2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Benim tam 7 gün var canım ümit Allahtan ümitsizliğe kapılma dua et en hayırlı zamanda gelir inşaAllah bebişlerimiz

Hamile arkadaşlar oruç tutanınız var mı ben tutuyorum ama zorlanıyorum burası sıcak çünkü tutuyorum bebeğim için vicdan yapıyorum tutmasam şimdiye kadar hiç orucumu bırakmadım onu da içim el vermiyor ilk gebeliğimde yine ilk aylara denk gelmişti tutmuştum çok şükür bi sorun yaşamadım

Hahaha aynen öyleydi cnm hala da devam ediyor bazen böyle ip gibi uzun oluyor hatta
Ayyy inşaAllah hamilelik belirtisidir canım yaa :)) bide ben yatınca veya çok fazla ayakta hareket halinde olmadığı sürece öyle gelmiyo ama mesela namaz kılıyım biraz iş yapıyım veya yürüyüş yapıyım eve geldiğimde bi bakıyorum bayaa ıslaklık ve anlattığım şekilde akıntı :)

Rabbim gönlüne göre versin cnm inşallah ama burda gebelik isteyen herkese tavsiyem mümkün olduğu kadar düşünmemeye çalışın ben gebe kaldığım ay bazı sorunlarım oldu ve nasılsa olmuyor diye korunmadım ve Rabbim hiç beklemediğim anda nasip etti Allah isteyen herkese tattırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…