2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Aaaa çok enteresan gerçekten. Peki 5.6.gun kantesti sonucu kacti 7.gun kaç?
Ve tavsiyem hiç düşünmemek pozisyon şu bu hepsi yalan kafanı boşalttığın ve rabbimin ol dediği zaman oluyo. İlişki sayısıda bence önemli değil çünkü bu ay ovulasyon haftasında sadece 1 birliktelik oldu.Bide düzenli adet görüpte günü çok fazla geçtiği halde tahlilde çıkmayanlar üzülmesin çünkü olabiliyor yani kırmızıları görene kadar hep umut vardır :) inş canım bu ay hayırlısıyla sende hamile kalırsın ....

Inşallah cnm yaa nasip kısmet artık kafaya takmayi bıraktım ama arada sırada aklıma geliyor işte.

Hanımlar bişey soracam benim doktor hastaneden ayrılmış şimdi ben başka doktora gidecem ikili testin sonucunu gideceğim doktor görebilir demi

Slm kızlar ben bugün oruç tuttum fakat çok zorlandım bulantısını dolayı hatta yeşil yeşil bişey de kustum çok berbattı yarın tutmamayı düşünüyorum ama çok kötüyüm az önce tekrar çıkardım ve sahur bile yapacak durumda değilim doktorum bana zofran diye bi ilaç yazdı bulantı için ilaç kullanmak istemediğim için almadım ama gittikçe artıyor dayanılacak gibi değil ne gecem var ne gündüzüm bu ilacı kullanan varmı aranızda varsa iyi geldi mi

Tutamıyorum maalesef bebeğimin sağlığını tehlikeye atamam bide şekerim falan düşüyor baygınlık geçiyorum çok istedim ama bu sene bebeğimin sağlığı için tutamadım gelecek seneye artık

Tabi cnm senin tutmaman lazım zaten bebek için iyi değil. Kusmalarin varmi cnm kaç haftalik oldunuz?

Bide çok acıkıyorum kahvaltı yaptım kızımla aradan 1 saat geçti karnım gurulduyor iştahım kesilmişti açıldı çok şükür

Canım zofran ağır bir ilaç. Kanser hastalarının kemoterapi sonrası mide bulantıları için kullandığı bir ilaç. Benim de çok çok ağır mide bulantısı ve kusmalarım vardı. Dramamine kullandım. Günde 4 - 5 e kadar çıktım. İyi geliyordu. Eğer denemediysen önce dramamine yi dene. Daha hafif bir ilaç. İyi gelmezse geçersin zofrana.

Selamun aleykum kızlar. Herkese hayırlı ramazanlar bol berekerli hayırlı evlatlar nasp etsin RABBİM bize bol bol dua ediyorum hepinize. Ben ara verdiğim için ramazandn sonraya kadar düşünmüyorum bitsin inşAllah bütün kontrolleri yaptircm artık tedavi göründü normal yolla olmuyor. Sizde duanızı eksik etmeyin. @TurkuazKrampon sen ne durumdasn canm buralara ugramyrm ama aklimdasn

Teşekkürler cnm bilgilerin için içim el vermiyor zaten bu kadar ağır bi ilac minnak bebeğimi etkileyebilir diye çok sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…