2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ya ben sanki hafifde olsa hissediyorum bebeğimi sol tarafımda bazen seğirme gibi oluyor bebeğimde sol taraftaymış benmi hissediyorum yoksa hissetmek istediğimden mi oluyor

Hanimlar bu topikte oaylastim mi bilmiyorum ama paylasmak istiyorum yumurta tembelliği olan ya da kaliteli yumurta icin kür kadin dogum doktorunun tavsiyesi ile bi bayan 2 negatif asilama ve 3 negatif tup bebek denemesinden sonra kendiliginden hamile kalmis "kestane bali polen keten tohumu corek otu tarcin ve karanfil " sabahlari ac karnina 2 kasik yemesini onermis dr bayana

Ya ben sanki hafifde olsa hissediyorum bebeğimi sol tarafımda bazen seğirme gibi oluyor bebeğimde sol taraftaymış benmi hissediyorum yoksa hissetmek istediğimden mi oluyor
Rabbim saglikla hayrla kolay dogumla kucagina almayi nasip etsin canim insallah hayrli ahlakli imanli akli basinda olur evlatlarin

Bende de tembellik var bu ay bal corekotu tarçın kuru yaptim su sıralar ovulasyon zamanlarindayim değerlendiriyoruz
.ama.45 günde adet gören hamile kalabilirmi bilmem

utkumuz cinsiyet belli oldumu?
Yok canım yaa.1 Haziran'da randevumuz.gecen hafta sirf cinsiyet öğrenmek için gittim.dojtor ultrasonu acar açmaz kız dedi o an bebek bacaklarını kapattı.emin olamadım dedi baya uğraştım görebilmek için ama nafile .bir hafta kaldı heyecan dorukta.dua et canım hayırlısıyla bir kızım olur inşallah

Inşallah cnm. Allah gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Bende de tembellik var bu ay bal corekotu tarçın kuru yaptim su sıralar ovulasyon zamanlarindayim değerlendiriyoruz
.ama.45 günde adet gören hamile kalabilirmi bilmem
O zaman ben senin moralini yerine getirem kuzum amcamin kizinin bi arkadasi var sene de 3-4 kere adet oluyomus 3 cocuk dogurmus hatta korunmayi biraktigi ilk ay gebe kalmis dr sasirip sormus sen nasil hamile kaldin diye yeter ki Rabbim ol desin gerisi bahane

Rabbim karninda ki evladina saglik sihhat afiyet versin hayrli yazilar kaderler yazsin insallah gonlunden gecen sekilde insallah kiz bebek nasip etsin (oğluşlarına da saglik sihhat afiyet versin insallah)

Hanımlar size bişey soracam geçen sene temmuz ayında. Bebeğim karnımda öldügü için kürtaj oldum şimdi çok korkuyorum 12 hafta 5 günlük hamileyim şimdide aynı şey olur diye böyle bi ihtimal varmı önceden olduğu için sonrası oluşan gebelikte herhangi bi sorun olması gibi çok tedirginim minik mucizeme bişey olur diye çok bağlandım minik mucizeme

Canim kotuyu cagirma hep olumlu dusun insallah hic bi sey olmayacak bebegini sag salim kucagina alacaksin bol bol dua oku Rabbime sigin Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah

Canim kotuyu cagirma hep olumlu dusun insallah hic bi sey olmayacak bebegini sag salim kucagina alacaksin bol bol dua oku Rabbime sigin Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah
Elimden geldiği kadar dua okuyorum namazımı kıldıktan sonra dua ediyorum ama annelik duygusu işte her an bişey olacak korkusu var rabbim sağsalim ben dahil bütün hamilelerin evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…