- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.801
Hayret edici bi durum:)))Test yapmadan önce canım hep tatlı istedi halbuki tatlı ile aram yok halende canım tatlı ister
Şekerle dolaşıyorum evde yemediğim kadar tatlı yedim 13 haftada Allah'tan kilo almıyorumHayret edici bi durum:)))
İnsan hamileyken normalde yemesede aklına gelmeyen yada çok sevmediği şeyleri yermiş seninde öyle oldu demek ki canımTest yapmadan önce canım hep tatlı istedi halbuki tatlı ile aram yok halende canım tatlı ister
Benim tam 7 gün var canım ümit Allahtan ümitsizliğe kapılma dua et en hayırlı zamanda gelir inşaAllah bebişlerimizBende oluruna bıraktım cnm ama bu aydan hiç ümidim yok gerçekten doğru düzgün calisma bile olmadı. Testler ne hikmetse hep bozuk cikti ovulasyon gününü hesap edemedim bu ay. Adet olacakmisim gibi sivilce tatlı istegi ve şişkinlik mevcut yuksek ihtimal adet olucam bata 10 gün var tahminen senin ne kadar var?
Aynen canım ya gerçi ben halimden memnunum kocam saolsun canım ne istese itiraz etmeden alıyorİnsan hamileyken normalde yemesede aklına gelmeyen yada çok sevmediği şeyleri yermiş seninde öyle oldu demek ki canım
Benim tam 7 gün var canım ümit Allahtan ümitsizliğe kapılma dua et en hayırlı zamanda gelir inşaAllah bebişlerimiz
Şekerle dolaşıyorum evde yemediğim kadar tatlı yedim 13 haftada Allah'tan kilo almıyorum
Salı günü gidecem 14 hafta 4günlük olacak bende çok merak ediyorum bakalım gösterecekmi
Cnm bebişin cinsiyetini öğrendin mi bn 11 haftadayım çok merak ediyorum
Salı günü gidecem 14 hafta 4günlük olacak bende çok merak ediyorum bakalım gösterecekmi
Kızlar hamilelik belirtisinde akıntı nasıl oluyo?
Kesik derken nasıl yani canım? Benimde 2 gündür fazlalaştı ama nasıl anlatsam ki günlük pedimde böyle pütürlü ve yapışkan minik minik top gibi yani :)) nasıl açıklamalı anlattım ama :))Bnm kremsi kesik akıntım vardı cnm ama fazlaydı
Benim hiç akıntım olmadı daha doğrusu ben pek belirtide yaşamadım zaten....Kesik derken nasıl yani canım? Benimde 2 gündür fazlalaştı ama nasıl anlatsam ki günlük pedimde böyle pütürlü ve yapışkan minik minik top gibi yani :)) nasıl açıklamalı anlattım ama :))
Tabi haber veririm canım bebişimin cinsiyetini öğrenince ilk size haber verecemBîze de yazarsın cnm Allah hepimize sağlıklı hayırlı ve gönlümüze göre versin inşallah
Kesik derken nasıl yani canım? Benimde 2 gündür fazlalaştı ama nasıl anlatsam ki günlük pedimde böyle pütürlü ve yapışkan minik minik top gibi yani :)) nasıl açıklamalı anlattım ama :))
Hoşgeldinmerhaba kızlar ben geldım
Ayyy inşaAllah hamilelik belirtisidir canım yaa :)) bide ben yatınca veya çok fazla ayakta hareket halinde olmadığı sürece öyle gelmiyo ama mesela namaz kılıyım biraz iş yapıyım veya yürüyüş yapıyım eve geldiğimde bi bakıyorum bayaa ıslaklık ve anlattığım şekilde akıntı :)Hahaha aynen öyleydi cnm hala da devam ediyor bazen böyle ip gibi uzun oluyor hatta
Ayyy inşaAllah hamilelik belirtisidir canım yaa :)) bide ben yatınca veya çok fazla ayakta hareket halinde olmadığı sürece öyle gelmiyo ama mesela namaz kılıyım biraz iş yapıyım veya yürüyüş yapıyım eve geldiğimde bi bakıyorum bayaa ıslaklık ve anlattığım şekilde akıntı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?