2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yaa hakkında hayirlisi olsun cnm eğer hamile kalırsan buraya yazmayı unutma

Aaaaainanamıyorum ablacim ya şok oldum çok sevindim adına test mi yaptın belirtilerin neydi sonucu yaz bize
canim Benin banada supriz Oldu
kistim icin kontrole gittim adet olmadim dedim sokturucu verecekti test yapalim dedi once
hem doktorum hemde Ben sokk Olduk kist tedavisine baslayacaktik hayirlisi allahdan ...
belirtilerim akintim Oldu adet gunlerimde Ben yormadim ama belirti olarak kremsi akinti..
bugun doktor muayenede keseyi gördüm biraz kucuk dedi biraz daha buyuk olmasi gerekiyordu dedi 5 milim insallah bebegim gelisir kalp atislarini da aliriz korkudan sevinemiyorum , daha aralik ayinda Kürtaj Oldum allahim bebegimi korusun inşallah ..
allahim güzel allahim tummm isteyenlere nasip etsin hayirlisi ile sağlığıyla inşallah

Kızlar selam ben kafaya takmayı bıraktım çok şükür bide ramazan geldi hiç düşünmeye vaktim olmuyo Rabbim kolaylık verdi sadece menzilden döndüğüm gün öylesine ovu.testi yapmıştım ve o gün pozitifi gördüm ve dedim ki Allahın hikmeti ki normalde ovu.dönemim bitti biticek gibi olması lazımdı yani muallaktaydım ve o günleri değerlendirdik şimdi ise akıntım fazla sildiğim zaman falan baya geliyo hiç kurumadım yani :) ve kasıklarımda batma başladı belirti aramıyorum fakat anlık oluncada acaba demeden edemiyorum inşaAllab rabbim bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine benim ve isteyen herkesin yüzünü güldürür amiinnnn

Bide kızlar bişey sormak istiyorum ben perşembe günü progesteron hormonu için tahlil yaptırıcam daha önce bunu yaptıranlar normal değerler kaç olmalı? Bilen varmı?

Çok sevindim ablacim:) inşallah sagsalim kucaginada alirsin gerçekten büyük süpriz olmuş:))

Akintin hangi renk bende de var o akintidan

Valla şeffaf gibi bazen günlük pedimde ki çok açık sarı oluyo ama genelde şeffaf
Bende de aynı öyle çok yoğun. ama benim 2 sivilcem çıkmış sanirim adet olucam gecen ayda adet olmadan 1 hafta önce 4 sivilcem cikmisti

Hakkımızda hayırlısı olsun canım sonuçta gebelikle hamilelik belirtileri çok benzer umutsuzluğa kapılma ben artık oluruna bıraktım
Bende oluruna bıraktım cnm ama bu aydan hiç ümidim yok gerçekten doğru düzgün calisma bile olmadı. Testler ne hikmetse hep bozuk cikti ovulasyon gününü hesap edemedim bu ay. Adet olacakmisim gibi sivilce tatlı istegi ve şişkinlik mevcut yuksek ihtimal adet olucam bata 10 gün var tahminen senin ne kadar var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…