- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.641
Çok sukur cnmm... Masallar... Sevındımmm valaaHamileyim ablalarim kardeslerim test yaptim hamileyim Allahimmmm inanamiyorumayy cok kotu aldim titriyorum su an
Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşaAllah belirtilerin nelerdi ovulasyon testi kullandın mı? Neler yaptın anlat biraz :)
Walla doktorlara güven olmuyo 7 günüm geçti hastalanmadım testlerde negatif çıktı doktorun biri hamile değilsin derken diğeri şüpheli dedi biride adet söktürücü verip kullanmamı söyledi ya hamileysem dediğimde o zaman düşer dedi kafam allak bullak iyice bebek hayallerime veda ediyorum artıkKızlar merhaba...geçen pazartesi öylesine bi idrar testi yaptım ve inanamadım 2.çizgi silik çıktı çok sevindim uçtum sevinçten bi yandan da şok oldum bu kadar erken nası çıktı diye emin olmadan da buraya yazmak istemedim sonra cuma günü kan testi yaptırdım adetime 7 gün varken ve sonuç 1.20 çıktı tabii ben hayal kırıklığıdoktora sordum çok erken yaptırmışsin adetin gecikmeden yaptığın test sana doğru sonucu vermez 1 hafta sonra adet olmazsan tekrarla testi dedi...sizce adet günüe kadar yükselir mi beta hcg..doktor direk gebelik yok demeyince daha erken deyince ister istemez ümitlendim
Yagmureylul tebrik ederim.cnm çok sevindim.
Kızlar adetimin 24.gunu dün ovu yaptım 2.cizgi bagagi belirgindi. 2 3 güne pik olur dünü değerlendirdik. Şu onumdeki 3 4 günü de degerlendirirsem ovuyu yakalarim insallah gerisi rabbime kalmis
Ayy kendimi yaşlı hissettim kaç yasindasin sen kizSağol ablacm cok tesekkur ederim
Ayy kendimi yaşlı hissettim kaç yasindasin sen kiz
Bende 2626 ben buyuksun diye hatrlyrm sanki
Merhaba öncelikle hamileliğin hayırlı olsun. Belirtilerin var mı. Adetinin günü geçti mi26 ben buyuksun diye hatrlyrm sanki
Tamam cnm duzenliyorumTurkuazKrampon kuzum benim aram bitti dün kırmızılar geldi yeni batı tam olarak kestiremesem de haziran 20-25 arası bekliyorum
Eşimle küsüm ama yine de bat yazayım 8 haziranTamam cnm duzenliyorum
Anladım canım ne güzel bende bu ay ovu.testi falan kullanmıycam zaten ramazana giriyoruz Rabbim inşaAllah tez zamanda nasip ederHic bisey kullanmadim canim yumurtlama da ki seffaf akintidan sonra kaldim ben. 2 kere 2 gun ust uste oldu canim
Anladım canım ne güzel bende bu ay ovu.testi falan kullanmıycam zaten ramazana giriyoruz Rabbim inşaAllah tez zamanda nasip eder
Merhaba öncelikle hamileliğin hayırlı olsun. Belirtilerin var mı. Adetinin günü geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?