- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.661
Hiç gerek yok korunmana bebeğin kalbi oluşmadan kullandigin ilacın önemi yokArkadaşlar bi konuda fikirlerinizi ihtiyacım var bildiğiniz üzere Kasım ayından bu yana 2. Bebiş için ugrasiyoruz. Bu ay 20 lik diş belası çıktı başıma dün yani adetin 10. Günü oluyo dişim çekildi tabi lokal anestezi ve diş çekimi sonrasında antibiyotik ağrı kesici kullandım hala da ağrım var acaba bu ay korunsam mi adetlerimde düzensiz geç yumirtluyorum genelde ama kafam karıştı iyice
Benim de 4 gün var canım ama benim akıntı sarı ilk defa oluyor buiyi akşamlar kızlar.adetime 3 gün var ve beyaz akıntım var.rakı beyazı.ilk defa oldu bakalım neyin habercisi..
canım sarı akıntı enfeksiyon beyaz akıntı da hormonların çalıştığını gösteriyormuş....beklicez inşallhh çok çok güzel olur bu ay haberlerimiz....Benim de 4 gün var canım ama benim akıntı sarı ilk defa oluyor bu
Bana doktor yumurta takibi yapalım olmazsa eşini çağıracağım demiştiKızlar aranızda eşi spermiogram yaptırmadan yumurtlama takibi yaptıran varmı? Ve bu şekilde hamile kalan yani ben eşime bu konuda baskı yapmak istemiyorum hatta yaptırsında istemiyorum açıkçası tuhaf geliyo ki benim eşim yobaz biri değildir ama bilemedim yani banada fikir verin
Spermiogram testi yaptirdiniz mi daha once canimm?bide sen yanlis hatirlamiyorsam daha once gebe kaldigin icin cok bi sknti cikicagini sanmiyorm ama yaptirmakta fayda var ben duzenli adet goren biri icin yumurtlamasinda pek sknti olmaz diyordu en son dktorum ki oyle de oldu amaKızlar aranızda eşi spermiogram yaptırmadan yumurtlama takibi yaptıran varmı? Ve bu şekilde hamile kalan yani ben eşime bu konuda baskı yapmak istemiyorum hatta yaptırsında istemiyorum açıkçası tuhaf geliyo ki benim eşim yobaz biri değildir ama bilemedim yani banada fikir verin
Benim ablamda öle oldu adet görüyormuş ama karnım agrıyor diye hastaneye gitti 7 aylık ikizlere hamile olduğu çıktı ortaya şimdik 3.5 yaşında ikiz prenseslerKızlar adet oldum ama bu sefer 2 gün sürdü normalde 4 gün sürerdi bu ay 2 gün oldum ama az az oldum vede her ay 2 şer gün geri gelerk yani 20 nisanda olduysam 18 mayısta olmam gerekiyordu 16 mayısta oldum 18 indede adetim bitti. Neyse az da olsa sonuçta bu ay adet oldum dedim. Ablam 3 buçuk aylık hamileymiş dün doktora gidince cinsiyetinide öğrenmiş niye soylemedin dedik bende yeni öğrendim her ay adetimi oluyordum ki dedi bende hem erken olup hemde az olunca ne biliyim umutlandim sanki
Aleyküm selam canım iyiyiz çok şükür sen nasılsınSlm hanımlar nasılsınız
7 aylık mi ooooo bu daha şaşırtıcıyşaşırtıcıymisBenim ablamda öle oldu adet görüyormuş ama karnım agrıyor diye hastaneye gitti 7 aylık ikizlere hamile olduğu çıktı ortaya şimdik 3.5 yaşında ikiz prensesler
İyiyim Allah'a şükürAleyküm selam canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Çok duydum adet olup hamile olanları7 aylık mi ooooo bu daha şaşırtıcıyşaşırtıcıymis
Şimdi tokumda yarın sabah bende bir test yapayım geçen ay eczaneden almistimÇok duydum adet olup hamile olanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?