- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.701
Amin canim insallah Rabbim yavruna saglik sihhat versin hayrli yazilar yazsin hayrli insanlarla karsilastirsin insallahElimden geldiği kadar dua okuyorum namazımı kıldıktan sonra dua ediyorum ama annelik duygusu işte her an bişey olacak korkusu var rabbim sağsalim ben dahil bütün hamilelerin evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin
İnşallah canım Allah razı olsun senden rahatlattın içimiAmin canim insallah Rabbim yavruna saglik sihhat versin hayrli yazilar yazsin hayrli insanlarla karsilastirsin insallah
Yok canım yaptırmadık aynen gebe kalabildiğim için sıkıntı yok demişti doktor fakat ben tedaviye başlamak istediğim için eşimden de istedi ama yaptırmıycaz canım tamamiyle Allaha teslim olduk yaptırırsam sadece ben hormon tahlili yaptırıcam oda yumurtlamadan dolayı oluyomu olmuyomu diye öyle işte :))Spermiogram testi yaptirdiniz mi daha once canimm?bide sen yanlis hatirlamiyorsam daha once gebe kaldigin icin cok bi sknti cikicagini sanmiyorm ama yaptirmakta fayda var ben duzenli adet goren biri icin yumurtlamasinda pek sknti olmaz diyordu en son dktorum ki oyle de oldu ama
Canım bizde zaten yaptırmıycaz sadece ben yaptırırsam hormonlarıma baktırıcam o kadar tamamen Allaha teslimizBana doktor yumurta takibi yapalım olmazsa eşini çağıracağım demişti
Aa çok sasirdim evet rabbim yeter ki ol desin ama ne bilim moralim bozuluyor böyle olunca daO zaman ben senin moralini yerine getirem kuzum amcamin kizinin bi arkadasi var sene de 3-4 kere adet oluyomus 3 cocuk dogurmus hatta korunmayi biraktigi ilk ay gebe kalmis dr sasirip sormus sen nasil hamile kaldin diye yeter ki Rabbim ol desin gerisi bahane
Hic bozma canim moralini Rabbim bi tane evlat vermis zamani gelince insallah bi tane daha verir baska bi topikte bi arkadas vardi o da kistan beri istiyodu bi oglu vardi bugun ogrendim hamileymisAa çok sasirdim evet rabbim yeter ki ol desin ama ne bilim moralim bozuluyor böyle olunca da
Hayirlisi olur insallah tez zamanda bebeklerimize kavusuruz canimYok canım yaptırmadık aynen gebe kalabildiğim için sıkıntı yok demişti doktor fakat ben tedaviye başlamak istediğim için eşimden de istedi ama yaptırmıycaz canım tamamiyle Allaha teslim olduk yaptırırsam sadece ben hormon tahlili yaptırıcam oda yumurtlamadan dolayı oluyomu olmuyomu diye öyle işte :))
Ne güzel cnm. Ben kızıma hamile kldigimda adetim düzene girmişti kendi kendine 3 ay 35 günde adet gördüm zaten 3. Ayı hamile kalmisim. Suan 45 günde adet goruyorum bilemiyorum. Zaten bu yumurtlama zamanini yakaladimmi yakalamadimmi hiç anlamadım testler çok bozuk çıktı. Akintimdan falan bende anlayamadım öylesine bıraktım artık. Hayirlisi olsun bakalım.Hic bozma canim moralini Rabbim bi tane evlat vermis zamani gelince insallah bi tane daha verir baska bi topikte bi arkadas vardi o da kistan beri istiyodu bi oglu vardi bugun ogrendim hamileymis
canimm verdir ins. gebelikk.sen cok tama kafanaa bnce. buraz ugras bul kndine. buseyler yappp. zamn gecer en azindann.Kızlar merhaba...geçen pazartesi öylesine bi idrar testi yaptım ve inanamadım 2.çizgi silik çıktı çok sevindim uçtum sevinçten bi yandan da şok oldum bu kadar erken nası çıktı diye emin olmadan da buraya yazmak istemedim sonra cuma günü kan testi yaptırdım adetime 7 gün varken ve sonuç 1.20 çıktı tabii ben hayal kırıklığıdoktora sordum çok erken yaptırmışsin adetin gecikmeden yaptığın test sana doğru sonucu vermez 1 hafta sonra adet olmazsan tekrarla testi dedi...sizce adet günüe kadar yükselir mi beta hcg..doktor direk gebelik yok demeyince daha erken deyince ister istemez ümitlendim
canim ben yumurtlma gunjmden sonra dis filmi cektirdim. ilac verdi antibiyotik cekmem lazim bu disi dedi. ve bn o ay cok umitliydim. hamile olacagimi hissediyrdum. ilaci icmedim ama film cktirdigim icinde cok korkuyrdumm. 20 gun sonra faln hamile oldugumu ogrendim.. dogum doktoruma sordum su tarihte film cektrdim dedim bisey olur mu dedim. doktrda adet gectiginden sonra tehlikeli olur dedi. senin cktrdigjn zamn bebek daha olusmamistr dedii..Arkadaşlar bi konuda fikirlerinizi ihtiyacım var bildiğiniz üzere Kasım ayından bu yana 2. Bebiş için ugrasiyoruz. Bu ay 20 lik diş belası çıktı başıma dün yani adetin 10. Günü oluyo dişim çekildi tabi lokal anestezi ve diş çekimi sonrasında antibiyotik ağrı kesici kullandım hala da ağrım var acaba bu ay korunsam mi adetlerimde düzensiz geç yumirtluyorum genelde ama kafam karıştı iyice
benjmmde ozelikle ayaklarimm sonra da her yerim üşuyor canmm. buzullarda yasiyrumm sankii. kisin biyle usumedimm.kizlar ayaklarim cok usuyo isitamiyorum sizdede oluyormu
bizdende istemisti doktor ama biz daha soermiogram yapmadan bn hamile oldugumu ofrendim canimm. ins. sende oyle olursunn.Kızlar aranızda eşi spermiogram yaptırmadan yumurtlama takibi yaptıran varmı? Ve bu şekilde hamile kalan yani ben eşime bu konuda baskı yapmak istemiyorum hatta yaptırsında istemiyorum açıkçası tuhaf geliyo ki benim eşim yobaz biri değildir ama bilemedim yani banada fikir verin
korkularimiz hepimizde var canimm. hzberleri bile izlemiyorum bn. cok sukur kizimda izin vermiyor zaten. hep cizgi film izliyruzz. okudugum her haber gordugum her haber i yaziyi getirip kendime bagliyorumm. ama artik dudunmemeyd calisiyrumm. bide ilk gebeligknde coook korkuyrdum arastriyrdum bakiyrdumm. iyice korkutuyrdum kndimii.ve kizim dogdugunda coook aglayan bir bebekti. belkj de benim huzursuzljgum yansudii ona bilemiyrumm. cok cektkmm. ama bu ikincide cok rahatimm. yani dusunce olarakk. kizkmla ilgilnmekten hamike oldugumj dusunemiyrum bilee. sendee biraz rahatla lutfenn. bebegini strese sokmaa ne olurr.Hanımlar size bişey soracam geçen sene temmuz ayında. Bebeğim karnımda öldügü için kürtaj oldum şimdi çok korkuyorum 12 hafta 5 günlük hamileyim şimdide aynı şey olur diye böyle bi ihtimal varmı önceden olduğu için sonrası oluşan gebelikte herhangi bi sorun olması gibi çok tedirginim minik mucizeme bişey olur diye çok bağlandım minik mucizeme
Amin canim Rabbim gonlundekini hakkinda hayrli eyleyip versiin insallah tekrardan anneliği tattirsin tez vakitteNe güzel cnm. Ben kızıma hamile kldigimda adetim düzene girmişti kendi kendine 3 ay 35 günde adet gördüm zaten 3. Ayı hamile kalmisim. Suan 45 günde adet goruyorum bilemiyorum. Zaten bu yumurtlama zamanini yakaladimmi yakalamadimmi hiç anlamadım testler çok bozuk çıktı. Akintimdan falan bende anlayamadım öylesine bıraktım artık. Hayirlisi olsun bakalım.
Inşallah cnm inşallah amin cumlemize sana da insallahAmin canim Rabbim gonlundekini hakkinda hayrli eyleyip versiin insallah tekrardan anneliği tattirsin tez vakitte
Amin canim insallahu tealaInşallah cnm inşallah amin cumlemize sana da insallah
Genital kultur derken simir testi mi canim can acitici korkulacak bi sey yok oldu bittiye geliyoraşılama yaptiran olmadi mi hiç ...?
genital kültür aldıran ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?