2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar merhaba...geçen pazartesi öylesine bi idrar testi yaptım ve inanamadım 2.çizgi silik çıktı çok sevindim uçtum sevinçten bi yandan da şok oldum bu kadar erken nası çıktı diye emin olmadan da buraya yazmak istemedim sonra cuma günü kan testi yaptırdım adetime 7 gün varken ve sonuç 1.20 çıktı tabii ben hayal kırıklığı doktora sordum çok erken yaptırmışsin adetin gecikmeden yaptığın test sana doğru sonucu vermez 1 hafta sonra adet olmazsan tekrarla testi dedi...sizce adet günüe kadar yükselir mi beta hcg..doktor direk gebelik yok demeyince daha erken deyince ister istemez ümitlendim

Walla doktorlara güven olmuyo 7 günüm geçti hastalanmadım testlerde negatif çıktı doktorun biri hamile değilsin derken diğeri şüpheli dedi biride adet söktürücü verip kullanmamı söyledi ya hamileysem dediğimde o zaman düşer dedi kafam allak bullak iyice bebek hayallerime veda ediyorum artık

Yagmureylul tebrik ederim.cnm çok sevindim.
Kızlar adetimin 24.gunu dün ovu yaptım 2.cizgi bagagi belirgindi. 2 3 güne pik olur dünü değerlendirdik. Şu onumdeki 3 4 günü de degerlendirirsem ovuyu yakalarim insallah gerisi rabbime kalmis

kizlar doktora gittim gecen ben sanirim yumurtladim cok agrim var bugun dedim gel bakalim dedi bakti gercekten dogru bi tane 18 mm mi ne yumurtam varmis yarin catlar dedi iliski olsun dedi oldu.
ve hormonlarima bakilcak yine.
genel kultur alincakmis o nasil oluyo kizlar bilgi verirmisiniz
ben dedim hic biseyim yok hormonlarima en son baktirdigimda normal cikmisti neden olmuyo dedim
senin gibiler icin asilama yapiyoruz dedi.biraz bilgi verdi ama pek anlayamadim.daha acik bi sekilde bilgi verirmisiniz kizlar.bu surecte neler yapildi?
asilarin ucreti ? ameliyat gibi biseymi oldunuz esinizden sperm aliniyo sanirim

Kızlar yeni hamişler varmış listemiz de hayrlı olsun Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin inşallah sağlıkla hayrla kucaklarınıza almayı Rabbim nasip etsin

Kızlar selaammm ben geldim bir kaç gündür girmedim kafamı dağıtmak amaçlı ve bu arada dr.gittim baktı muayene etti herşey temiz sadece hormon tahlillerimi tekrarlıycaz en son geçen sene yaptırmışım tabi onlarında günleri var onu bekliyorum ve eşimden tahlil istedi gerçi sorun olsaydı dıl gebelikte yaşayamazdın ama her ihtimale karşı yapalım dedi eşimde istemiyorum demedi ama şöyle düşünüyo sen rahat olmazsan olmıycak herşey çocuk demek değil sen önemlisin biz mutluyuz huzurluyuz Allah elbet bizede nasip edicek dedi eşim yaptırmasada ben kendi tahlillerimi yaptırıcam ve ondan sonra yumurtlama takibi yapıcaz tabi hastalanırsam ama inşaAllah bunların hiç birine gerek kalmazda bu ay hamile kalırım yani gerçekten kafamı rahatlatmam lazım bu arada salı günü adıyaman menzile gidiyorum hepimize dua edeceğim canlar inşaAllah tez vakitte hamile kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…