2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hmm ben hormon degerlerim ne durumda bilmiyorum kaç doktora gittim hiç biri yapmadı hormon testi 1 yılı doldurmadik diye
bende 1 seneyi doldurmadan gitmistim doktora bi akrabam bana akil vermisti mahsus 2 senelik evliyim de yoksa ilgilenmiyolar demisti cidden oyleymis bende ilk gittim dogruyu demistim 6 ay sonra tekrar gel bisey yok dedi gerizekali doktor hic bi test yaomadi
sonrakine mahsus 2 senelik evliyim dedim oyle testlerimi oldum ve simdi 2 bucuk seneyi geciyo artik hala tık yok bence doktorunh kesin degis ve boyle de
onlarin 1 seneyi doldur demesine bakma baslarindan saviyolar

Aynen öyle canım bende solgar kullanıyorum de.vermişti her sabah aç karnına içiyorum sende iç ihmal etme
hamile olmayi kolaylastiriyo yani oyle ayyy keske onceden duzenli kullansaydim
cnm benim 1 sene falan oluyo hala duruyo atiyiim mi yeni mi aliyim bisey olurmu
bi de cnm doktor bana ac tok fark etmez demisti acken mi aliyim her sabah kesin
bende inofolik almak istesem eczane veriri mi yani o da bi vitamin dimi cnm

cnm yumurtlama tek gun oluyo ama ben onu tam tahmin edemiyorum akintim varsa agrim varsa kasigimda yumurtluyorum diyorum ben.
ama o donem bi hafta kadar akintim oluyo yani eger yumurtladigim gunu dogru tahmin edebiliyosam buyuk ihtimal yinurtlamadan sonraki iki uc de akintim devam ediyo ama agrim olmuyo cnm
adet gunun gectiyse bi test yap cnm aklimda soru isareti kalmasin

Ay evet bende çok sinir oluyorum alt tarafimi kan vercem degerlerime bakıp ona göre bişey soylecekler ama nerdee. Haftaya İstanbul'a gidicem oncedende adet duzensizligim olduğunda sürekli gittiğim bı doktor vardı ona randevu alıp gozukucem çok ilgili bı doktor sen sormadan herşeyi açıklar falan bakalım neler diyecek o zaman adetli olmayacağım hormon testi yapamaz o da neyse kısmet artık

Aynen canım reçetesizde satılıyo aç tok farketmez ama benim dr.aç yazmıştı reçeteye bende öyle içiyorum tabikide düzenli iç zaten hamile kalmak isteyen herkese doktorlar en az 3 ay öncesinden folikasit öneriyo tarihi geçmediyse içebilirsin ama istersen yeni al

Canım ben ovulasyon testiyle tespit ediyorum akıntı bazen yanıltabiliyo mesela bu ay benden hafif kan geldi ve yumurtlama dönemi bazı kadınlarda oluyomuş buda yumurtaların iyi geliştiğinin göstergesiymiş ve ondan 2 gün sonra testim pozitifti buda 24-36 saat için yumurtlama olucağını gösteriyodu ve sanırım ben p.tesi yumurtladım ama ondan sonrada yapışkan kıvamlı akıntı gelmişti bence sende bu testlerden kullan em sağlıklısı bu

bu arada adetime tam 1 hafta var canım bakalım hakkımızda hayırlısı

Günaydın hanımlar, düşünmeden edemiyorum yawwww acaba yarın kırmızıları görecek miyim görmeyecek miyim ben de belirti baş Ağrısı var gene yanı adet olmadan başlayan baş ağrımmmm . Pöffff demek istiyorum

Günaydın kızlar nasılsınız.. Ben şuan itibariyle 3 kilo vermişim yine.moraller sıfır.. leydii18 J jeway canım sizde sarı akıntı oluyormu bende sürekli bi beyazla sarı karışık akıntı mevcut idrarda yanma falanda yok . birde zaten gün.içinde 2 3 lokma yemek.yiyebiliyorum onda da çok afedersiniz öğürme geliyor halsiz dustum iyice

Canım benimde bi sarı geliyo bi beyaz geliyo ama sürekli geliyo yani. Canım bak hiç merak etme hamile topiklerinde çoğu yemek yiyemiyo kilo vermişler. İlk 3 ayda çok doğal. Sevdiğin şeyleri ye. Ben yağlı sulu yemek yiyemiyorum tiksindim. Hafif şeyler yiyorum. İspanak yiyorum sürekli. Yufkanın içine ıspanak peynir sarıp fırına atıp yiyebilirsen hem çok yağlı olmaz.günlük suyunu yoğurdunu cevizini meyvene yedinmi tamamdır. Bulantım olduğunda anında elma yiyorum kesiyoo

cnm sen inofolik sayesinde mi hamile kaldin
canimm tam olarak bilemiycem ama 1 yildir deniyordukk olmuyorduu. inofolc i kulldiktan sonra hemn hamile kaldimm...

yokk canimm uzulmeee kilo ver bisey olmaz.. nasilsa bulnti gecince geri alacksinn. bnde hic bisey yiyemiyrumm. aclktan yuruyecek takatimm yok. su bile icemiyorumm.. oyle ki gun icinde ciş'e bilee gitmiyorumm. 1 kilo vermisimm bndee. .. o akintilar bende de var canimm. akintiyi camsrimda gorunce midem kalkiyo. gunluk ped koyunca sanki koku yapiyor. bu hamileligimde kokuya karsi coook hassasimm. kndim bile kokuyrumm sanki..

Sagolun.kızlar cevap için..peki ağrınız oluyor mu hala bende meyve muz kivi elma yiyorum sabah.peynir akşamda Allah ne verdiyse valla bazen haşlanmış patates bazen iki lokma ekmek ne yiyebilirsem yani o an birde gün.içinde bulantimi azaltsin diye beyaz leblebi yiyorum. Günlük ped bende kullanmak.zorunda kaliyorum 15 dkda bir lavaboya gitsem bile günlük ped koymazsam çamaşırlarım kirleniyor birde hapşırmak yada öksürmek sırasında mutlaka bacaklarinizi kendinize doğru çekin o şekilde oksurun yoksa ağrı yapıyor

@Kelebekcikkk Burcummmmm123 akıntımdan tahmin ettim kızlar bide bu adet takvimi programları var ya Flo falan onda ovulasyon dönemi diyo
He anladım canım demek ki doğurgan döneme girdin sen bugünleri değerlendir ama ovu.testi daha güvenilir oluyo pozitifi yakaladıktan sonra yumurtan çatlıycak anlamında olduğu için emin olabiliyosun o yüzden dedim bende flo uygulamasını kullanıyorum

Benim arada oluyo ağrı çok ayakta durunca bide uykudayken istemeden geriniyorum aniden kasıklarım acıyo korkuyorm tabi. Hapşırmayı hiç söylemiyorm şekilden şekile giriyorum. Benim sürekli bulanmıyo midem ama yemek görünce bulanıyo aniden

Bata son 5 gün ama hiç bir belirtim yok ne adete dair nede hamileliğe bende bi ilgincim
Canım.kendinde belirti arama bulamayınca da üzülme bak ben hiçbirşey hissetmedim şok.geçirdim.öğrenince tek bir belirttim bile yoktu 1 tane ya 1 tane bile yoktu adetim.geçince öğrendim hele5 göğüslerine falan.hic takılma bak ben 8.haftayı bitirecem inşallah daha benim göğüslerde tik.yok ilk zamanlar midem.bulanmadı canım hic Bisey cekmedi hatta adet ağrım oldu.oturdum.adet olmayı bekledim.ihtimal bile vermemiştim bebise hic takma.kafana o.yüzden

Benim.kasıklarda var Ağrı ya özellikle oturup kalkarken gerinme.konusunda evet bende gerinince ağrı oluyor hemen inşallah bulantı.konusunda hafif.geçer böyle gebeligin :)

bnde hapsirirkn ck agri cekiyrummm. deneyecmm tavsiyenii aysklarimi karnimz cekeyim gspsirirken falnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…