. Kontrol ol bu ilk aylarda bekleme evde Bebek kandan besleniyor kalp atışını duyana kadar stres yapmadan doktora saha sık kontrole git bence

Âmin cnm inşallah sende gebesindir bu arada bende çizgi yok ama cnm bnm de kurumuştum adet günüme yakın yine akıntım baya olmuştu
Canım adetime tam 1 hafta var ve 2 gündür akıntım o kadar fazla ki anlatamam bide peçeteyle sildiğimde çok açık kahve leke gelmişti devamı yok ama bilmiyorum

Canım moralini bozma eğer ki Rabbim ona dünyaya gelmeyi nasip ettiyse zaten gelicek ne kadar stres yapma desemde yapıcaksın ama psikolojik olarakta rüyalarına giriyo olabilir üzülme bol bol kuran oku dua et ve dua iste canım hayırlı haber alıncada şükür namazı kıl

Haklısın aslında en azındanAllah korusun bişey olsa da keşke demem sağol cnm

Canım adetime tam 1 hafta var ve 2 gündür akıntım o kadar fazla ki anlatamam bide peçeteyle sildiğimde çok açık kahve leke gelmişti devamı yok ama bilmiyorum

Cnm inşallah o kahverengi yerleşmedir ve sağlıklı hayırlı bi evladın olur nedense içime bebişin seninle gibi geliyor inşallah

Aynen cnm zaten o rüyalar hep psikolojik bunu biliyorum ve Rabbim nasip ederse dediğin gibi herşey boş bu korkular boş o yüzden tedbiri elden bırakmıycam ama çokta düşünmemeye çalışıcam

Ay canım benim Allah razı olsun inşaAllah dediğin gibi bebeğim benimledir ve hislerin doğru çıkar hamilesin sen daha çok hissedebilirsin yani ay bilmiyorum inşaAlalh bu ay Rabbim banada nasip etmiştir

Benim sabah lekelenmem oldu kizlar 2 damla kadar açık pembemsi erken geliyor adetim sanırım bu ayda olmadı beklemek çok zor o kadar çok üzülüyorum ki sabahtan beridir ağlıyorum gözlerim dolu dolu geziyorum galiba hiç anne olamicam.. 8 ay oldu kimisine göre çok az bir zaman olabilir hatta niye bu kadar çok üzülüyosun diye kizadabilirsiniz ama inaninki elimde değil tabi ki Rabbim en iyisini en hayırlısını en sagliklisini verecektir zamanini bilir Rabbim ama çok üzülüyorum kızlar her ay aynı hüsran bı de yetmezmiş gibi adetim de duzensizlesti iyice isyan etmek haddime değil haşa etmiyorum etmemde sadece çok ama çok üzülüyorum. Eşimin ailesi arkadaş çevremiz hepsi biliyor çocuk istediğimizi hepside istediği gibi hamile kalan insanlar biri bile sorsa yok mu güzel bir haber diye o kadar çok yikiliyorum ki daha zamanı var diyorum Rabbim nasip edecek inşallah diyorum en çok tartışılan eşime üzülüyorum o kadar hevesli ki o kadar istekli ki her ay ona güzel haberi veremedigim için daha da çok üzülüyorum. Çok uzun oldu kizlar kusuruma bakmayın ....

Canım üzülme rabbim en hayırlı zamanda vericektir.geçen aylarda adetim geciktiğinde kan testi yaptırırdım doktorlar yüzüme vururdu sıfır diye. Taş kesilirdim ben hiç anne olamıcam derdim ağlardım ama Rabbim verdi çok şükür. Hep dua et canım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat iste

Yalniz degilsin ve senden farkim yok sanirim bu adet duzensizligi kafaya fazla takmaktan oluyor akisina birak kaptirma mumkun oldukca.Gez dolas keyfine bak kuzum 10 ay oldu 2 ay oncesine kadar sen gibi dusunuyordum agladim saatlerce yeri geldi rabbim affetsin isyanlara dustugum bile oldu ama kendime ettigimle kaldim herseyi biraktim oluruna suna inaniyorumki kendinide paralasan vakti gelmeyince olmuyor biz tevekkul ettik takdiri rabbime biraktik uzulme rabbim daha buyuk sinav vermesin yine halimize sukur

Çok şükür canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bana dâ dua et olur mu bende ediyorum hep dua Rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin insallah. Bu ay boş geçirmek istemiyorum onerebileceginiz bı kur falan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…