- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.741
Ve tavsiyem hiç düşünmemek pozisyon şu bu hepsi yalan kafanı boşalttığın ve rabbimin ol dediği zaman oluyo. İlişki sayısıda bence önemli değil çünkü bu ay ovulasyon haftasında sadece 1 birliktelik oldu.Bide düzenli adet görüpte günü çok fazla geçtiği halde tahlilde çıkmayanlar üzülmesin çünkü olabiliyor yani kırmızıları görene kadar hep umut vardır :) inş canım bu ay hayırlısıyla sende hamile kalırsın ....Aaaa çok enteresan gerçekten. Peki 5.6.gun kantesti sonucu kacti 7.gun kaç?
Inşallah cnm yaa nasip kısmet artık kafaya takmayi bıraktım ama arada sırada aklıma geliyor işte.Ve tavsiyem hiç düşünmemek pozisyon şu bu hepsi yalan kafanı boşalttığın ve rabbimin ol dediği zaman oluyo. İlişki sayısıda bence önemli değil çünkü bu ay ovulasyon haftasında sadece 1 birliktelik oldu.Bide düzenli adet görüpte günü çok fazla geçtiği halde tahlilde çıkmayanlar üzülmesin çünkü olabiliyor yani kırmızıları görene kadar hep umut vardır :) inş canım bu ay hayırlısıyla sende hamile kalırsın ....
MuhKkak akla geliyo önemli olan bunu abartmamak ve rabbime tam teslim olmak gerisi geliyo zaten :)Inşallah cnm yaa nasip kısmet artık kafaya takmayi bıraktım ama arada sırada aklıma geliyor işte.
Oruç tutabiliyormusun cnmMuhKkak akla geliyo önemli olan bunu abartmamak ve rabbime tam teslim olmak gerisi geliyo zaten :)
Malesef tutamıyorum doktor 17 saat susuz bebeğe sıkıntı olur dedi çünkü gün içerisinde çok tuvalete gidiyorum vücut bu y0zden susuz kalıyomuş ....Oruç tutabiliyormusun cnm
O zaman doktorun dedigini yap sen cnmMalesef tutamıyorum doktor 17 saat susuz bebeğe sıkıntı olur dedi çünkü gün içerisinde çok tuvalete gidiyorum vücut bu y0zden susuz kalıyomuş ....
Tabi cnm senin tutmaman lazım zaten bebek için iyi değil. Kusmalarin varmi cnm kaç haftalik oldunuz?Tutamıyorum maalesef bebeğimin sağlığını tehlikeye atamam bide şekerim falan düşüyor baygınlık geçiyorum çok istedim ama bu sene bebeğimin sağlığı için tutamadım gelecek seneye artık
13 hafta 2 günlük olduk Allah'a şükür kusmam yok artık arada bi başım dönüyor çabuk yoruluyorum okadarTabi cnm senin tutmaman lazım zaten bebek için iyi değil. Kusmalarin varmi cnm kaç haftalik oldunuz?
Normal şeyler cnm bunlar geçecek13 hafta 2 günlük olduk Allah'a şükür kusmam yok artık arada bi başım dönüyor çabuk yoruluyorum okadar
Ben herşeye razıyım yeterki bebeğim iyi olsun sağsalim doğsun başka bişey istemiyorumNormal şeyler cnm bunlar geçecek
Slm kızlar ben bugün oruç tuttum fakat çok zorlandım bulantısını dolayı hatta yeşil yeşil bişey de kustum çok berbattı yarın tutmamayı düşünüyorum ama çok kötüyüm az önce tekrar çıkardım ve sahur bile yapacak durumda değilim doktorum bana zofran diye bi ilaç yazdı bulantı için ilaç kullanmak istemediğim için almadım ama gittikçe artıyor dayanılacak gibi değil ne gecem var ne gündüzüm bu ilacı kullanan varmı aranızda varsa iyi geldi mi
Canım zofran ağır bir ilaç. Kanser hastalarının kemoterapi sonrası mide bulantıları için kullandığı bir ilaç. Benim de çok çok ağır mide bulantısı ve kusmalarım vardı. Dramamine kullandım. Günde 4 - 5 e kadar çıktım. İyi geliyordu. Eğer denemediysen önce dramamine yi dene. Daha hafif bir ilaç. İyi gelmezse geçersin zofrana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?