- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.141
Yok canım tam ünüydü ama hiç böle bi ağrı çekmemiştim önceden. Birde bir haftadır kasıklarımda batmalar oluyodu midemde yanmalar falan oluyodu baya hamile moduna girmiştim benCanm adetin gecikmiş miydi acaba kimyasal gebelik geçirmiş olabilir misin? Benim öyle olmuştu da
Doğdu cnm 6.5 aylik erken doğum oldu ama kilosu 1 kiloydu yaşabilecek oranda 3.gün beyin kanaması geçirdi bir dahada düzelemedi 1.5 ay yaşadı her gün süt sağıp hastaneye götürüyordum çok zor günlerdi allahım kimseye yaşatmasın.Evet cnm haklısın. Rabbim isteyenlere versin inşallah.
1.5 hafta doğum yaşadı mı karnindami vefat etti?
Insallah guzrl haberlerimizi veririz birbirimize canim :)Batlarimiz birer gün arayla benim de 2 mart :)
Tulinkrc sen test yaptirdin mi canim kan testi yaptirmayi dusunuyorum cuma günü cikar mi ki acabaBatlarimiz birer gün arayla benim de 2 mart :)
Bende 4 ay önce kürtaj oldum daha kalamadım hamile 2 aydır düzenli takip ediyorum hemen olcak diye bir şey yok cnm moralini yüksek tut kafana takma yoksa hormonlar etkileniyorKızlar dün doktora gittim kürtajdan sonra neden hamile kalamiyorum diye kan verdim haftaya tekrar gidince söyleyecek sonucunu ve klomen verdi inşallah bu klomen kötü etki yapmaz hiç kullanmadım daha önce
Canm benim kan tahlilinde değerim gebeliği gösterdi ama düşüktü normal adet günümden 1 sonra düştü benimki çok küçükken ben ilaç kullandığımdan mecburen erken öğrenmiştimYok canım tam ünüydü ama hiç böle bi ağrı çekmemiştim önceden. Birde bir haftadır kasıklarımda batmalar oluyodu midemde yanmalar falan oluyodu baya hamile moduna girmiştim benSenin nasıl olmuştu yani nasıl anlamıştın öyle olduğunu
Rabbim sabır versin canım bir daha yaşatmasın Rabbim hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip etsinDoğdu cnm 6.5 aylik erken doğum oldu ama kilosu 1 kiloydu yaşabilecek oranda 3.gün beyin kanaması geçirdi bir dahada düzelemedi 1.5 ay yaşadı her gün süt sağıp hastaneye götürüyordum çok zor günlerdi allahım kimseye yaşatmasın.
Kimyasal gebelik nasil brlirtidi anlatirsan canimEvet bi kimyasal dusuk yasadim kasimda simdi de gecen aydan beri tum belirtilerim var ama adet oluyorum bugun test aldim az once yaptim negatif
Canım yaptirmadim test erken yapmak istemiyorum normalde adet gunumde yapacaktim ama 26si eşimin doğum günü o gün yapicam inşallah pozitif çıkar da güzel bi hediye verebilirimTulinkrc sen test yaptirdin mi canim kan testi yaptirmayi dusunuyorum cuma günü cikar mi ki acaba
Batlarimiz birer gün arayla benim de 2 mart :)
Anladım canım galiba öyle bile olmuş olabilirGeçen ay yaşadım belim sırtıma kadar ağrıdı canım kanamam her zamankinden daha yoğun ve çoktu herkeste aynı olmaya bilir bir çok kadın kimyasal düşük yaptığının farkına varmıyor adet geçikmesi sanıyor
Ayyy insallah canim yaCanım yaptirmadim test erken yapmak istemiyorum normalde adet gunumde yapacaktim ama 26si eşimin doğum günü o gün yapicam inşallah pozitif çıkar da güzel bi hediye verebilirim
28 şubat batAynı durumdayız ağrı bütün hayatımı mahvediyor ilaç içmesem karnımı kesesin gelir yani katlanılmayan ve ağrı kesici içmeden geçmeyen bi ağrı benim korunmakla bi fark olmadı ilk olduğumdan beri ağrılı evlenince geçer dedim hiç geçmedi vallasenin bat Me Zaman?
O kadar erken çıkar mı bilmiyorum canım ya erken yumurtladiysan çıkabilir. Yum zamanını biliyo musunTulinkrc sen test yaptirdin mi canim kan testi yaptirmayi dusunuyorum cuma günü cikar mi ki acaba
Hangi folik asiti içiyorsunuz acabaBen folıc asit içiyorum drum tavsiye etmisti gebelik düşündüğünde içmeye başla diye.
Hayır canım biraz ağrım var sol kasığımda ama adet olacakmışım gibi hissediyorum..yani her ay bunu yaşadığım için artık umut etmiyorumBatlarimiz birer gün arayla benim de 2 mart :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?