2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yok canım takmıyorum diyorum ya 2'sinden de belirti yok :)) belkide hamileyimdir ondandır normalde adet öncesi ben belimin ağrısından oturup kalkamazdım kaldı ki geçen hafta bütün evi kaldırıp indirdim öyle temizlik yaptım yani hala tık yok :) amann neyse olursa olur olmazsada napıyım

Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlısı bu aydır :)

Adetim 4 gün gecikti idrar testi yaptım az önce ama negatif ve bugun aşırı başım döndü durdu çok büyük hayal kırıklıgı yasadım cok
Normalde gecikmen olurmuydu canım? Belki geç döllenme falandır yada ne bilim kiminin ki idrarda değilde kanda çıkıyo ya belki öyle bişeydir

Normalde gecikmen olurmuydu canım? Belki geç döllenme falandır yada ne bilim kiminin ki idrarda değilde kanda çıkıyo ya belki öyle bişeydir
Birkere daha oldu gecen ay degil ondan önceki ay oldu o ay ovulasyon takibi yapıyodum internetten test almıstm o ay gec yumurtlamıstm ilk kez 18 günümde yumurtladım oyuzden 31 gün adet oldum sonraki ay duzeldi bu ay yine 31 inci günüm sanırım yine gec ymurtladm döllendiyse bile gec döllenme buyuk ihtmal ama döllenme olmamısta olbilir hayırlısı bakalım

Kızlarrrrrr ben geldim paketi yeni yaptım özlettiniz kendinizi nerdesiniz ne yapıyorsunuz güzel haberlerle hayırlı sabahlar

Canlar napıyosunuz nasılsınız benim bugün bel ağrım başladı bide bu aralar ne yesem midem yanıyo ve akıntım su gibi bazen sarı gibi ama peçeteyle silince su gibi geliyo hamileler belirtiler arasında yer alıyomu siz yaşadınızmı? Bata 4-5 gün var

Kuzum belirtiye takilma bak ben 10 aydir yasamadigim belirti kalmadi ama hamile degilim dilerim en cabuk zamanda olur kafaya cok takma derim insan kirmizi karti yiyince fena uzuluyor akisina birak umursama ve canini dinlememeye bak sonrasinda uzulmeni istemem canim dilerim gonlumuzce olur hersey

İnşaAllah canım gerçi artık kırmızıları görğncede üzülmüyorum açıkçası iyice kafa gitti bende bakalım mübarek günlerde Rabbim yüzümüzü güldürsün aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…