2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hanımlar karnım ağrıdığı için acile gittim utrason çektiler sağ overde 31x21mm boyutunda kalın cidarlı kistim lezyon mevcut dedi bebeğime bi zararı olurmu perşembe günü doktora gidecem

İkili Tarama
FREE BETA HCG 43.8 ng/mL
PAPP-A 1.53 mIU/mL
VDRL-RPR Negatif. Buda ikili test sonucu nasıl çıkmış bi sorun varmı perşembeye kadar sabredemedim bilenler bi yorumlasa

Kızlar bende hafta sonu sınava gittim geldim başka şehire orada iyiydim çok.şükür bulantılarım gitti yemek de yiyebildim az çok su içmem arttı ama korkuyorum 9.haftada da böyle 2 gün geçmişti bulantılarım sonra şiddetli bir şekilde tekrar başlamıştı şimdi de iyi sayılırım inşallah bir sorun yoktur ve tekrar başlamaz bulantılarım doktorum kızdı çünkü 6 kilo verdim bulantılar yüzünden bu cumartesi randevu aldım.ikili test için inşallah iyidir Bebegim

Ben de ne zamandir ugramiyorum cnm valla beklemedeyim bu ay pek hesap kitap yapmadım 5 kere ovulasyon testi yaptım hiç bisey anlamadim kimisi bozuk çıktı kimisi koyu kimisi silik hicbisey anlamadim ovulasyon ne zaman gerçekleşti sadece akintinin yogun oldugu hafta 3 kere iliski oldu onun dışında bisey yok beklemedeyim 11 hazirana kadar adet olmazsam test yaparim adetimin 32.gunu

Hayırlısı olsun cnm yaa inşAllah en kısa zamnda hayırlı haberlerini alirz bende ovulasyon gününü bekliyorum dedim ya ara verdim diye hiç takip etmiyorum ne zamn adet olucm onu bile bilmiyorm tek bildigim en son 5 mayısta adet olduğum tam 10 gün sürdü baklm

Ne kisti var sizde benimde sağ overde kist varmış bebeğime zarar verir diye çok korkuyorum perşembe günü gidecem bende

Ne kisti var sizde benimde sağ overde kist varmış bebeğime zarar verir diye çok korkuyorum perşembe günü gidecem bende
canim Benin bende sol tupun icinde kistim var o biyume yapmis bakalim doktor ne diyecek hastanedeyim Suan rabbim korusun bebislerimizi insallah rabbim kucagina almayi nasip etsin

canim Benin bende sol tupun icinde kistim var o biyume yapmis bakalim doktor ne diyecek hastanedeyim Suan rabbim korusun bebislerimizi insallah rabbim kucagina almayi nasip etsin
Amin inşallah bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız dün utrasonda hareket ederken gördüm bebeğimi ondan sonra kaybetme korkusu daha çok arttı rabbim kimseye evlat acısı yasatmasın

Kızlar ben buraları terk ediyorumAllah hepinizin gönlüne göre versin her şeyi..sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en hayırlı zamanda...ben artık belirti kollamaktan sıkıldım ve yoruldum bi gün olur da hamile kalırsam sizleri de haberdar ederim..Herkese hayırlı ramazanlar

Bugun akintim bayagi coktu kafam karisti adetimin 33.gunu bu günlerde de ovulasyon olabilir ama malum ramazan orucluyuz çalışma yapamicaz ben bu aydan umutlu degilim anlican

Aaaaainanamıyorum ablacim ya şok oldum çok sevindim adına test mi yaptın belirtilerin neydi sonucu yaz bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…