- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.761
13 hafta 2 günlük olduk Allah'a şükür kusmam yok artık arada bi başım dönüyor çabuk yoruluyorum okadar
Selam canım kişiden kişiye değişir. Benim 18. Hafta hala bulantım mevcut.Cnm senn bulantıların kaçıncı haftada bitmişti diğerhamişler bulantılarınız geçti mi geçenler kaçıncı haftada geçti
Walla kaçıncı haftada bitti bilemiyorum ama bulantısı olupta neyin iyi geldiğini bilen varsa ne olur söylesin mahvetti beni bulantıCnm senn bulantıların kaçıncı haftada bitmişti diğerhamişler bulantılarınız geçti mi geçenler kaçıncı haftada geçti
Walla kaçıncı haftada bitti bilemiyorum ama bulantısı olupta neyin iyi geldiğini bilen varsa ne olur söylesin mahvetti beni bulantı
Çok tşk ederim canım denicem inşAynen ben de öyleyim cnm (ya Şafii ente Şafii) duasını oku iyi gelir inşallah ama sürekli dilinde olsun bi deneyelim bana da biri tavsiye etti
Ben de ne zamandir ugramiyorum cnm valla beklemedeyim bu ay pek hesap kitap yapmadım 5 kere ovulasyon testi yaptım hiç bisey anlamadim kimisi bozuk çıktı kimisi koyu kimisi silik hicbisey anlamadim ovulasyon ne zaman gerçekleşti sadece akintinin yogun oldugu hafta 3 kere iliski oldu onun dışında bisey yok beklemedeyim 11 hazirana kadar adet olmazsam test yaparim adetimin 32.gunuSelamun aleykum kızlar. Herkese hayırlı ramazanlar bol berekerli hayırlı evlatlar nasp etsin RABBİM bize bol bol dua ediyorum hepinize. Ben ara verdiğim için ramazandn sonraya kadar düşünmüyorum bitsin inşAllah bütün kontrolleri yaptircm artık tedavi göründü normal yolla olmuyor. Sizde duanızı eksik etmeyin. @TurkuazKrampon sen ne durumdasn canm buralara ugramyrm ama aklimdasn
Hayırlısı olsun cnm yaa inşAllah en kısa zamnda hayırlı haberlerini alirz bende ovulasyon gününü bekliyorum dedim ya ara verdim diye hiç takip etmiyorum ne zamn adet olucm onu bile bilmiyorm tek bildigim en son 5 mayısta adet olduğum tam 10 gün sürdü baklmBen de ne zamandir ugramiyorum cnm valla beklemedeyim bu ay pek hesap kitap yapmadım 5 kere ovulasyon testi yaptım hiç bisey anlamadim kimisi bozuk çıktı kimisi koyu kimisi silik hicbisey anlamadim ovulasyon ne zaman gerçekleşti sadece akintinin yogun oldugu hafta 3 kere iliski oldu onun dışında bisey yok beklemedeyim 11 hazirana kadar adet olmazsam test yaparim adetimin 32.gunu
Ne kisti var sizde benimde sağ overde kist varmış bebeğime zarar verir diye çok korkuyorum perşembe günü gidecem bendeTurkuazKrampon
canim Benin Ben adet olmadim Kistten dolayi beklemiyordum ama hamileymisimm
rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
rabbim insallah bebegimi korur kistimden korkuyorum allahim korusun Suan yoldayim hastaneye gidiyorum sonucu yazarim
canim Benin bende sol tupun icinde kistim var o biyume yapmis bakalim doktor ne diyecek hastanedeyim Suan rabbim korusun bebislerimizi insallah rabbim kucagina almayi nasip etsinNe kisti var sizde benimde sağ overde kist varmış bebeğime zarar verir diye çok korkuyorum perşembe günü gidecem bende
Amin inşallah bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız dün utrasonda hareket ederken gördüm bebeğimi ondan sonra kaybetme korkusu daha çok arttı rabbim kimseye evlat acısı yasatmasıncanim Benin bende sol tupun icinde kistim var o biyume yapmis bakalim doktor ne diyecek hastanedeyim Suan rabbim korusun bebislerimizi insallah rabbim kucagina almayi nasip etsin
bunun bi grafik şeklinde dökümü olmalı. onu yüklersen yorumlayabilirim.İkili Tarama
FREE BETA HCG 43.8 ng/mL
PAPP-A 1.53 mIU/mL
VDRL-RPR Negatif. Buda ikili test sonucu nasıl çıkmış bi sorun varmı perşembeye kadar sabredemedim bilenler bi yorumlasa
Bu kadar çıkmış tam çıkmamış ne zaman çıkar bilmiyorum perşembe 2 hafta olacak çıkar inşallah ozamanabunun bi grafik şeklinde dökümü olmalı. onu yüklersen yorumlayabilirim.
Bugun akintim bayagi coktu kafam karisti adetimin 33.gunu bu günlerde de ovulasyon olabilir ama malum ramazan orucluyuz çalışma yapamicaz ben bu aydan umutlu degilim anlicanHayırlısı olsun cnm yaa inşAllah en kısa zamnda hayırlı haberlerini alirz bende ovulasyon gününü bekliyorum dedim ya ara verdim diye hiç takip etmiyorum ne zamn adet olucm onu bile bilmiyorm tek bildigim en son 5 mayısta adet olduğum tam 10 gün sürdü baklm
AaaaaTurkuazKrampon
canim Benin Ben adet olmadim Kistten dolayi beklemiyordum ama hamileymisimm
rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
rabbim insallah bebegimi korur kistimden korkuyorum allahim korusun Suan yoldayim hastaneye gidiyorum sonucu yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?