- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.621
Nasıl idrarda bişeyler var dedi? Zaten olsa kanda çıkardı bence bazılarında geç döllenme olunca çıkmıyo ama sen çatlatma iğnesi yaptırmıştın diğer testlerinde de çizgi yoktu ama yinede ümidini yitirme adet olursanda üzülmeAnasağlığa vermiştim kanı bugün aradım müjdeli haber vereyimmi dedi negatif dedi idrarda birşeyler var sen gelince kanıda yenileyelim dedi
Adetim yarın nerdeyse olmam imkansız benim adetlerim 2.3 gün önceden kendini belli eder sancılarım olur , bilmiyorum bazen idrarda belli olup kanda belli olmadığı okyyormuş araştırdım.Nasıl idrarda bişeyler var dedi? Zaten olsa kanda çıkardı bence bazılarında geç döllenme olunca çıkmıyo ama sen çatlatma iğnesi yaptırmıştın diğer testlerinde de çizgi yoktu ama yinede ümidini yitirme adet olursanda üzülme
Anasağlığa vermiştim kanı bugün aradım müjdeli haber vereyimmi dedi negatif dedi idrarda birşeyler var sen gelince kanıda yenileyelim dedi
hayrlisi olsunn canimm..Adetim yarın nerdeyse olmam imkansız benim adetlerim 2.3 gün önceden kendini belli eder sancılarım olur , bilmiyorum bazen idrarda belli olup kanda belli olmadığı okyyormuş araştırdım.
Hayırlısı ya tekrarlicam testleri bakalım ne olucak
Saolasın canım rabbim isteyen herkeze versinhayrlisi olsunn canimm..
İyi diyelim iyi olalım canım ya benimde geçen hafta 2 gün geçmişti Bulan tim son günlerde tekrar başladı malesef. Doktor Bulan tim için ilaç verdi ama ben almadım ilaç içmek istemiyorum. Zaten gunde toplasan tek öğün bile yiyemiyorum dur az oncede akşam yemeği için yedim biseyler ağzıma geldi herşey soda içtim biraz iyi geldi o sende böyle biseler atıştırıp sade soda yudumla ama yavaş yavaş minik minik yudumla yani bana biraz iyi geldi inşallah sanada iyi gelir. İnsanı halsiz bırakan bir durum gerçektenmelikeecgl canım nasılsın? Ya benim bulantılarım başladıı çok kötüyüm bişey yiyemiyorum. Sen neler yapıyosun bulantı için
İyi diyelim iyi olalım canım ya benimde geçen hafta 2 gün geçmişti Bulan tim son günlerde tekrar başladı malesef. Doktor Bulan tim için ilaç verdi ama ben almadım ilaç içmek istemiyorum. Zaten gunde toplasan tek öğün bile yiyemiyorum dur az oncede akşam yemeği için yedim biseyler ağzıma geldi herşey soda içtim biraz iyi geldi o sende böyle biseler atıştırıp sade soda yudumla ama yavaş yavaş minik minik yudumla yani bana biraz iyi geldi inşallah sanada iyi gelir. İnsanı halsiz bırakan bir durum gerçekten
Canım aslında hergun giriyorum zayiflama topiklerindeyim yemek yarışmasına katildim yemek topigindeyim fazla da durmuyorum kızımın konuşması için aktiviteler yapıyoruz birlikte. Yaz temizliği yaptım 4 gün sürdü çok yoruldum belime biraz yuklendim erken adet olabilirim ama daha hiç çalışma yapamadik adetim baslayali beridir 20 gün oldu. Genelde 30.gun yumurtluyorum ama erken olabilirim bu ay o yüzden yarın çalışmalara baslicaz inşallah bu ay yüzüm güler. Sen nasılsın?. Bebis nasıl?TurkuazKrampon canım nasılsın ne alemdesin çok giremiyorsun sanırım artik
Çok.iyi anlıyorum seni canım midemdeki boşluktan resmen ictigim su midemde calkalaniyor sesini duyuyorum suyun. Biraz dene küçük lokmalar ye birden yüklenmeden ben öyle yapıyorum.birde çok yeme sakın gerek yok çok yemene tam doyucam diye uğraşma doktorlar mideyi tamamen doldurmayın diyor seni az biraz kendine getirse yeter kusmamak daha önemliBütün gün uyuyorum bu yüzden. Tuzlu kraker tarzı şeylerle besleniyorum dünden beri. Eşimde az önce çiğ köfte alayım dedi bakalım bi onu yemeyi denicem. Ya hep açım kendimi kötü hissediyorum. Aç olmak doymamak çok kötü birşey
İyiyiz çok.şükür canım aradabir bizide haberdar et özletme.kendini :)Canım aslında hergun giriyorum zayiflama topiklerindeyim yemek yarışmasına katildim yemek topigindeyim fazla da durmuyorum kızımın konuşması için aktiviteler yapıyoruz birlikte. Yaz temizliği yaptım 4 gün sürdü çok yoruldum belime biraz yuklendim erken adet olabilirim ama daha hiç çalışma yapamadik adetim baslayali beridir 20 gün oldu. Genelde 30.gun yumurtluyorum ama erken olabilirim bu ay o yüzden yarın çalışmalara baslicaz inşallah bu ay yüzüm güler. Sen nasılsın?. Bebis nasıl?
Çok.iyi anlıyorum seni canım midemdeki boşluktan resmen ictigim su midemde calkalaniyor sesini duyuyorum suyun. Biraz dene küçük lokmalar ye birden yüklenmeden ben öyle yapıyorum.birde çok yeme sakın gerek yok çok yemene tam doyucam diye uğraşma doktorlar mideyi tamamen doldurmayın diyor seni az biraz kendine getirse yeter kusmamak daha önemli
Ne demek canım geçmiş olsun hafif şekilde atlatırız inşallah hepimiz:)Tamam canım çok sağol...
Ay hadi gözün aydın canım ya çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah:)Hamileyim ablalarim kardeslerim test yaptim hamileyim Allahimmmm inanamiyorumayy cok kotu aldim titriyorum su an
Ohh ohhh gozunaydin canımm Allah sağlıkla kucağına aldırsin insallahhHamileyim ablalarim kardeslerim test yaptim hamileyim Allahimmmm inanamiyorumayy cok kotu aldim titriyorum su an
Ohh ohhh gozunaydin canımm Allah sağlıkla kucağına aldırsin insallahhHamileyim ablalarim kardeslerim test yaptim hamileyim Allahimmmm inanamiyorumayy cok kotu aldim titriyorum su an
Canım çok sevindim yaaaa hayırlı olsunnBu ay benim hamile olmam bna gore imkansizdi ama rabbim gerçekten ol derse oluyor cok sukur. Cok sagolun kizlar ❤
Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşaAllah belirtilerin nelerdi ovulasyon testi kullandın mı? Neler yaptın anlat biraz :)Hamileyim ablalarim kardeslerim test yaptim hamileyim Allahimmmm inanamiyorumayy cok kotu aldim titriyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?