2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Geriye dönük mesajları okudum ama gözden kaçırıp göremedim kusura bakmasın yazan arkadaşım rahim çift duvarı 11 mm olan bi arkadaşımız vardı korkma canım benim adetten 1 hafta 10 gün sonra ultrasyonda rahim duvar kalınlığım 13 mm çıktı artı 24 mm çikolata kistim çıktı dr'um korkma hamile kalırsın sonuçlar normal dedi soğan kürü ile kistim eridi inşallah Rabbim bu ay nasip eder Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canm adetin gecikmiş miydi acaba kimyasal gebelik geçirmiş olabilir misin? Benim öyle olmuştu da
Yok canım tam ünüydü ama hiç böle bi ağrı çekmemiştim önceden. Birde bir haftadır kasıklarımda batmalar oluyodu midemde yanmalar falan oluyodu baya hamile moduna girmiştim ben Senin nasıl olmuştu yani nasıl anlamıştın öyle olduğunu

Yok gitmedim doktora. Benim zaten hep sancılı olur ama regl olacağımı hissettiğimde ağrı kesici içerdim daha hafif geçerdi. Bebek istediğimiz için ya varsa diye olana kadar içmiyorum şimdi sonrasında da o ağrıyı çekmeden kurtulamıyorum ama bu gün çok fenaydım yaaa kist falan mı var acaba o ağrı yapar mı böyle kızlar biliyo musunuz

Kızlar dün doktora gittim kürtajdan sonra neden hamile kalamiyorum diye kan verdim haftaya tekrar gidince söyleyecek sonucunu ve klomen verdi inşallah bu klomen kötü etki yapmaz hiç kullanmadım daha önce

Evet cnm haklısın. Rabbim isteyenlere versin inşallah.
1.5 hafta doğum yaşadı mı karnindami vefat etti?
Doğdu cnm 6.5 aylik erken doğum oldu ama kilosu 1 kiloydu yaşabilecek oranda 3.gün beyin kanaması geçirdi bir dahada düzelemedi 1.5 ay yaşadı her gün süt sağıp hastaneye götürüyordum çok zor günlerdi allahım kimseye yaşatmasın.

Kızlar dün doktora gittim kürtajdan sonra neden hamile kalamiyorum diye kan verdim haftaya tekrar gidince söyleyecek sonucunu ve klomen verdi inşallah bu klomen kötü etki yapmaz hiç kullanmadım daha önce
Bende 4 ay önce kürtaj oldum daha kalamadım hamile 2 aydır düzenli takip ediyorum hemen olcak diye bir şey yok cnm moralini yüksek tut kafana takma yoksa hormonlar etkileniyor

Kizlar yeni girebildim. Benim bat 24 olmasina ragmen akintim cok yogun ve agrim var. Agrisi cok olan arkadas bende dis gebelik gecirdim. Adet olmustum tam vaktinde ama cok yugun agrim oldu doktora gittim 3. Gun pozitif cikti. Ve dis gebelik gecirdim. Cok agrin varsa ihmal etme. Hamile kalan arkadas tebrikler. Benimde yuzumde iri iri 3 tane sivilce cikti normalde adetten once cikar ama ufak ve bi tane. Suan kocamanlar kaldi 2 gun

Canm benim kan tahlilinde değerim gebeliği gösterdi ama düşüktü normal adet günümden 1 sonra düştü benimki çok küçükken ben ilaç kullandığımdan mecburen erken öğrenmiştim

Rabbim sabır versin canım bir daha yaşatmasın Rabbim hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…