- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.721
smear testi aldirdim cnm biliyorum ama genital kültür testi yaoilcak ve de bi daha smear testi yapilcak dedi doktorGenital kultur derken simir testi mi canim can acitici korkulacak bi sey yok oldu bittiye geliyor
Çok sevindim cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah. Test mi yaptın belirtilerin nelerdi anlatsana:)Burada sadece üzüüntümü değil mutluluğumu paylaşmak istedim bugün mucize bi şekilde hamile olduğumu öğrendim rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu inş :)
Walla kan testinde çıktı ama çok tuhaftı bende çünkü 15 gün içinde 6 kez kan testi yapıldı çıkmadı bugün 7 . Kan testinde çıktıÇok sevindim cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah. Test mi yaptın belirtilerin nelerdi anlatsana:)
Bide hiç belirtim yoktu sadece 15 gün günüm geçti ama testlerde çıkmadı ben çok düzenli adet gördüğüm için hep bi şüphe vardı ama çıkmayunca ümidimi kesmiştim çok ilginçtir ki 2 gündür gözbebeğim büyüdü ve kirpiklerim çok tuhaftı bunlardan şüphelenip bugün son kez yaptırdığım 7. Kan testinde çıktı ...Çok sevindim cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah. Test mi yaptın belirtilerin nelerdi anlatsana:)
Aaaa çok enteresan gerçekten. Peki 5.6.gun kantesti sonucu kacti 7.gun kaç?Bide hiç belirtim yoktu sadece 15 gün günüm geçti ama testlerde çıkmadı ben çok düzenli adet gördüğüm için hep bi şüphe vardı ama çıkmayunca ümidimi kesmiştim çok ilginçtir ki 2 gündür gözbebeğim büyüdü ve kirpiklerim çok tuhaftı bunlardan şüphelenip bugün son kez yaptırdığım 7. Kan testinde çıktı ...
Bugünkü yüksek çıktı 60.32 idi salı günü ve ondan önceki günler yapılmıştı 0 dı :)Aaaa çok enteresan gerçekten. Peki 5.6.gun kantesti sonucu kacti 7.gun kaç?
İmkansız diye bişi yok yeterki rabbim versin herşey oluyo ...Bugünkü yüksek çıktı 60.32 idi salı günü ve ondan önceki günler yapılmıştı 0 dı :)
Bulantın geçse bile çok zor çünkü 17 saat açlık ve susuzluk bebeğne çok zarar veriyomuş özellikle susuzluk banada dün doktor kesinlikle yasakladı çok üzülüyorum bende tutamadığım içinHepimizin ramazanı şerifi hayırlara vesile olsun kızlar bana dua edinde şu bulantılarım geçsin de orucumu tutabileyim şu durumda çok zor
Bende tutmak istedim ama doktor bebeğine eziyet etmiş olursun dedi bu sene tutamadık artık gelecek seneye rabbim bebeklerimize sağsalim kavuşmayı nasip etsinBulantın geçse bile çok zor çünkü 17 saat açlık ve susuzluk bebeğne çok zarar veriyomuş özellikle susuzluk banada dün doktor kesinlikle yasakladı çok üzülüyorum bende tutamadığım için
ins. canmm.
ins. bu ay hamilee olursunn canmmm. guzel haber bekliyorumm.Nasılsınız kızlar benim ovulasyon dönemi bitti sanirim adetimin 30.gunu 15 gün sonra adet olmam lazım. Topu topu 3 kere ilişki oldu rabbim hayırlısini versin. Inşallah hayırlı haberler alırız bu ay
Inşallah cnm ya bakalım nasip kısmet. Sen nasılsın?ins. canmm.
ins. bu ay hamilee olursunn canmmm. guzel haber bekliyorumm.
bn iyiyimm canimm. halsizligim geciyor artik cok sukur. daha iyiyim.Inşallah cnm ya bakalım nasip kısmet. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?