2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ben folıc asit içiyorum drum tavsiye etmisti gebelik düşündüğünde içmeye başla diye.
Canim benim ilki hemen olmuştu o yüzden bu olmayınca biraz tedirgin oldum ama zaten doktorda bir kere hamile kalmışsın bu büyük bir artı dedi. Bende içiyorum ama olmayınca sıkılıp geçen ay bırakmıştım dün doktor iç dedi ve bir de bebe asprini verdi ne olur ne olmaz diye pıhtılaşmaya bakacak ama garantiye almak için iç dedi

Hayır canım biraz ağrım var sol kasığımda ama adet olacakmışım gibi hissediyorum..yani her ay bunu yaşadığım için artık umut etmiyorum
Canımmmm umudu kesmekk yoookkk lütfeenn unutma hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı olurmuşş adet gelmeden umut yitirmek yoook

Canım yaptirmadim test erken yapmak istemiyorum normalde adet gunumde yapacaktim ama 26si eşimin doğum günü o gün yapicam inşallah pozitif çıkar da güzel bi hediye verebilirim
İnşallah canım Rabbim mutlu etsin sevindirsin gönlünün muradını nasip etsin

İç zaten hamile kalincada ilk 3 ay içiyorsun bir zarari yok .ben hiç pıhtilaşmaya baktırmadim arada coraspirin iciyorum

Kızlar birde birşey sormak istiyorum, özellikle daha önce hamilelik yaşamış olanlara benim regli döngüm 25 gün. Yumurtlamayı pek hesap edemiyorum o yüzden birde böyle kısa döngüsü olanlar hamileliklerini regli günü öğrenebiliyor mu

Pıhtılaşma olunca ne oluyor canım nasıl anlaşılıyo test mi yapılıyo her zaman yapılıyo mu adetin 3-4 günü mü bakılıyo hormon testi gibi

Eki Görüntüle 1957842 kızlar bir yorum yapsanıza ovulasyon oldumu olmadımı tlfondaki hesaplayiciya göre bugün ama test koyu çıkmadı
Bu testlerden bir şey anlamıyorum canım ama hesaplayıcılara pek güvenme benim de hesaplayıcıya göre ayın 12-13 falandı yumurtalama günüm ama 17 de yumurtlamam oldu uzayan akıntın yok mu canım

Ben hic test yapmadim umarim yanilmiyorumdur ama heray kasik agrimdan anliyorum hatta bu ay uykumdan uyandiracak kadar siddetliydi suan bile hafiften batma var dun yumurtladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…