2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Nasılsınız kızlar benim ovulasyon dönemi bitti sanirim adetimin 30.gunu 15 gün sonra adet olmam lazım. Topu topu 3 kere ilişki oldu rabbim hayırlısini versin. Inşallah hayırlı haberler alırız bu ay

Merhaba kızlar. Benim adetim yine gecikti bugün 39. Gün. İyice düzenim değişti. Gecen ay 31. Günde olmuştum. Prolaktin yüksekti geçen ayla bu ay ilaç kullandım. 2 gün önce test yaptım negatifti sorun ne bilmiyorum

Burada sadece üzüüntümü değil mutluluğumu paylaşmak istedim bugün mucize bi şekilde hamile olduğumu öğrendim rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu inş :)
Çok sevindim cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah. Test mi yaptın belirtilerin nelerdi anlatsana:)

Çok sevindim cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah. Test mi yaptın belirtilerin nelerdi anlatsana:)
Bide hiç belirtim yoktu sadece 15 gün günüm geçti ama testlerde çıkmadı ben çok düzenli adet gördüğüm için hep bi şüphe vardı ama çıkmayunca ümidimi kesmiştim çok ilginçtir ki 2 gündür gözbebeğim büyüdü ve kirpiklerim çok tuhaftı bunlardan şüphelenip bugün son kez yaptırdığım 7. Kan testinde çıktı ...

Aaaa çok enteresan gerçekten. Peki 5.6.gun kantesti sonucu kacti 7.gun kaç?

Hepimizin ramazanı şerifi hayırlara vesile olsun kızlar bana dua edinde şu bulantılarım geçsin de orucumu tutabileyim şu durumda çok zor
Bulantın geçse bile çok zor çünkü 17 saat açlık ve susuzluk bebeğne çok zarar veriyomuş özellikle susuzluk banada dün doktor kesinlikle yasakladı çok üzülüyorum bende tutamadığım için

Bulantın geçse bile çok zor çünkü 17 saat açlık ve susuzluk bebeğne çok zarar veriyomuş özellikle susuzluk banada dün doktor kesinlikle yasakladı çok üzülüyorum bende tutamadığım için
Bende tutmak istedim ama doktor bebeğine eziyet etmiş olursun dedi bu sene tutamadık artık gelecek seneye rabbim bebeklerimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin

J jeway canım msjını şimdi okudum anca girebildim yoğundum bu aralar inşaAllah bende senin giib olurum tedaviye gerek kalmadan bu ay hamile kalırım
ins. canmm.

Nasılsınız kızlar benim ovulasyon dönemi bitti sanirim adetimin 30.gunu 15 gün sonra adet olmam lazım. Topu topu 3 kere ilişki oldu rabbim hayırlısini versin. Inşallah hayırlı haberler alırız bu ay
ins. bu ay hamilee olursunn canmmm. guzel haber bekliyorumm.

Bide alakası var mı bilmiyorum ama ben bu ay inofolic combi kullandım söylemek istedim zaten zararlı bişi değil folic asidin biraz daha geliştirilmişi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…