- 26 Ekim 2016
- 472
- 367
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.381
Çok sağol canım cevap verdiğin için . Tabi ki çok şükür sağlığımız sihhatimiz yerinde çok şükür Allah'ıma. Bu ay düşünmemeye çalıştım ovulasyon testi yapiyodum onu bile yarım bıraktım yapmadım insan daha çok strese giriyor cunku bu ay gelişi güzel ilişki yasadik bugün oldu yarın olmasın demedik hiç canımız ne zaman isterse o zaman oldu. Valla iyi ki siz varsınız ben memleketime uzagim çok fazla kimsem yok burda konusabilecegim dertlesebilecegim. İstanbul'da önceden de gittiğim bı doktor vardı kadın dogumcu haftaya İstanbul'a gidicem hazır gitmisken bir de ona gozukucem bakalım neler diyecek ne önerecek. Tevekkül etmekten başka çarem iz yok biz yine elimizden geleni yapıp gerisini Rabbime bırakalım vaktini hayırlısını sadece o bilir bize de beklemek düşer ...Yalniz degilsin ve senden farkim yok sanirim bu adet duzensizligi kafaya fazla takmaktan oluyor akisina birak kaptirma mumkun oldukca.Gez dolas keyfine bak kuzum 10 ay oldu 2 ay oncesine kadar sen gibi dusunuyordum agladim saatlerce yeri geldi rabbim affetsin isyanlara dustugum bile oldu ama kendime ettigimle kaldim herseyi biraktim oluruna suna inaniyorumki kendinide paralasan vakti gelmeyince olmuyor biz tevekkul ettik takdiri rabbime biraktik uzulme rabbim daha buyuk sinav vermesin yine halimize sukur
Çok şükür canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bana dâ dua et olur mu bende ediyorum hep dua Rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin insallah. Bu ay boş geçirmek istemiyorum onerebileceginiz bı kur falan var mı
ben erken oldum. hatta bitti bile
Yeni bat nedir cnm?ben erken oldum. hatta bitti bile
Ovu.testiylemi anladın canım?Benim ovulasyonum erken başladı bu ay..adetimden 3 gün sonra falan böyle bişey mümkün mü ben şaşırdım doğrusu
Canım bahar döngüsünde de değişim olabilir bazen sıkkıntı yoktur sen gün aşırı ilişkini düzenli tut gerisi tevekkülBenim ovulasyonum erken başladı bu ay..adetimden 3 gün sonra falan böyle bişey mümkün mü ben şaşırdım doğrusu
Ben 1 mayısta adet oldum bile :) inşAllah bekleyenler olmaz da hamiledirler
Tmm cnm..hayirli haberler alırız inşallah bu ay senden:)TurkuazKrampon ben bu ay 28.de oldum erken geldi baya. Degisik bi hal icindeyim. Asilama icin ugrasiyorum. O yuzden pek giremedim buraya k bakmayin.bi kac evragim kaldi halletmem gerek okadar cok sey istediler ki cok zaman aliyor . Gelecek adet ne zaman bilmiyorum 28 i yazabilirmisiniz olmazsa duzeltiriz. Herkese hayirli aksamlar
En guzelini yapmissin takmamakla akisina birakmak dogru olani kuzum benimmm sizlerde iyi ki varsiniz rabbim isteyen herkese en yakin zamanda nasip etsin canimÇok sağol canım cevap verdiğin için . Tabi ki çok şükür sağlığımız sihhatimiz yerinde çok şükür Allah'ıma. Bu ay düşünmemeye çalıştım ovulasyon testi yapiyodum onu bile yarım bıraktım yapmadım insan daha çok strese giriyor cunku bu ay gelişi güzel ilişki yasadik bugün oldu yarın olmasın demedik hiç canımız ne zaman isterse o zaman oldu. Valla iyi ki siz varsınız ben memleketime uzagim çok fazla kimsem yok burda konusabilecegim dertlesebilecegim. İstanbul'da önceden de gittiğim bı doktor vardı kadın dogumcu haftaya İstanbul'a gidicem hazır gitmisken bir de ona gozukucem bakalım neler diyecek ne önerecek. Tevekkül etmekten başka çarem iz yok biz yine elimizden geleni yapıp gerisini Rabbime bırakalım vaktini hayırlısını sadece o bilir bize de beklemek düşer ...
Ne işe yarıyor o çay canımBen birkaç gün aslanpençesi çayı içmiştim
cnm sen inofolik sayesinde mi hamile kaldinonu bilmiyorumm canimm. bn alip direk kullndimm. bnim 28 gunde bir oluyrdum adet.. ama cok arastrmistim inkfolik i hic kullnma zamanjndan bahsetmemislerdii.
prolaktin hormonu yuksekse bu cay dengede tutuyorNe işe yarıyor o çay canım
cnm benim yumurtlama zamani yaklasik bi hafta kadar akintim oluyoKızlar selam napıyosunuz nasılsınız benim için bu hafta yoğun geçti bugün baya kalabalık misafirim vardı o yüzden 2 gündür fazla giremedim aslında iyide oldu kafam dağıldı ve bugün fazlasıyla dua aldım bu arada benim akıntım yumurtlamadan sonra 1-2 gün kesilir gibi oldu bugün yine başladı ay döllenme olmuş mudur acaba ya bilemedim bide göbeğime doğru bi çizgi belirdi acaba daha önceden vardıda ben yenimi farkediyorum :) bu bi belirti olabilirmi? Bide kızlar yumurtlamadan sonra kuru olunur diye biliyorum ama benim akıntı yine başladı hamile arkadaşlar siz yumurtlamadan sonra neler farketmiştiniz?
Hmm ben hormon degerlerim ne durumda bilmiyorum kaç doktora gittim hiç biri yapmadı hormon testi 1 yılı doldurmadik diyeprolaktin hormonu yuksekse bu cay dengede tutuyor
Olsun canım üşenmeyip yazmışsın sağolasın bende bu ay yumurtlamadan sonra şeffaf böyle bazen süt kesiği gibi akıntı oluyo bilmiyorum bugünde adet olucakmışım gibi biraz sancım oldu ara ara yine oluyo bilmiyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Rabbime teslimizcnm benim yumurtlama zamani yaklasik bi hafta kadar akintim oluyo
yumurtlama zamanim bitince akinti da bitiyo kupkuru oluyo
bi de yunurtlama gunumde gaz sancisi oluyo bende kasigima agri gitiyo hatta bu ay acayip agrim vardi ama bi gun suruyo benim agrim ertesi gun geciyo o bi hafta boyunca bel agrim oluyo cok hafif. is yapinca falan agriyo anca
yumurtlamadan sonra ise hersey normale biniyo cnm hic bi agri akinti olmuyo bende taki adetime bi kac gun kalaya kadar
pardon cnm hamilelere sormussun ama bende cevaplayim dedim :)
insallah hamilesindir cnm
Aynen öyle canım bende solgar kullanıyorum de.vermişti her sabah aç karnına içiyorum sende iç ihmal etmekizlar inofolik bildigimiz folik asit vitamin degilmi
bende de varda folbiol var bende hep unutuyorum.ama benim bildigim bu vitamin hamile kalirsak bebek saglikli oldun diye sakat vs.olmasin diye verilmiyor mu ???
hamile kalmayi da mi kolaylastiriyor ??
eger oyleyse her gun duzenli aliyim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?