- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.781
YaaKızlar ben buraları terk ediyorumAllah hepinizin gönlüne göre versin her şeyi..sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en hayırlı zamanda...ben artık belirti kollamaktan sıkıldım ve yoruldum bi gün olur da hamile kalırsam sizleri de haberdar ederim..Herkese hayırlı ramazanlar
Tabiki unutmam canım siziYaahakkında hayirlisi olsun cnm eğer hamile kalırsan buraya yazmayı unutma
Canım bende öyle olsada zatn ramazan niyetlenemiyrz yani kısmet ramazandn sonraya artıkBugun akintim bayagi coktu kafam karisti adetimin 33.gunu bu günlerde de ovulasyon olabilir ama malum ramazan orucluyuz çalışma yapamicaz ben bu aydan umutlu degilim anlican
Bi hamiş daha geldi oh ne güzel RABBİM böyle sayilarini arttirsin inşAllah hayırlı olsun canm RABBİM sağlıklı evlat nasip etsinAaaaainanamıyorum ablacim ya şok oldum çok sevindim adına test mi yaptın belirtilerin neydi sonucu yaz bize
Öyle cnm hayirlisi olsun hakkimizda ne diyimCanım bende öyle olsada zatn ramazan niyetlenemiyrz yani kısmet ramazandn sonraya artık
amin insallah canim BeninAmin inşallah bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız dün utrasonda hareket ederken gördüm bebeğimi ondan sonra kaybetme korkusu daha çok arttı rabbim kimseye evlat acısı yasatmasın
canim Benin banada supriz OlduAaaaainanamıyorum ablacim ya şok oldum çok sevindim adına test mi yaptın belirtilerin neydi sonucu yaz bize
Çok sevindim ablacim:) inşallah sagsalim kucaginada alirsin gerçekten büyük süpriz olmuş:))canim Benin banada supriz Oldu
kistim icin kontrole gittim adet olmadim dedim sokturucu verecekti test yapalim dedi once
hem doktorum hemde Ben sokk Olduk kist tedavisine baslayacaktik hayirlisi allahdan ...
belirtilerim akintim Oldu adet gunlerimde Ben yormadim ama belirti olarak kremsi akinti..
bugun doktor muayenede keseyi gördüm biraz kucuk dedi biraz daha buyuk olmasi gerekiyordu dedi 5 milim insallah bebegim gelisir kalp atislarini da aliriz korkudan sevinemiyorum , daha aralik ayinda Kürtaj Oldum allahim bebegimi korusun inşallah ..
allahim güzel allahim tummm isteyenlere nasip etsin hayirlisi ile sağlığıyla inşallah
Akintin hangi renk bende de var o akintidanKızlar selam ben kafaya takmayı bıraktım çok şükür bide ramazan geldi hiç düşünmeye vaktim olmuyo Rabbim kolaylık verdi sadece menzilden döndüğüm gün öylesine ovu.testi yapmıştım ve o gün pozitifi gördüm ve dedim ki Allahın hikmeti ki normalde ovu.dönemim bitti biticek gibi olması lazımdı yani muallaktaydım ve o günleri değerlendirdik şimdi ise akıntım fazla sildiğim zaman falan baya geliyo hiç kurumadım yani :) ve kasıklarımda batma başladı belirti aramıyorum fakat anlık oluncada acaba demeden edemiyorum inşaAllab rabbim bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine benim ve isteyen herkesin yüzünü güldürür amiinnnn
Valla şeffaf gibi bazen günlük pedimde ki çok açık sarı oluyo ama genelde şeffafAkintin hangi renk bende de var o akintidan
inşallah hamissindirValla şeffaf gibi bazen günlük pedimde ki çok açık sarı oluyo ama genelde şeffaf
Bende de aynı öyle çok yoğun. ama benim 2 sivilcem çıkmış sanirim adet olucam gecen ayda adet olmadan 1 hafta önce 4 sivilcem cikmistiValla şeffaf gibi bazen günlük pedimde ki çok açık sarı oluyo ama genelde şeffaf
Hakkımızda hayırlısı olsun canım sonuçta gebelikle hamilelik belirtileri çok benzer umutsuzluğa kapılma ben artık oluruna bıraktımBende de aynı öyle çok yoğun. ama benim 2 sivilcem çıkmış sanirim adet olucam gecen ayda adet olmadan 1 hafta önce 4 sivilcem cikmisti
İnşaAllahhhhhinşallah hamissindir
Ben hamileyim ama bende halen sivilce çıkıyorBende de aynı öyle çok yoğun. ama benim 2 sivilcem çıkmış sanirim adet olucam gecen ayda adet olmadan 1 hafta önce 4 sivilcem cikmisti
Bende oluruna bıraktım cnm ama bu aydan hiç ümidim yok gerçekten doğru düzgün calisma bile olmadı. Testler ne hikmetse hep bozuk cikti ovulasyon gününü hesap edemedim bu ay. Adet olacakmisim gibi sivilce tatlı istegi ve şişkinlik mevcut yuksek ihtimal adet olucam bata 10 gün var tahminen senin ne kadar var?Hakkımızda hayırlısı olsun canım sonuçta gebelikle hamilelik belirtileri çok benzer umutsuzluğa kapılma ben artık oluruna bıraktım
Peki adet olacagin zaman tatlı istegi olurmuydu hamileykende oldumu?Ben hamileyim ama bende halen sivilce çıkıyor
Test yapmadan önce canım hep tatlı istedi halbuki tatlı ile aram yok halende canım tatlı isterPeki adet olacagin zaman tatlı istegi olurmuydu hamileykende oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?