- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.421
Yok canım takmıyorum diyorum ya 2'sinden de belirti yok :)) belkide hamileyimdir ondandır normalde adet öncesi ben belimin ağrısından oturup kalkamazdım kaldı ki geçen hafta bütün evi kaldırıp indirdim öyle temizlik yaptım yani hala tık yok :) amann neyse olursa olur olmazsada napıyımCanım.kendinde belirti arama bulamayınca da üzülme bak ben hiçbirşey hissetmedim şok.geçirdim.öğrenince tek bir belirttim bile yoktu 1 tane ya 1 tane bile yoktu adetim.geçince öğrendim hele5 göğüslerine falan.hic takılma bak ben 8.haftayı bitirecem inşallah daha benim göğüslerde tik.yok ilk zamanlar midem.bulanmadı canım hic Bisey cekmedi hatta adet ağrım oldu.oturdum.adet olmayı bekledim.ihtimal bile vermemiştim bebise hic takma.kafana o.yüzden
Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlısı bu aydır :)Yok canım takmıyorum diyorum ya 2'sinden de belirti yok :)) belkide hamileyimdir ondandır normalde adet öncesi ben belimin ağrısından oturup kalkamazdım kaldı ki geçen hafta bütün evi kaldırıp indirdim öyle temizlik yaptım yani hala tık yok :) amann neyse olursa olur olmazsada napıyım
Cnm benim reglim taşınma işleri yorgunluk stres derken erken geldi maalesef yeni bat 24 mayıs
Adetim 4 gün gecikti idrar testi yaptım az önce ama negatif
Üzülme cnm okuyunca bende bi tuhaf oldum ama üzülme hersey allah'tanAdetim 4 gün gecikti idrar testi yaptım az önce ama negatifve bugun aşırı başım döndü durdu çok büyük hayal kırıklıgı yasadım cok
Normalde gecikmen olurmuydu canım? Belki geç döllenme falandır yada ne bilim kiminin ki idrarda değilde kanda çıkıyo ya belki öyle bişeydirAdetim 4 gün gecikti idrar testi yaptım az önce ama negatifve bugun aşırı başım döndü durdu çok büyük hayal kırıklıgı yasadım cok
Birkere daha oldu gecen ay degil ondan önceki ay oldu o ay ovulasyon takibi yapıyodum internetten test almıstm o ay gec yumurtlamıstm ilk kez 18 günümde yumurtladım oyuzden 31 gün adet oldum sonraki ay duzeldi bu ay yine 31 inci günüm sanırım yine gec ymurtladm döllendiyse bile gec döllenme buyuk ihtmal ama döllenme olmamısta olbilir hayırlısı bakalımNormalde gecikmen olurmuydu canım? Belki geç döllenme falandır yada ne bilim kiminin ki idrarda değilde kanda çıkıyo ya belki öyle bişeydir
Her zaman hayırlısıyla inşallah diyip RABBİM e bırakalım kuzum belki şimdi değil de ramazan ayından sonra nasip eder orucunu tutarsın sevabıyla gelir bebişHala adet olmadım ben ya olmadıkca ümitleniyorum
Aminnnnn canım benim hayırlısıyla inşallahKızlar bugün keseyide gördüm bebeğide gördüm kalp atışlarınıda görmüş doktor ama minik oldğu için duyulmadı. Çok şükür isteyen herkese nasip etsin
Üzülme cnm okuyunca bende bi tuhaf oldum ama üzülme hersey allah'tan
Canım bi tahlil yapHala adet olmadım ben ya olmadıkca ümitleniyorum
Kuzum belirtiye takilma bak ben 10 aydir yasamadigim belirti kalmadi ama hamile degilim dilerim en cabuk zamanda olur kafaya cok takma derim insan kirmizi karti yiyince fena uzuluyor akisina birak umursama ve canini dinlememeye bak sonrasinda uzulmeni istemem canim dilerim gonlumuzce olur herseyCanlar napıyosunuz nasılsınız benim bugün bel ağrım başladı bide bu aralar ne yesem midem yanıyo ve akıntım su gibi bazen sarı gibi ama peçeteyle silince su gibi geliyo hamileler belirtiler arasında yer alıyomu siz yaşadınızmı? Bata 4-5 gün var
İnşaAllah canım gerçi artık kırmızıları görğncede üzülmüyorum açıkçası iyice kafa gitti bende bakalım mübarek günlerde Rabbim yüzümüzü güldürsün aminnnKuzum belirtiye takilma bak ben 10 aydir yasamadigim belirti kalmadi ama hamile degilim dilerim en cabuk zamanda olur kafaya cok takma derim insan kirmizi karti yiyince fena uzuluyor akisina birak umursama ve canini dinlememeye bak sonrasinda uzulmeni istemem canim dilerim gonlumuzce olur hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?