2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Amin canim insallah Rabbim yavruna saglik sihhat versin hayrli yazilar yazsin hayrli insanlarla karsilastirsin insallah

Yok canım yaptırmadık aynen gebe kalabildiğim için sıkıntı yok demişti doktor fakat ben tedaviye başlamak istediğim için eşimden de istedi ama yaptırmıycaz canım tamamiyle Allaha teslim olduk yaptırırsam sadece ben hormon tahlili yaptırıcam oda yumurtlamadan dolayı oluyomu olmuyomu diye öyle işte :))

Aa çok sasirdim evet rabbim yeter ki ol desin ama ne bilim moralim bozuluyor böyle olunca da

Aa çok sasirdim evet rabbim yeter ki ol desin ama ne bilim moralim bozuluyor böyle olunca da
Hic bozma canim moralini Rabbim bi tane evlat vermis zamani gelince insallah bi tane daha verir baska bi topikte bi arkadas vardi o da kistan beri istiyodu bi oglu vardi bugun ogrendim hamileymis

Hayirlisi olur insallah tez zamanda bebeklerimize kavusuruz canim

Hic bozma canim moralini Rabbim bi tane evlat vermis zamani gelince insallah bi tane daha verir baska bi topikte bi arkadas vardi o da kistan beri istiyodu bi oglu vardi bugun ogrendim hamileymis
Ne güzel cnm. Ben kızıma hamile kldigimda adetim düzene girmişti kendi kendine 3 ay 35 günde adet gördüm zaten 3. Ayı hamile kalmisim. Suan 45 günde adet goruyorum bilemiyorum. Zaten bu yumurtlama zamanini yakaladimmi yakalamadimmi hiç anlamadım testler çok bozuk çıktı. Akintimdan falan bende anlayamadım öylesine bıraktım artık. Hayirlisi olsun bakalım.

canimm verdir ins. gebelikk.sen cok tama kafanaa bnce. buraz ugras bul kndine. buseyler yappp. zamn gecer en azindann.

canim ben yumurtlma gunjmden sonra dis filmi cektirdim. ilac verdi antibiyotik cekmem lazim bu disi dedi. ve bn o ay cok umitliydim. hamile olacagimi hissediyrdum. ilaci icmedim ama film cktirdigim icinde cok korkuyrdumm. 20 gun sonra faln hamile oldugumu ogrendim.. dogum doktoruma sordum su tarihte film cektrdim dedim bisey olur mu dedim. doktrda adet gectiginden sonra tehlikeli olur dedi. senin cktrdigjn zamn bebek daha olusmamistr dedii..

kizlar ayaklarim cok usuyo isitamiyorum sizdede oluyormu
benjmmde ozelikle ayaklarimm sonra da her yerim üşuyor canmm. buzullarda yasiyrumm sankii. kisin biyle usumedimm.
bizdende istemisti doktor ama biz daha soermiogram yapmadan bn hamile oldugumu ofrendim canimm. ins. sende oyle olursunn.

korkularimiz hepimizde var canimm. hzberleri bile izlemiyorum bn. cok sukur kizimda izin vermiyor zaten. hep cizgi film izliyruzz. okudugum her haber gordugum her haber i yaziyi getirip kendime bagliyorumm. ama artik dudunmemeyd calisiyrumm. bide ilk gebeligknde coook korkuyrdum arastriyrdum bakiyrdumm. iyice korkutuyrdum kndimii.ve kizim dogdugunda coook aglayan bir bebekti. belkj de benim huzursuzljgum yansudii ona bilemiyrumm. cok cektkmm. ama bu ikincide cok rahatimm. yani dusunce olarakk. kizkmla ilgilnmekten hamike oldugumj dusunemiyrum bilee. sendee biraz rahatla lutfenn. bebegini strese sokmaa ne olurr.

Amin canim Rabbim gonlundekini hakkinda hayrli eyleyip versiin insallah tekrardan anneliği tattirsin tez vakitte

korkularimiz hepimizde var canimm. hzberleri bile izlemiyorum bn. cok sukur kizimda izin vermiyor zaten. hep cizgi film izliyruzz. okudugum her haber gordugum her haber i yaziyi getirip kendime bagliyorumm. ama artik dudunmemeyd calisiyrumm. bide ilk gebeligknde coook korkuyrdum arastriyrdum bakiyrdumm. iyice korkutuyrdum kndimii.ve kizim dogdugunda coook aglayan bir bebekti. belkj de benim huzursuzljgum yansudii ona bilemiyrumm. cok cektkmm. ama bu ikincide cok rahatimm. yani dusunce olarakk. kizkmla ilgilnmekten hamike oldugumj dusunemiyrum bilee. sendee biraz rahatla lutfenn. bebegini strese sokmaa ne olurr.[/QUOTE]
Bende kendimi oyalıyorum artık kızımla çizgi film bakıyoruZ beraber oyun oynuyoruz zaman geçiyor bide kızım diyo korkma anne kardeşim iyi büyüyecek yanımıza gelecek diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…