- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.161
Canim benim ilki hemen olmuştu o yüzden bu olmayınca biraz tedirgin oldum ama zaten doktorda bir kere hamile kalmışsın bu büyük bir artı dedi. Bende içiyorum ama olmayınca sıkılıp geçen ay bırakmıştım dün doktor iç dedi ve bir de bebe asprini verdi ne olur ne olmaz diye pıhtılaşmaya bakacak ama garantiye almak için iç dediBen folıc asit içiyorum drum tavsiye etmisti gebelik düşündüğünde içmeye başla diye.
Canımmmm umudu kesmekk yoookkk lütfeenn unutma hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı olurmuşş adet gelmeden umut yitirmek yoookHayır canım biraz ağrım var sol kasığımda ama adet olacakmışım gibi hissediyorum..yani her ay bunu yaşadığım için artık umut etmiyorum
Folıc -1 cnm dr vermiştiHangi folik asiti içiyorsunuz acaba
İnşallah canım Rabbim mutlu etsin sevindirsin gönlünün muradını nasip etsinCanım yaptirmadim test erken yapmak istemiyorum normalde adet gunumde yapacaktim ama 26si eşimin doğum günü o gün yapicam inşallah pozitif çıkar da güzel bi hediye verebilirim
İç zaten hamile kalincada ilk 3 ay içiyorsun bir zarari yok .ben hiç pıhtilaşmaya baktırmadim arada coraspirin iciyorumCanim benim ilki hemen olmuştu o yüzden bu olmayınca biraz tedirgin oldum ama zaten doktorda bir kere hamile kalmışsın bu büyük bir artı dedi. Bende içiyorum ama olmayınca sıkılıp geçen ay bırakmıştım dün doktor iç dedi ve bir de bebe asprini verdi ne olur ne olmaz diye pıhtılaşmaya bakacak ama garantiye almak için iç dedi
Kaç mg canım bana dr vermedi nette okudum hamilelikten 3 ay önce başlanması lazımmış folbiol kullanıyorum bugün iki ay olacak kullandığım günde kaç defa içiyorsunFolıc -1 cnm dr vermişti
Pıhtılaşma olunca ne oluyor canım nasıl anlaşılıyo test mi yapılıyo her zaman yapılıyo mu adetin 3-4 günü mü bakılıyo hormon testi gibiCanim benim ilki hemen olmuştu o yüzden bu olmayınca biraz tedirgin oldum ama zaten doktorda bir kere hamile kalmışsın bu büyük bir artı dedi. Bende içiyorum ama olmayınca sıkılıp geçen ay bırakmıştım dün doktor iç dedi ve bir de bebe asprini verdi ne olur ne olmaz diye pıhtılaşmaya bakacak ama garantiye almak için iç dedi
İnşallah bu ay güzel haberi alırsın Canm28 şubat bat
Canim tesaduf eseri kan testinde hamile oldugumu ogrendim degerim 7.5 idi sonra tekrar yaptirdim 11 oldu doktor saglikli artmiyor dusecek dedi ve tutunamadan dustu bebegimKimyasal gebelik nasil brlirtidi anlatirsan canim
Kaç mg canım bana dr vermedi nette okudum hamilelikten 3 ay önce başlanması lazımmış folbiol kullanıyorum bugün iki ay olacak kullandığım günde kaç defa içiyorsun
Folidoce kullaniyorum ben canim folik asit +b12 iceriyorKaç mg canım bana dr vermedi nette okudum hamilelikten 3 ay önce başlanması lazımmış folbiol kullanıyorum bugün iki ay olacak kullandığım günde kaç defa içiyorsun
Şifa olsun canım inşallah Rabbim hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin tez zaman daEki Görüntüle 1957839 bundan içiyorum günde 1 defa tok karnına saati farketmez
Şifa olsun canım inşallah Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin tez vakitte inşallahFolidoce kullaniyorum ben canim folik asit +b12 iceriyor
Evet test beni yanıltiyo bunu yapmayinca net şekilde anliyordum ovulasyonu simdi tereddütte kalıyorumBence teldeki uygulama dogru zamanda cikmaya bilir mesela benim hep adetten sonraki 7.gun diye gosteriyor ama benim belirtim hep 9. Gun oluyor kasik agrim yani
Bu testlerden bir şey anlamıyorum canım ama hesaplayıcılara pek güvenme benim de hesaplayıcıya göre ayın 12-13 falandı yumurtalama günüm ama 17 de yumurtlamam oldu uzayan akıntın yok mu canımEki Görüntüle 1957842 kızlar bir yorum yapsanıza ovulasyon oldumu olmadımı tlfondaki hesaplayiciya göre bugün ama test koyu çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?